MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Πού να πάμε σήμερα; 11 συναυλίες για την Παρασκευή 9 Ιουλίου

Συγκεντρώνουμε τις πιο αξιόλογες προτάσεις για μουσικές εκδηλώσεις που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα Παρασκευή 9 Ιουλίου.

Monopoli Team

1. Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου: «Εδώ Λιλιπούπολη» – Τα τραγούδια της θρυλικής σειράς ζωντανεύουν στο Ηρώδειο

«Εδώ Λιλιπούπολη», η θρυλική ραδιοφωνική σειρά που συνδέθηκε με την εποχή του Μάνου Χατζιδάκι στο Τρίτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ (1976-1980) και μεγάλωσε ως σήμερα γενιές και γενιές, ξαναζωντανεύει στο Ηρώδειο, 9-10 Ιουλίο, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου, και μας παρασύρει στον κόσμο των αγαπημένων τραγουδιών, σε μουσική Νίκου Κυπουργού, Δημήτρη Μαραγκόπουλου, Λένας Πλάτωνος, Νίκου Χριστοδούλου και στίχους της Μαριανίνας Κριεζή. Υπό τη μουσική διεύθυνση του Νίκου Χριστοδούλου. Ερμηνεία: Σαβίνα Γιαννάτου, Δώρος Δημοσθένους, Λένια Ζαφειροπούλου και Τάσης Χριστογιαννόπουλος.
Παρασκευή 9/7, 21:00
Εισιτήριο: Διακεκριμένη ζώνη 60€, Ζώνη Α΄ 50€, Ζώνη Β΄ 35€, Ζώνη Γ΄ 25€, Άνω διάζωμα 20/16/14€, Φοιτητικό / 65+ / Καλλ. Σωματείων 12,50/11€, ΑΜΕΑ/ Ανέργων / Σπουδαστών καλλ. σχολών 5€. Προπώληση: ticketservices.gr
Ωδείο Ηρώδου Αττικού, Διονυσίου Αρεοπαγίτου, Αθήνα. Τηλ: 21 0324 1807.
Αναβολή συναυλιών λόγω κρούσματος εντός της καλλιτεχνικής ομάδας- Αναζητούνται νέες ημερομηνίες για τη διεξαγωγή των συναυλιών.

2. Η Κατερίνα Πολέμη στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών

Φώτο: Βάσια Αναγνωστοπούλου

Η Κατερίνα Πολέμη υποδέχεται τους, Μαρία Παπαγεωργίου, Παυλίνα Βουλγαράκη, Θέμο Σκανδάμη και Δημήτρη Κόψη για μια μοναδική συναυλία, στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, την Παρασκευή 9 Ιουλίου. Μια συναυλία ένωσης, παρέας, γιορτής και συγκίνησης, με μελωδίες και ρυθμούς του κόσμου, αγαπημένα τραγούδια, κομμάτια που αξίζει να αγαπηθούν, νεανική ορμή, χιούμορ, απίστευτη δεξιοτεχνία και άφθονο ταλέντο.
Παρασκευή 9/7, 21:00
Εισιτήριο:  15 ευρώ (γενική είσοδος). Προπώληση: 210 72 82 333, megaron.gr και σε όλα τα καταστήματα Public.
Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη, Αθήνα. Τηλέφωνο: 210 7282000 | Email: [email protected] | https://www.megaron.gr/

3. Ο Σωκράτης Μάλαμας στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας

Στις 8 και 9 Ιουλίου, ο Σωκράτης Μάλαμας θα βρίσκεται στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας. Παρέα του θα είναι αγαπημένοι φίλοι – συνεργάτες, η Ιουλία Καραπατάκη στο τραγούδι, ο Δημήτρης Λάππας στην κιθάρα και στο μπουζούκι, ο Γιάννης Παπατριανταφύλλος στο κοντραμπάσο, ο Θάνος Σταυρίδης στο ακορντεόν, ο Νίκος Μαγνήσαλης στα τύμπανα.
Παρασκευή 9/7, 21:00
Εισιτήριο: Από 15€. Προπώληση: viva.gr
Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας, Μάνου Κατράκη &, Άγιος Ιωάννης Ρέντης, Κυρά Της Ρώ, Νίκαια.

4. «Πάμε γι’ άλλες Πολιτείες»: Η Ελένη Βιτάλη στο CT Garden Festival

Η Ελένη Βιτάλη έρχεται Παρασκευή 9 Ιουλίου 2021 στο CT Garden Festival, με δύο πολυσχιδείς μουσικούς. Τον πιανίστα Νεοκλή Νεοφυτίδη και τον δεξιοτέχνη του κλαρίνου Μάνο Αχαλινωτόπουλο. Κι οι τρεις μαζί, υπόσχονται ένα μεγάλο μουσικό ταξίδι, μίλια μακριά από τα κλισέ και τις τρέχουσες κατευθύνσεις.
Παρασκευή 9/7, 21:00
Εισιτήριο: Α Ζώνη: 20 ευρώ, Β Ζώνη: 15 ευρώ, Φοιτητικό – AMEA: 10 ευρώ (Μόνο με τηλεφωνική κράτηση στο 211 7701700). Προπώληση: viva.gr
CΤ Garden Festival, Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις Γαλατσίου, Λεωφόρος Βεΐκου 139. Email: [email protected]. Τηλ: 211 7701700. https://ct.gr

5. H Σtella στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Φώτο: Afroditi Festa

Η Σtella θα εμφανιστεί αυτό το καλοκαίρι για μια και μοναδική συναυλία στην Αθήνα, την Παρασκευή 9 Ιουλίου 2021 με full band στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων. Με νέο υλικό αλλά και κομμάτια από το τελευταίο της άλμπουμ «The Break» που κυκλοφόρησε στις αρχές του 2020, το οποίο θα ακουστεί για πρώτη φορά live μετά την κυκλοφορία του, η Σtella ανυπομονεί να ξανασυναντήσει το κοινό και να μοιραστεί μια συναυλία γεμάτη ενέργεια και ρυθμό. Την βραδιά θα ανοίξει ο Jef Maarawi.
Παρασκευή 9/7, 21:00
Εισιτήρια: Ζώνη Α-12€, Ζώνη Β-10€, Σε τραπέζι 8€. Προπώληση: viva.gr
Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων,  Πειραιώς 100, Γκάζι. Τηλ: 2130109300. athens-technopolis.gr.

6. Φεστιβάλ 2021 Δήμου Αμαρουσίου:  Η Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» στο Αίθριο Θέατρο της Λεωφόρου Κηφισίας 219

Η Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» συναντά τους Βασίλη Λέκκα, Μπάμπη Βελισσάριο και Σαββέρια Μαργιολά, την Παρασκευή 9 Ιουλίου, αφιέρωμα στη μελοποιημένη από τον Μίκη Θεοδωράκη ποίηση, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ 2021 Δήμου Αμαρουσίου. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα με την Ανεξάρτητη Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» αφιερωμένο στα πιο αγαπημένα και γνωστά λαϊκά αλλά και λυρικά τραγούδια του συνθέτη.
Παρασκευή 9/7, 21:00
Εισιτήριο: 10€ (ενιαίο). Προπώληση: ticketmasters.gr
Αίθριο Θέατρο της Λεωφόρου Κηφισίας 219. https://maroussi.gr/

7. Μουσική Παράσταση: «Paris-Istanbul» στην Αμαξοστοιχία – Θέατρο το Τρένο στο Ρουφ

Η μουσική παράσταση «Paris-Istanbul» της Αμαξοστοιχίας-Θεάτρου το Τρένο στο Ρουφ, «αποβιβάζεται» φέτος το καλοκαίρι στην «Αποβάθρα» του Τρένου-Θεάτρου για 5 μόνο παραστάσεις, Παρασκευή 25 Ιουνίου και 2, 9, 16, 23 Ιουλίου 2021. Επι σκηνής, η Αθηνά Ρούτση με το πολύγλωσσο τραγούδι, την εκφραστική φωνή και τη ζεστή της παρουσία, η Άλκηστις Ραυτοπούλου στο πιάνο και τις εμπνευσμένες ενορχηστρώσεις ενώ ο Φώτης Μυλωνάς εναλλάσσει με δεξιοτεχνία τα πνευστά, την κιθάρα και το μαντολίνο.
Παρασκευή 9/7, 21:15
Εισιτήρια: Προπώληση 10€, Ταμείο Θεάτρου 12€, Ατέλειες & Ανέργων 5€ . Προπώληση: viva.gr.
Αμαξοστοιχία-Θέατρο το Τρένο στο Ρουφ, Λεωφ. Κωνσταντινουπόλεως και Αμφιπόλεως, Σιδηροδρομικός και Προαστιακός Σταθμός Ρουφ. totrenostorouf.gr.

8. DJ Vadim και Sena [live] στο Gazarte Roof Stage συναυλίες σήμερα

Ο θρυλικός dj/ παραγωγός των Ninja Tune και Soulbeat Records DJ Vadim, έρχεται την Παρασκευή 9 Ιουλίου στη σκηνή του Gazarte, για ένα show με τον ολόφρεσκο και ιδιαίτερο ήχο του. To dancefloor του Gazarte θα γεμίσει από Hip Hop, Soul, Funk, Trip Hop και Bass μελωδίες τόσο από τις παλιές του επιτυχίες όσο κι από τα πιο πρόσφατα album του. Μαζί του η Sena.
Παρασκευή 9/7, 20:30
Εισιτήριο: 10€. Προπώληση: viva.gr
Gazarte Roof Stage, Βουτάδων 34, Αθήνα. Τηλ: +30 210 3460347, +30 210 3452277. gazarte.gr.

9. Γιώργος Πατεράκης και String Theory Live στο Παλιό Βιομηχανικό Πάρκο ΠΛ.ΥΦ.Α συναυλίες σήμερα

Οι String Theory θα σερβίρουν φιλέτα Δον Κιχώτη σε μαρινάδα Γιάννη Φλωρινιώτη, Σαπφώ με σως William Blake, λαϊκοπόπ δευτεράντζες β’ διαλογής με vinaigrette αναγεννησιακής αντίστιξης και έναν σωρό εξωτικές, απόκοσμες, και τρυφερές γεύσεις με απολαυστικά μουσικά toppings και φιλολογικά κρουτόν, την Παρασκευή 9 και το Σάββατο 10 Ιουλίου, στο Παλιό Βιομηχανικό Πάρκο ΠΛ.ΥΦ.Α. Μαζί τους η mezzo soprano Ιωάννα Φόρτη.
Παρασκευή 9/7, 21:30
Εισιτήριο: Από 8€. Προπώληση: viva.gr.
Παλιό Βιομηχανικό Πάρκο ΠΛ.ΥΦ.Α, Κορυτσάς 39, Βοτανικός.

10. Συναυλία: Οι «The Worksongs Project» στο Ανοιχτό Θέατρο Κολωνού συναυλίες σήμερα

Ηχούν και πάλι τραγούδια της δουλειάς απ’ όλο τον κόσμο. Την Παρασκευή 9 Ιουλίου οι «The Worksongs Project» θα φιλοξενηθούν στο Υπαίθριο Θέατρο Κολωνού με μία ανανεωμένη μουσική παράσταση, επενδυμένη πάντα με φωτογραφικό και κινηματογραφικό αρχειακό υλικό. Το σχήμα συναποτελούν αλφαβητικά οι: Ζαγαρέλος Λεωνίδας: φωνή, κιθάρα, φυσαρμόνικα, Λιάσκος Δημήτρης: πνευστά, έρευνα, Μωραΐτης Αποστόλης: φωνή, ούτι, κιθάρα, Σούλτης Γιάννης: φωνή, μπάσο, Τσιμπλάκης Βαγγέλης: τύμπανα, κρουστά. Στο πλαίσιο του προγράμματος του Δήμου Αθηναίων, Culture is Athens / Ο πολιτισμός είναι η Αθήνα.
Παρασκευή 9/7, 21:00
Εισιτήριο: 8€. Προπώληση: viva.gr
Ανοιχτό Θέατρο Κολωνού, Ιωαννίνων και Καπανέως, Κολωνός, Αθήνα. Τηλ: 210-5284856. https://www.opanda.gr/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟι ταινίες της εβδομάδας: Η συναισθηματική δοκιμασία του «Πατέρα»12.09.2018

11. Transdermal Celebration x The Futile Mating Tactics Live at Romantso συναυλίες σήμερα

Μετά από 8 μήνες πολιτισμικής νηνεμίας, χειμέριας πανδημικής νάρκης και πνευματικής νάρκωσης, δύο μπάντες από εδώ τριγύρω, οι Transdermal Celebration και οι The Futile Mating Tactics, έρχονται με ένα μεσογειακό workout session, στην ταράτσα του Ρομάντσο, την Παρασκευή 9 Ιουλίου.
Παρασκευή 9/7, 21:30
Είσοδος: 5€
Ρομάντσο, Αναξαγόρα 3-5, Ομόνοια. Τηλ. +30.2167003325, email:[email protected]http://www.romantso.gr/

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b