MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Πού να πάμε σήμερα; 3 συναυλίες για την Τρίτη 10 Αυγούστου

Συγκεντρώνουμε τις πιο αξιόλογες προτάσεις για συναυλίες και μουσικές εκδηλώσεις που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Τρίτη 10 Αυγούστου.

συναυλίες
Ο Γιάννης Κότσιρας ζωντανά στο Ακόντισμα
Monopoli Team

1. Select Strings Quartet στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου

Μέσω αυτού του ιδιαίτερου προγράμματος, αναδεικνύονται κυρίως οι μουσικές παρεμβολές και επιρροές μεταξύ των λαών. Οι τσιγγάνοι, ως νομαδικός λαός και ειδικότερα οι τσιγγάνοι μουσικοί, μετέφεραν τα πολιτιστικά χαρακτηριστικά της δικής τους κουλτούρας, επηρεάζοντας, όσους λαούς συνάντησαν, κυρίως με τα μουσικά ιδιώματα της μουσικής τους παράδοσης. Ταυτόχρονα, αφομοίωσαν στοιχεία από τους πολιτισμούς των λαών όπου ζούσαν. Από την άλλη πλευρά, το τανγκό γεννήθηκε επίσης από ένα αμάλγαμα διαφορετικών πολιτισμών, όπως ισπανικοί χοροί, ιταλικά τραγούδια, ρυθμοί της Αφρικής, λαϊκές παραδόσεις της Κρεόλ, εβραϊκή συναισθηματικότητα και η γαλλική σχολή βιολιού. Σαν φυσικό επακόλουθο, όταν οι δύο πολιτισμοί συναντήθηκαν, προκάλεσαν νέα ρεύματα από τα οποία γεννήθηκαν καινούργια μουσικά στυλ.
Τρίτη: 10/8 21:30
Εισιτήριο: Aπό 8€. Προπώληση: viva.gr.
Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου, Λεωφ. Νικολαου Πλαστηρα 49, Ηράκλειο 712 01, Τηλέφωνο: 281 022 9618

2. Ο Γιάννης Κότσιρας ζωντανά στο Ακόντισμα

Φέτος το καλοκαίρι, ο αγαπημένος ερμηνευτής και η παρέα του, που αποτελείται όπως πάντα από εξαιρετικούς μουσικούς, σταθερούς συνεργάτες και φίλους του τα τελευταία χρόνια, έρχονται να μας χαρίσουν ξεχωριστές καλοκαιρινές βραδιές με αγαπημένα τραγούδια. . Με το «Κοίτα Γύρω» ο αγαπημένος ερμηνευτής στέλνει το μήνυμα στον κάθε ένα από εμάς και μοιράζεται μαζί μας το γράμμα που έγραψε στα παιδιά του, στην περίπτωση που δεν θα μπορέσει ο ίδιος να πει όλα αυτά από κοντά. Συμβολικό και τόσο επίκαιρο σε αυτή την πρωτόγνωρη κατάσταση που βιώνουμε.
Τρίτη: 10/8 20:30
Εισιτήριο: Aπό 13€. Προπώληση: viva.gr.
Akontisma, Νέα Καρβάλη 640 06. Τηλέφωνο: 251 031 6790

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΕκδηλώσεις, ταινίες, εκθέσεις: 13 προτάσεις για την εβδομάδα 9-15/812.09.2018

3. «Σαν μαγεμένο το μυαλό μου»… μια λαϊκή βραδιά στα Χανιά

Τον Αύγουστο του 2006 το νεοσύστατο Μουσικό Σύνολο Χανίων πραγματοποίησε την πρώτη του μεγάλη συναυλία στην Ανατολική Τάφρο. Θέλοντας να γιορτάσουμε πανηγυρικά τα 15 χρόνια της ίδρυσης μας αποφασίσαμε να πραγματοποιήσουμε δύο μεγάλες συναυλίες στον Προμαχώνα San Salvatore. Η πρώτη συναυλία στις 10 Αυγούστου με θέμα αφιέρωμα στο ρεμπέτικο και στο λαϊκό τραγούδι και με τίτλο «Σαν μαγεμένο το μυαλό μου» και η δεύτερη συναυλία στις 12 Αυγούστου με θέμα «Αφιέρωμα στον Μίμη Πλέσσα & Γιάννη Σπανό». Με την συμβολή των ερμηνευτών και των μουσικών μας και με την αγάπη για αυτό που κάνουμε παρόλα τα μεγάλα κοστολόγια των συναυλιών μας θα σας παρουσιάσουμε για μια ακόμα φορά τις καλύτερες για εφέτος συναυλίες.
Τρίτη 10/8 21:30
Εισιτήριο: Από 12€. Προπώληση:ticketservices.gr.
Προμαχώνας Σαν Σαλβαντόρ, Πειραιώς 73, Χανιά 731 31

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ αλληλεγγύη θα νικήσει: Ο Χάρης Τζωρτζάκης έστησε ένα θερινό σινεμά για να στηρίξει τους πυρόπληκτους της Εύβοιας12.09.2018

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b