MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΣΙΝΕΜΑ

Spencer: Πρεμιέρα για την ταινία με την Κρίστεν Στιούαρτ ως πριγκίπισσα Νταϊάνα στο Φεστιβάλ Βενετίας

Στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας θα γίνει η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της νέας ταινίας Spencer, με πρωταγωνίστρια την Κρίστεν Στιούαρτ στον απαιτητικό ρόλο της Νταϊάνα.

Η Κρίστεν Στιούαρτ ως Πριγκίπισσα Νταϊάνα. Photo Credits: Fabula Films
Η Κρίστεν Στιούαρτ ως Πριγκίπισσα Νταϊάνα. Photo Credits: Fabula Films
Monopoli Team

Το Spencer, το πολυαναμενόμενο δράμα του Πάμπλο Λαρέν με πρωταγωνίστρια την Κρίστεν Στιούαρτ ως Λαίδη Νταϊάνα, θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα του στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, σύμφωνα με το Variety.

Σε σενάριο του δημιουργού του “Peaky Blinders”, Στίβεν Νάιτ, η ταινία επικεντρώνεται σε ένα Σαββατοκύριακο στις αρχές της δεκαετίας του 1990, όταν η Νταϊάνα αποφάσισε να απομακρυνθεί από τον Πρίγκιπα Κάρολο, εν μέσω έντονων φήμων για την σχέση τους.

Η πριγκίπισσα περνούσε τις διακοπές των Χριστουγέννων με τη βασιλική οικογένεια στο κτήμα Sandringham, όταν αποφάσισε να φύγει από το γάμο της με τον Πρίγκιπα Κάρολο.

Η Κρίστεν Στιούαρτ πρωταγωνιστεί στην ταινία μαζί με το αστέρι του “Poldark”, Τζακ Φάρινγκ, που ενσαρκώνει τον Πρίγκιπα Κάρολο. Το καστ περιλαμβάνει επίσης τον υποψήφιο για βραβείο BAFTA Τίμοθι Σπολ, την υποψήφια για  Όσκαρ Σάλι Χόκινς και τον Σον Χάρις. Το 2022 σηματοδοτεί την 25η επέτειο θανάτου της Νταϊάνα.

Photo Credits: La Biennale Di Venezia

Photo Credits: La Biennale Di Venezia

Η ταινία αναμένεται να γίνει γρήγορα εισπρακτική επιτυχία και να οδηγηθεί στα Όσκαρ, όπως και η τελευταία ταινία του Λαρέν, το Jackie.

Το Jackie χάρισε στην Νάταλι Πόρτμαν μία υποψηφιότητα για το Όσκαρ Καλύτερης Ηθοποιού, για τον ρόλο της ως Τζάκι Κένεντι Ωνάση. Το Spencer φαίνεται να έχει την ίδια τύχη, καθώς οι δημιουργοί του έχουν επιμεληθεί πολλές μεγάλες επιτυχίες.

Μέσα στις υπόλοιπες ταινίες που θα κάνουν πρεμιέρα στο Φεστιβάλ της Βενετίας είναι το Dune, το έπος επιστημονικής φαντασίας του Ντένις Βιλνέβ με πρωταγωνιστές τον Τιμοτέ Σαλαμέ και τη Zendaya.

Το Φεστιβάλ Βενετίας και η πανδημία

Ενώ η Βενετία συγκεντρώνει μία λίστα με πολλούς αστέρες του θεάματος, η συνεχιζόμενη πανδημία και η αύξηση των μεταλλάξεων ρίχνει μια μεγάλη σκιά στο φεστιβάλ, το οποίο είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει την 1η Σεπτεμβρίου.

Με την επανεμφάνιση κρουσμάτων σε πολλές χώρες, θα ήταν πολύ πιθανό να επιστρέψουν οι ταξιδιωτικές απαγορεύσεις. Οι σκέψεις αυτές εντείνονται, ειδικά αφού το Φεστιβάλ των Καννών, που βρίσκεται στην 6η ημέρα του, έχει ήδη αναφέρει αρκετά κρούσματα Covid-19, παρά το αυστηρό πρωτόκολλο που ακολουθεί.

Με πληροφορίες από το Variety

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑTwin Films: 10 ταινίες με πανομοιότυπη πλοκή που κυκλοφόρησαν την ίδια χρονιά12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b