MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Πού να πάμε σήμερα; 6 συναυλίες για την Παρασκευή 20 Αυγούστου

Συγκεντρώνουμε τις πιο αξιόλογες προτάσεις για συναυλίες και μουσικές εκδηλώσεις που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Παρασκευή 20 Αυγούστου.

Ο Σωκράτης Μάλαμας στο Αρχαίο Θέατρο Δίου
Monopoli Team

1.Ο Γιώργος Μαργαρίτης ζωντανά στο Ακόντισμα

Ο Μαργαρίτης της παρέας, του χτες και του σήμερα. Ο Γιώργος της παρέας, του κεφιού, της χαράς που με τα τραγούδια του σμίγει ανθρώπους, ομορφαίνει τα όνειρα, γλυκαίνει τους καημούς και τα παράπονά μας. Ο Μαργαρίτης είναι «του χτες» αλλά και «του σήμερα» τόσο στα δικά του, όσο και στα διαμάντια που επιλέγει να παρουσιάσει με τον δικό του απαράμιλλο τρόπο. «Εδώ τα καλά τραγούδια», Τα δικά μας τραγούδια.
Παρασκευή 20/8 , 20:30
Εισιτήριο: Από 13€. Προπώληση: viva.gr.
Akontisma, Νέα Καρβάλη 640 06, Τηλέφωνο: 251 031 6790

2.Ο Σωκράτης Μάλαμας στο Αρχαίο Θέατρο Δίου

Ο Σωκράτης Μάλαμας επιστρέφει στη σκηνή και τους ανοιχτούς χώρους, ένα χρόνο μετά το περσινό καλοκαίρι. Παρέα του θα είναι αγαπημένοι φίλοι – συνεργάτες, η Ιουλία Καραπατάκη στο τραγούδι, ο Δημήτρης Λάππας στην κιθάρα και στο μπουζούκι, ο Γιάννης Παπατριανταφύλλου στο κοντραμπάσο, ο Θάνος Σταυρίδης στο ακορντεόν, ο Νίκος Μαγνήσαλης στα τύμπανα.
Παρασκευή 20/8 , 21:00
Εισιτήριο: Από 15€. Προπώληση: viva.gr.
Αρχαίο Θέατρο Δίου, Αρχαίο Θέατρο, Δίον 601 00

3.THE ITALIAN TENORS στο Κηποθέατρο «Ν. Καζαντζάκης»

Mετά από τις εμφανίσεις σε μεγάλες όπερες σε όλο τον κόσμο, οι τρεις από τους καλυτέρους Ιταλούς τενόρους της νέας γενιάς, ο Evans Tonon, Luca Sala και Sabino Gaita αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα δικό τους project και να παρουσιάσουν διάσημα ποπ αλλά και αγαπημένα κλασικά τραγούδια και άριες από γνώστες όπερες, καθώς και τις επιτυχίες του ιταλικού ρεπερτορίου Τρεις Τενόροι τραγουδούν μαζί το “Caruso” του Lucio Dala, το “Con Te Partiro” του Andrea Boccelli, διάσημα Ιταλικά τραγούδια της δεκαετίας του ’60, ναπολιτάνικα, αλλά και άλλα αγαπημένα τραγούδια που έγιναν παγκόσμιες επιτυχίες (“Gloria ” “Mamma Maria“), και τα συνδυάζουν με τις ωραιότερες άριες από τις διάσημες όπερες του Verdi και Puccini, σε μια παράσταση γεμάτη εκπλήξεις που μας κάνει να ταξιδέψουμε από την Σκάλα του Μιλάνου μέχρι την Όπερα της Ρώμης και από την Αρένα της Βερόνα μέχρι το Κολοσσαίο.
Παρασκευή 20/8 21:30
Εισιτήριο: Γενική είσοδος: 20€, Φοιτιτηκό: 15€, Ανέργων: 15€,  Άνω των 65: 15€, Αμέα-Συναδός: 15€,  Αμέα-Δωρεάν 0€. Προπώληση: ticketservices.gr.
Κηποθέατρο « Ν. Καζαντζάκης », Γεωρ. Γεωργιάδου 1, Ηράκλειο 713 05, Τηλέφωνο: 281 024 2977

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑThe Pasta Bag: Sold out η viral τσάντα… ζυμαρικών αξίας 199 δολαρίων12.09.2018

4.Φεστιβάλ Αιγών: «Στους δρόμους του Αλέξανδρου»

Το όραμα του πρώτου διεθνούς Φεστιβάλ Αιγών με έδρα τη Βεργίνα, γίνεται πραγματικότητα. Σε αυτό το μουσικό συναπάντημα θα περιδιαβούμε τις χώρες που κατέκτησε ο Μεγάλος Στρατηλάτης Αλέξανδρος, σεβόμενος τις παραδόσεις την ιστορία και την τέχνη τους. Στόχος του Φεστιβάλ Αιγών είναι να παρουσιαστεί η μουσική ποικιλομορφία των περιοχών αυτών, με πρωτεργάτη τον διεθνούς φήμης Αρμένιο μουσικοσυνθέτη Haig Yazdjian και την ορχήστρα του, και καλεσμένους σημαντικούς σολίστ, διακεκριμένους μουσικούς από την Ελλάδα και το εξωτερικό, που θα έρθουν στη χώρα μας αποκλειστικά για τον σκοπό αυτό. Στους Βασιλικούς Τάφους των Αιγών και στο Αρχαίο Θέατρο της Μίεζας το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει ένα συναρπαστικό ταξίδι στο χώρο και τον χρόνο, με όχημα και ιχνηλάτη τη μουσική.
Παρασκευή 20/8 21:00
Εισιτήριο: Δελτίο Εισόδου. Προπώληση: ticketservices.gr.
Μουσείο Βασιλικών Τάφων Αιγών, Βεργίνα 590 31, Τηλέφωνο: 2331 092347

5.Ο Δημήτρης Κόψης στον Προμαχώνας San Salvatore

Ο νέος δημιουργός και ερμηνευτής Δημήτρης Κόψης, σε ένα μοναδικό, ατμοσφαιρικό live κάτω από το αυγουστιάτικο φεγγάρι. Ο Χανιώτης ερμηνευτής που ζει και δημιουργεί στην Αθήνα, παρουσιάζει στη γενέτειρα του, σε ένα από τα πιο ιστορικά σημεία της πόλης των Χανίων, στον Προμαχώνα του San Salvatore, ένα συναρπαστικό μουσικό ταξίδι στις γειτονιές του κόσμου. Μαζί του, σε ειδική εμφάνιση, η υπέροχη Παυλίνα Βουλγαράκη. Ο Δημήτρης Κόψης, διαθέτοντας μία από τις πιο τρυφερές και εκφραστικές φωνές της γενιάς του, συμμετέχοντας αυτό το καλοκαίρι στις συναυλίες της Δήμητρας Γαλάνη «ΕΡΩΤΑ ΕΣΥ», σε μια προσωπική συναυλία, μία επιλογή με κάποια από τα ωραιότερα τραγούδια της ελληνικής και διεθνούς μουσικής σκηνής.
Παρασκευή 20/8 21:30
Εισιτήριο: Από 13€. Προπώληση: ticketservices.gr.
Προμαχώνας Σαν Σαλβαντόρ, Πειραιώς 73, Χανιά 731 31

6.Ο Πέτρος Ιακωβίδης στο Κτήμα Οινοφόρος

Ένας από τους πιο επιτυχημένους καλλιτέχνες της γενιάς του, ο Πέτρος Ιακωβίδης, έρχεται “Αγκαλιά” με το ολοκαίνουριο τραγούδι του “Μου΄λειψες πολύ” για να μας ταξιδέψει με την παραμυθένια φωνή του σε μέρη που μόνο εκείνος ξέρει. Με πάθος, συνέπεια και κυρίως αγάπη προς το τραγούδι ο γοητευτικός Πέτρος Ιακωβίδης κατάφερε να αφήσει τα πρώτα του χρυσά «Αποτυπώματα» στην ελληνική δισκογραφία.
Παρασκευή 20/8 23:00
Εισιτήριο: Από 15€. Προπώληση: ticketservices.gr.
Οινοφόρος Λέσβου Κ. Λούπου & ΣΙΑ Ο.Ε., Βιομηχανική Ζώνη Ουτζά, Καρά Τεπές, Μυτιλήνη, Μυτιλήνη, Καρά Τεπέ 811 00, Τηλέφωνο: 2251 044738

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑφγανιστάν: Μουσεία σπεύδουν να σώσουν ιστορικά κειμήλια από τους Ταλιμπάν12.09.2018

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b