MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Η Γη της Ελιάς: Δείτε τα πρώτα πλάνα της νέας δραματικής σειράς του MEGA

Η νέα δραματική σειρά του MEGA, «Η Γη της Ελιάς», με την υπογραφή των Αντρέα Γεωργίου, Βάνας Δημητρίου και Κούλλη Νικολάου, έρχεται το φθινόπωρο, ενώ κυκλοφόρησαν τα πρώτα πλάνα των γυρισμάτων.

Monopoli Team

Η νέα δραματική σειρά του Ανδρέα Γεωργίου, «Η Γη της Ελιάς», έρχεται φέτος το φθινόπωρο στο MEGA και τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει.

Λιάντου - Ireland

Λίγα λόγια για την υπόθεση

Ένα συνηθισμένο απόγευμα, η 23χρονη Μυρτάλη Βρεττάκου φεύγει από το πατρικό της για να συναντήσει τον 27χρονο αγαπημένο της Στέφανο Καπερνάρο. Λίγο αργότερα, όμως, το ερωτικό τους κρησφύγετο τυλίγεται στις φλόγες και η τύχη των δύο ερωτευμένων παιδιών αγνοείται. Στο αρχοντικό των Βρεττάκων επικρατεί μεγάλη αναστάτωση. Ο πατριάρχης της οικογένειας, ο Ιπποκράτης Βρεττάκος, είναι βαριά άρρωστος. Με τον θάνατό του, οι ισορροπίες εντός της οικογένειας ανατρέπονται, τα προσωπεία πέφτουν και σκοτεινά μυστικά αναδύονται.

Σε παράλληλη δράση συναντάµε τη Μυρτάλη, που παλεύει να περάσει απαρατήρητη στη σκιά των γεγονότων. Η τελευταία της ξέγνοιαστη ανάμνηση είναι στην αγκαλιά του Στέφανου, λίγο πριν γίνει στάχτη το µικρό ξύλινο σπιτάκι που φιλοξενούσε τον έρωτά τους. Από εκείνη τη µέρα και µετά, η Μυρτάλη ζει σε ένα απομονωμένο σπιτάκι στο Οίτυλο. Ο Στέφανος ψάχνει παντού να τη βρει, αλλά εκείνη κρύβεται από όλους προσπαθώντας να βρει στοιχεία για το ποιος την θέλει νεκρή…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ Γη της Ελιάς: Η νέα δραματική σειρά του Ανδρέα Γεωργίου έρχεται στο MEGA12.09.2018

Δείτε τα πρώτα πλάνα από τα γυρίσματα:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ Γη της Ελιάς: Η νέα δραματική σειρά του Ανδρέα Γεωργίου έρχεται στο MEGA12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b