MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Πού να πάμε σήμερα; 5 συναυλίες για την Πέμπτη 12 Αυγούστου

Συγκεντρώνουμε τις πιο αξιόλογες προτάσεις για συναυλίες και μουσικές εκδηλώσεις που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Πέμπτη 12 Αυγούστου.

συναυλίες
2. Ο Σπύρος Γραμμένος ζωντανά στο Κηποθέατρο Ν. Καζαντζάκης
Monopoli Team

1. Ο Στέλιος Ρόκκος και η Μελίνα Ασλανίδου ζωντανά στο Ακόντισμα συναυλίες

Mε την προτροπή «Ζήσε τη ζωή σου» δύο καταξιωμένοι καλλιτέχνες, ο Στέλιος Ρόκκος και η Μελίνα Ασλανίδου, που έχουν ζήσει και «χτίσει» τη ζωή τους με το συγκεκριμένο motto, ενώνουν τις δυνάμεις τους και ετοιμάζονται για μία μεγάλα βόλτα στην Ελλάδα που διψά για live εμφανίσεις από αγαπημένους καλλιτέχνες που μιλούν κατευθείαν στην καρδιά. Ο Στέλιος Ρόκκος κι η Μελίνα Ασλανίδου στις προσωπικές τους διαδρομές έχουν αποδείξει περίτρανα ότι «Ζουν τη ζωή τους» όπως εκείνοι την ορίζουν κάθε στιγμή. Είναι, από τη φύση τους, πρωταγωνιστές. Ανεξάρτητοι και δημιουργικοί που λειτουργούν από ψυχής.
Πέμπτη 12/8 , 20:30
Εισιτήριο: Από 15€. Προπώληση: viva.gr.
Akontisma, Νέα Καρβάλη 640 06, Τηλέφωνο: 251 031 6790

2. Ο Σπύρος Γραμμένος ζωντανά στο Κηποθέατρο Ν. Καζαντζάκης

Ο Σπύρος Γραμμένος έρχεται στο Ηράκλειο Κρήτης με την ορχήστρα του για μια μοναδική μουσική βραδιά. Ο δημοφιλής τραγουδοποιός θα παίξει ζωντανά γνωστά και αγαπημένα τραγούδια του, καθώς και νέα κομμάτια από τον καινούργιο του δίσκο “Δισκός σας“. Ο Σπύρος Γραμμένος γράφει τραγούδια, μουσικές για θέατρα, έχει κυκλοφορήσει τρεις δίσκους και τώρα ετοιμάζεται για τον τέταρτο που βγαίνει σε λίγο καιρό.
Πέμπτη 12/8 , 21:00
Εισιτήριο: Από 12€. Προπώληση: viva.gr.
Κηποθέατρο « Ν. Καζαντζάκης », Γεωρ. Γεωργιάδου 1, Ηράκλειο 713 05, Τηλέφωνο: 281 024 2977

3. 17o Διεθνές Φεστιβάλ Κλασικής Μουσικής Κυκλάδων: Οι «Τέσσερις Εποχές» του Vivaldi και του Piazzola

Το Διεθνές Φεστιβάλ Κλασικής Μουσικής Κυκλάδων επανέρχεται για 17η συνεχή χρονιά στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων, τη μαγευτική Σύρο, για να προσφέρει για μία ακόμα φορά ένα πρόγραμμα συναυλιών υψηλών προδιαγραφών με τη συμμετοχή κορυφαίων Ελλήνων μουσικών αλλά και εξαίρετων σολίστ από το εξωτερικό. Στις 12 και 14 Αυγούστου, το Αμφιθέατρο Μέγα Γιαλού, μετά από την ευγενική παραχώρηση του ιδιοκτήτη του Μπάμπη Λαζάρογλου, θα υποδεχθεί δύο μοναδικές συναυλίες με ελεύθερη είσοδο για το κοινό και τη συμμετοχή των σολίστ Lars Bjørnkjær από τη Δανία καιDeniz Toygür από την Τουρκία, του Κουαρτέτου Εγχόρδων Αθηνών, καθώς και δεκαμελούς ορχήστρας δωματίου με τη συμμετοχή μελών της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Νίκου Χαλιάσα.
Πέμπτη 12/8 21:00
Εισιτήριο: Από 15€. Προπώληση: ticketservices.gr.
Υπαίθριο αμφιθέατρο Λαζάρογλου, Μέγας Γιαλός 841 00

4. Μουσική Παράσταση: Η Σονάτα του Σεληνόφωτος «Encardia» στην Πλατεία Μονεμβασιάς συναυλίες

Η Σονάτα του σεληνόφωτος (1956) αποτελεί σταθμό για το έργο του Γιάννη Ρίτσου και την ελληνική ποίηση γενικότερα. Το συνολικό έργο (κείμενο ζυμωμένο με πρωτότυπα τραγούδια και μουσικά μοτίβα) έχει οδηγό την αισθητική ταυτότητα των Encardia. Η μελοποίηση των στίχων του Ρίτσου άλλοτε ανασύρει μελωδίες και ρυθμούς από τον ιταλικό Νότο και άλλοτε μελωδικές γραμμές της Σονάτας του Μπετόβεν που συνδιαλέγονται με τα πρωτότυπα μουσικά θέματα. Λαϊκά τραγούδια των ελληνόφωνων της Απουλίας έρχονται σαν αναμνήσεις, συνοδεύοντας και όχι επισκιάζοντας τον λόγο, φωτίζοντας τις εικόνες του κειμένου από διαφορετικές οπτικές γωνίες. Η καλοσχεδιασμένη παρουσία των χορευτών υπογραμμίζει τις εικόνες του ποιήματος και συντελεί στη δημιουργία ενός ονειρικού τοπίου όπου ο λόγος αναπνέει μέσα στη μουσική και μεταμορφώνεται συνεχώς χωρίς να αλλοιώνεται.
Πέμπτη 12/8 21:00
Προπώληση: digitalculture.gr.
Πλατεία Μονεμβασιάς, Λακωνία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ Γκρέτα Τούνμπεργκ γίνεται εξώφυλλο στη Vogue και μιλά για την υποκρισία της βιομηχανίας της μόδας12.09.2018

5. Αφιέρωμα στον Μίμη Πλέσσα & Γιάννη Σπανό στον Προμαχώνας San Salvatore

Τον Αύγουστο του 2006 το νεοσύστατο Μουσικό Σύνολο Χανίων πραγματοποίησε την πρώτη του μεγάλη συναυλία στην Ανατολική Τάφρο. Θέλοντας να γιορτάσουμε πανηγυρικά τα 15 χρόνια της ίδρυσης μας αποφασίσαμε να πραγματοποιήσουμε δύο μεγάλες συναυλίες στον Προμαχώνα San Salvatore. Η πρώτη συναυλία στις 10 Αυγούστου με θέμα αφιέρωμα στο ρεμπέτικο και στο λαϊκό τραγούδι και με τίτλο «Σαν μαγεμένο το μυαλό μου» και η δεύτερη συναυλία στις 12 Αυγούστου με θέμα «Αφιέρωμα στον Μίμη Πλέσσα & Γιάννη Σπανό».
Πέμπτη 12/8 21:30
Εισιτήριο: Από 12€. Προπώληση: ticketservices.gr.
Προμαχώνας Σαν Σαλβαντόρ, Πειραιώς 73, Χανιά 731 31

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑρχίζουν σήμερα τα έργα ανάπλασης της κάτω Πλατείας Συντάγματος12.09.2018

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b