MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
22
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΡΕΜΙΕΡΕΣ

Οι ταινίες της εβδομάδας: Δέκα νέες προτάσεις στις αίθουσες

Ο καύσωνας ξανάρχεται και στα θερινά θ’ αναζητήσουμε λίγη δροσιά για τα δύσκολα βράδια. Αυτή την εβδομάδα 10 νέες ταινίες προστίθενται στις επιλογές μας.

author-image Κωνσταντίνος Καϊμάκης

Old

Λογικά η νέα ταινία του Σιάμαλαν με τίτλο «Old» και μια ακόμη πιασάρικη ιδέα να ωθεί την ιστορία στα άκρα θα έκλεβε το ενδιαφέρον των θεατών αλλά η μετριότητα του φιλμ δεν μπορεί να εγγυηθεί την εμπορική επιτυχία.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Η Νονά της νύχτας

Περισσότερες πιθανότητες έχει να διακριθεί στη μάχη των ταμείων η ανάλαφρη κωμωδία «Νονά της νύχτας» με την Ιζαμπέλ Ιπέρ να δίνει μια ακόμη υποκριτική παράσταση ή η ντισνεϊκή «Περιπέτεια στην ζούγκλα» με τους Έμιλι Μπλαντ και Ντουέιν Τζόνσον.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Μαύρη κηλίδα

Πάντως δεδομένων των αναλογιών τα καλύτερα φιλμ της εβδομάδας είναι το οικογενειακό δράμα εποχής «Μαύρη κηλίδα» και η feelgood δραμεντί από την Ελβετία «Μη φεύγεις, Βάντα».
Κριτική και αίθουσες προβολής

Επανεκδόσεις

Ειδικών συνθηκών και θεατών οι ταινίες «Λάσι, γύρνα στο σπίτι» και «Κάτι τρέχει στο Σαν Τροπέ» ενώ στις επανεκδόσεις το βραβευμένο με όσκαρ καλύτερης ταινίας «Κεντρί» θα συναγωνιστεί στα ίσα την «Διπλή ζωή της Βερόνικα» και τη «Νύχτα των βικολακων», το υβρίδιο τρόμου και κωμωδίας του Πολάνσκι από το μακρινό 1967.

Περισσότερα από Οι ταινίες της εβδομάδας
Σχετικά Θέματα
Οι ταινίες της εβδομάδας
Πρεμιέρες: Το επικό “Avatar” του Κάμερον συνεχίζεται
Οι ταινίες της εβδομάδας
Πρεμιέρες: Δύσκολη εποχή για μητέρες
Οι ταινίες της εβδομάδας
Πρεμιέρες: H συγκλονιστική «Φωνή της Χιντ Ρατζάμπ»
Οι ταινίες της εβδομάδας
Πρεμιέρες: Σπασμένη φλέβα, σπασμένες ζωές
Οι ταινίες της εβδομάδας
Πρεμιέρες: Τα νορβηγικά «Όνειρα» κατακτούν το φεστιβάλ Βερολίνου
Οι ταινίες της εβδομάδας
Πρεμιέρες: Οι ζόρικες κινηματογραφικές επιλογές του Παρκ Τσαν Γουκ
Οι ταινίες της εβδομάδας
Επιτέλους, η «Βουγονία» του Γιώργου Λάνθιμου στις αίθουσες
Οι ταινίες της εβδομάδας
Πρεμιέρες: Όταν ο Γκοντάρ υπέγραψε το «Με κομμένη την ανάσα»
Οι ταινίες της εβδομάδας
Πρεμιέρες: O «άλλος» Μπρους Σπρίνγκστιν
Οι ταινίες της εβδομάδας
Πρεμιέρες: O Χρυσός Φοίνικας του Τζαφάρ Παναχί
Οι ταινίες της εβδομάδας
Πρεμιέρες: Σκανδιναβικοί έρωτες
Οι ταινίες της εβδομάδας
Πρεμιέρες: Επάγγελμα ηθοποιός: Ντουέιν «Rock» Τζόνσον