MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Stand up Comedy

Ο Θωμάς Ζάμπρας σε μια επιπλέον παράσταση στο Lunar Space

Ο Θωμάς Ζάμπρας επιστρέφει στο Lunar Space με μια επιπλέον παράσταση την Πέμπτη 15 Ιουλίου.

Monopoli Team

Μετά από τρία χρόνια κλεισμένος στο σπίτι (είχε ξεκινήσει πριν την καραντίνα γιατί πάντα είναι ένα βήμα μπροστά), ο Θωμάς Ζάμπρας βγαίνει έξω και χτυπάει με τα «Σάμερ χιτς» που σημείωσαν ήδη το πρώτο sold out και επιστρέφουν για μια επιπλέον βραδιά, την Πέμπτη 15 Ιουλίου στο Lunar Space, στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» (είσοδος από Πολυκράτους 6).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤα παιδιά από τα «Φιλαράκια» μεγάλωσαν: Πώς είναι σήμερα;12.09.2018

Μια παράσταση Stand up Comedy με τα καλύτερα κείμενα από τις δύο επιτυχημένες παραστάσεις του Θωμά Ζάμπρα («Είχα και στο χωριό μου», «Εγώ γέλασα»), με ακυκλοφόρητα κείμενα που δεν χώρεσαν σε καμία παράσταση ως τώρα, αλλά και με μια δόση από νέο υλικό.

Με άλλα λόγια, η παράσταση έχει λίγο για όλους. Έχεις δει μόνο μία από τις παραστάσεις του; Σε έχει. Έχεις δει μόνο τα ακυκλοφόρητα; Σε έχει. Έχεις δει μόνο το νέο υλικό; Πού το είδες ρε stalker; Τέλος πάντων, σε έχει. Έχεις δει όλα αυτά; Στείλε μήνυμα και θα κάνει μαγικά με τράπουλα μόνο για σένα.

Η παράσταση «Σαμερ χιτς» με τα best of γίνεται στο πλαίσιο προετοιμασίας για βιντεοσκόπηση και των δύο παραστάσεων κάποια στιγμή στο μέλλον. Οπότε, οποιοδήποτε feedback είναι ευπρόσδεκτο. Απλά όχι μανάδες.

Οδηγίες/ Μέτρα προστασίας:

Ακολουθώντας τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, οι θεατές προτείνεται να αγοράζουν ηλεκτρονικά το εισιτήριό τους και να προσέρχονται νωρίτερα στον χώρο. Κατά τη διάρκεια της παράστασης η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική και η απόσταση ασφαλείας ορίζεται στα 1,5 μέτρα.

Εισιτήρια προπωλούνται μέσω: www.hahcomedy.com & viva.gr.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


Παίζουν: Θωμάς Ζάμπρας

Διάρκεια: 80’
Τιμές Εισιτηρίων: 10€
Παραστάσεις: Πέμπτη 15 Ιουλίου στις 21:30
Link Εισιτηρίων: https://www.viva.gr/tickets/stand-up-comedy/lunar-space/thomas-zampras-samer-xits/, www.hahcomedy.com
Πληροφορίες Χώρου: Πολυκράτους 6, Ταύρος (είσοδος από ιδιωτικό δρόμο)
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b