MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Πού να πάμε σήμερα: 6 συναυλίες για το Σάββατο 21 Αυγούστου

Συγκεντρώνουμε τις πιο αξιόλογες προτάσεις για συναυλίες και μουσικές εκδηλώσεις που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Σάββατο 21 Αυγούστου.

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη στο Θέατρο Αλτιναλμάζη
Monopoli Team

1.Η Ελευθερία Αρβανιτάκη στο Θέατρο Αλτιναλμάζη

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη, η Ελευθερία μας, που ξέρει καλά τον τρόπο να μας ξεσηκώνει και να μας ταξιδεύει μέσα από την μαγεία των live εμφανίσεών της και των μεγάλων της τραγουδιών, το φετινό καλοκαίρι μας καλεί να ξαναβρεθούμε μαζί της και μαζί με την ομάδα των σπουδαίων μουσικών της σε θέατρα, στάδια και συναυλιακούς χώρους και να ξαναζήσουμε τον παλμό των “δυνατών” συναυλιών της. Στη συναυλία συμμετέχει και ο νεαρός ερμηνευτής και σολίστας του βιολιού Παναγιώτης Λάμπουρας, ο οποίος έχει κυκλοφορήσει δύο προσωπικούς δίσκους (“Υδρόγειος” και “Ο μικρός χρόνος”) και έχει ξανασυνεργαστεί επί σκηνής με την Ελευθερία Αρβανιτάκη και τον Γιάννη Κότσιρα στις παραστάσεις τους στην Ακτή Πειραιώς την περίοδο 2018-2019 αλλά και με την Ελευθερία Αρβανιτάκη στις προσωπικές της εμφανίσεις το καλοκαίρι του 2019 και το περσινό καλοκαίρι.
Σάββατο 21/8, 21:30
Εισιτήριο: Από 15€. Προπώληση: viva.gr.
Θέατρο Αλτιναλμάζη, Αλεξανδρούπολη 681 00

2.O Βασίλης Καρράς ζωντανά στη Νικήσιανη

Ο Βασίλης Καρράς ζωντανά στη Νικήσιανη για ένα βράδυ-ταξίδι γεμάτο επιτυχίες και αξεπέραστες ερμηνείες. Ο Βασίλης Καρράς θα είναι εκεί ερμηνεύοντας τις μεγάλες του επιτυχίες. «Νύχτα ξελογιάστρα» , «Μη χαθείς», «Λέγε ότι θες» «Άστην να λέει», «Δεν πάω πουθενά», «Μ έχεις κάνει αλήτη», «Χρέωσε το σε μένα», «Μεθυσμένη μου αγάπη», «Πάρε τον δρόμο κι έλα», «Απορώ αν αισθάνεσαι τύψεις», «Φταις εσύ», «Όλα ένα ψέμα», «Όταν τα χρόνια σου περάσουν», «Πριγκηπέσσα», «Θα της περάσει», «Δεν μ ακούς», «Άλλοθι», «Όπως παλιά», «Απ τον Βορρά μέχρι τον Νότο», «Τα καλύτερα ταξίδια» και τόσες άλλες μεγάλες επιτυχίες σε μία μοναδική βραδιά γεμάτη μουσική.
Σάββατο 21/8, 20:00
Εισιτήριο: Από 15€. Προπώληση: viva.gr.
Ελληνικής Δημοκρατίας, Νικήσιανη 640 01

3.Sani Festival 2021: To Sani συναντά τη Ρωσική Πρωτοπορία

Η κλασική μουσική συναντά τις εικαστικές τέχνες σε ένα οδοιπορικό στη Ρωσική Πρωτοπορία, μία από τις πιο επιδραστικές περιόδους της μοντέρνας τέχνης και τις πιο ενδιαφέρουσες καλλιτεχνικές περιόδους, η οποία αναπτύχθηκε στη Ρωσία κατά τις τρεις πρώτες δεκαετίες του 20ου αιώνα.
Σάββατο 21/8, 21:30
Εισιτήριο: Από 20€. Προπώληση: viva.gr.
Sani Resort, Χαλκιδική, Τηλέφωνο: 2374 110700

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΦίνος Φιλμ: Το βίντεο – αφιέρωμα στη Ζωή Λάσκαρη που “έφυγε” σαν σήμερα12.09.2018

4. Haig Yazdjian στο Φεστιβάλ Αιγών: «Στους δρόμους του Αλέξανδρου»

Το όραμα του πρώτου διεθνούς Φεστιβάλ Αιγών με έδρα τη Βεργίνα, γίνεται πραγματικότητα. Σε αυτό το μουσικό συναπάντημα θα περιδιαβούμε τις χώρες που κατέκτησε ο Μεγάλος Στρατηλάτης Αλέξανδρος, σεβόμενος τις παραδόσεις την ιστορία και την τέχνη τους. Στόχος του Φεστιβάλ Αιγών είναι να παρουσιαστεί η μουσική ποικιλομορφία των περιοχών αυτών, με πρωτεργάτη τον διεθνούς φήμης Αρμένιο μουσικοσυνθέτη Haig Yazdjian και την ορχήστρα του, και καλεσμένους σημαντικούς σολίστ, διακεκριμένους μουσικούς από την Ελλάδα και το εξωτερικό, που θα έρθουν στη χώρα μας αποκλειστικά για τον σκοπό αυτό. Στους Βασιλικούς Τάφους των Αιγών και στο Αρχαίο Θέατρο της Μίεζας το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει ένα συναρπαστικό ταξίδι στο χώρο και τον χρόνο, με όχημα και ιχνηλάτη τη μουσική.
Σάββατο 21/8 21:00
Εισιτήριο: Δελτίο Εισόδου. Προπώληση: ticketservices.gr.
Αρχαίο Θέατρο Μίεζας, Λευκάδια 590 35, Τηλέφωνο: 2332 041121

5.Ο Άλκης Αλκαίος και ο Νίκος Καββαδίας στα «Στα παράθυρα του κόσμου»

«Άλκης Αλκαίος και Νίκος Καββαδίας. Νίκος Καββαδίας και Άλκης Αλκαίος. Η μελοποίηση των στίχων τους στιγμάτισε τουλάχιστον 3 γενιές στο ελληνικό τραγούδι. Ναυτικός και ταξιδευτής της θάλασσας σε χώρες μακρινές ο ένας, ταξιδευτής του νου από τα παράθυρα του σπιτιού και της καρδιάς του ο άλλος. Δύο παράλληλοι μονόλογοι ξεδιπλώνονται στην παράστασή μας, τόσο διαφορετικοί αλλά και τόσο όμοιοι. Και οι ιστορίες τους συνοδεύονται από τα τραγούδια τους, σε νέες και δημιουργικές ενορχηστρώσεις και εκτελέσεις, σφραγίζοντας τα εισιτήρια του κοινού για ένα ταξίδι στον κόσμο, ένα ταξίδι έξω και μέσα μας».
Σάββατο 21/8 21:00
Εισιτήριο: Από 12€. Προπώληση: ticketservices.gr.
Θέατρο Λενταριανών, Γεωρ. Σγουρού 31, Χανιά 731 33

6.Above Suspicion «ΜΕΡΕΣ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΥ»

Το 6μελές μουσικό σχήμα “Above Suspicion” με πατρινούς καλλιτέχνες κινείται μουσικά και υφολογικά στα είδη του Ελληνικού και ξένου Pop-Rock, Funky, Disco, αλλά και έντεχνου Ελληνικού τραγουδιού.
Σάββατο 21/8 21:30
Εισιτήριο: Δελτίο εισόδου. Προπώληση: ticketservices.gr.
Rio Castle,  Καλάβρυτα 250 01

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜαλάλα Γιουσαφζάι: Ζητά την κινητοποίηση της διεθνούς κοινότητας για το Αφγανιστάν12.09.2018

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b