MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
25
ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
 • ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
  ΝΕΑ

  Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) γιορτάζει 25 χρόνια κοινωφελούς δράσης

  Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) γιορτάζει 25 χρόνια κοινωφελούς δράσης και προσκαλεί όλους σε ένα γεμάτο, επετειακό SNFNostos, ξανά από κοντά.

  Monopoli Team

  Φέτος συμπληρώνονται εικοσιπέντε χρόνια από τότε που το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) ξεκίνησε την παγκόσμια κοινωφελή του δράση με συνεργάτες αξιόλογους μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς που βρίσκονται συνεχώς στην πρώτη γραμμή. Από την αφετηρία έως και σήμερα, όλοι στο ΙΣΝ είναι ανοιχτοί σε ιδέες και προτάσεις που τους παρέχουν τη δυνατότητα να συμβάλουν, στο μέτρο των δυνατοτήτων τους, στη δημιουργία θετικών, διαρκών και μόνιμων αλλαγών στην κοινωνία, με επίκεντρο, πάντα, τον άνθρωπο.

  Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος γιορτάζει 25 Χρόνια Κοινωφελούς Δράσης

  25 χρόνια κοινωφελούς δράσης

  Μέχρι σήμερα, το ΙΣΝ έχει διαθέσει συνολικά πάνω από $3,1 δισεκατομμύρια, μέσω περισσότερων από 5.000 δωρεών σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, σε πάνω από 135 χώρες. Η δράση του Ιδρύματος είναι εξ ορισμού ευρεία, και, ταυτόχρονα, προσβάσιμη καθώς στον πυρήνα της βρίσκεται η αίτηση υποβολής δωρεάς, διαθέσιμη σε όλους τους μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς ή κρατικούς φορείς που θα ενδιαφερθούν, κάθε ώρα, κάθε στιγμή. Αυτή η ανοιχτή προσέγγιση, σε συνδυασμό με την πίστη στη δύναμη των συμπράξεων δημόσιου-ιδιωτικού τομέα, έχουν συμβάλει σε τομείς όπως οι τέχνες και ο πολιτισμός, η εκπαίδευση, η υγεία και ο αθλητισμός και η κοινωνική πρόνοια δημιουργώντας, συχνά, μια δυναμική που αλλάζει προς το καλύτερο τις ζωές των ανθρώπων.

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤο SNF Nostos ξανά «από κοντά»: 10 events που δεν πρέπει να χάσετε12.09.2018

  Στο SNF Nostos που ξεκίνησε την Τετάρτη 25 Αυγούστου, προβλήθηκε, σε πρώτη προβολή, ένα ντοκιμαντέρ διάρκειας 25 λεπτών, που αναδεικνύει τις πολύτιμες συνεργασίες αλλά και τον θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία των 25 χρόνων δράσης του ΙΣΝ σε όλο τον κόσμο. Η ταινία είναι διαθέσιμη εδώ.

  «Από την πρώτη κιόλας δωρεά του ΙΣΝ, το 1996, που κατέστη εφικτή χάρη στο κληροδότημα που προσέφερε ο ιδρυτής μας, ο αείμνηστος θείος μου, Σταύρος Νιάρχος, η δράση μας ενδυναμώνεται διαρκώς από τους ίδιους τους συνεργάτες μας, τους δωρεοδόχους οργανισμούς, που διαθέτουν την απαραίτητη γνώση αλλά και τεχνογνωσία», δήλωσε ο Πρόεδρος του ΙΣΝ, Ανδρέας Δρακόπουλος. «Μοιραζόμαστε με εκείνους την ίδια πίστη πως, μια  διαφορετική  πραγματικότητα είναι  εφικτή, και  οραματιζόμαστε  από  κοινού ένα  μέλλον  που χαρακτηρίζεται, πολύ απλά, από περισσότερη ανθρωπιά. Αυτό το ορόσημο, τα 25 χρόνια του ΙΣΝ, ανήκει σε όλους, και είναι τιμή μας που μπορούμε να το γιορτάσουμε μαζί και από κοντά στο SNF Nostos 2021».

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑSNF Nostos: Η μαγεία του σινεμά επιστρέφει…από κοντά, στις κινηματογραφικές προβολές του ΚΠΙΣΝ12.09.2018

  Λίγα λόγια για το SNF Nostos:

  Η ανοιχτή, ανθρωποκεντρική προσέγγιση του Ιδρύματος διατρέχει και την ετήσια καλοκαιρινή γιορτή του, το SNF Nostos, που φέτος πραγματοποιείται στις 25-29 Αυγούστου, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ)–τη μεγαλύτερη έως σήμερα μεμονωμένη δωρεά του ΙΣΝ. Καλλιτέχνες που βρίσκονται πάντα στην πρώτη  γραμμή της δημιουργίας, μουσικές παραστάσεις, συζητήσεις καιπροβληματισμοί, οικογενειακή διασκέδαση, συνδυάζονται σε ένα γεμάτο πενθήμερο δράσεων, με ενδιάμεσους σταθμούς το SNF Nostos Conference με θέμα Ανθρωπότητα και Τεχνητή Νοημοσύνη, τους Διαλόγους του ΙΣΝ, τον αγώνα δρόμου SNF Nostos Run και πολλά περισσότερα. Η μεγάλη αυτή γιορτή είναι, όπως πάντα, δωρεάν και ανοιχτή σε όλους.

  Δείτε εδώ περισσότερα για τις δράσεις του ΙΣΝ τα τελευταία 25 χρόνια.

  Περισσότερα από Επίκαιρα
  Για να λαμβάνετε κάθε εβδομάδα στο email σας
  προτάσεις και προσκλήσεις από το Monopoli.gr
  ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ