MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
MARKET NEWS

Vigo: Τα νέα superdrinks που μάς ανεβάζουν

Είναι Vegan, Gluten free και δεν περιέχουν χρωστικές και συντηρητικά. Tα νέα superdrinks Vigo προσφέρουν πλούσια οφέλη στον οργανισμό μας.

Monopoli Team

Έχουν  καθιερωθεί πλέον ως το νέο health trend της εποχής. Οι ευεργετικές ιδιότητες που προσφέρουν στον οργανισμό μας είναι πολλές και σημαντικές. Γι’ αυτό και ο κόσμος φαίνεται πως κάνει μια τεράστια στροφή προς τα superdrinks.

Τι είναι τελικά αυτά τα superdrinks;

Είναι τα φυσικά αναψυκτικά με συστατικά από υπερτροφές/superfoods, όχι γενετικά τροποποιημένα, χωρίς χημικά συντηρητικά και πρόσθετα. Ενισχύουν και ευεργετούν τον οργανισμό χάρη στα πλούσια θρεπτικά συστατικά των υπερτροφών, όπως βιταμίνες, ιχνοστοιχεία και ουσίες με αντιοξειδωτική δράση. Σε αυτή την κατηγορία πρωταγωνιστούν τα Vigo.

Λίγα λόγια για τα Vigo

Ta Vigo είναι υγιεινά αναψυκτικά με τον ευεργετικό kombucha, βασισμένα σε μια πανάρχαια ιαπωνική τεχνική που προσφέρει πλούσια οφέλη στον οργανισμό μας. Μαύρο και λευκό τσάι, χωρίς ζάχαρη, με φυσικά γλυκαντικά από εκχυλίσματα superfruits, πλούσια σε προβιοτικά και αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Υποστηρίζουν το πεπτικό σύστημα εγκαθιστώντας φιλική χλωρίδα, βελτιώνουν τον μεταβολισμό, ενισχύουν το ανοσοποιητικό και χαρίζουν ενέργεια κι ευεξία. Είναι Vegan,Glutenfree και δεν περιέχουν GMO, Soya, χρωστικές και συντηρητικά.

Lightbrew

VIGO Original Vigo- Original

Δροσιστικό και  εύγευστο το Vigooriginal είναι ένα μείγμα λευκού και μαύρου τσαγιού με φυσικά γλυκαντικά από  εκχυλίσματα  superfruits. Ξεχωριστή και πρωτότυπη γεύση με όλες τις ευεργετικές ιδιότητες της θαυματουργής kombucha. Ένας ευεργετικός συνδυασμός απόλαυσης και αναζωογόνησης με την αγνότητα της φύσης όπως παλιά!

VIGO Schisandra Vigo- Schisandra

Το Vigo Schisandra είναι αποτέλεσμα μιας δυνατής και  εκλεπτισμένης σύνθεσης,  kombucha με το φυτό  Schisandra (Schisandra chinensis). Απίστευτα συναρπαστική γεύση και σίγουρα διαφορετική απ’ οτιδήποτε άλλο έχεις πιεί μέχρι σήμερα. Ευεργετικός συνδυασμός που προσφέρει ενέργεια, ευεξία και ενισχύει την υγεία.

VIGO Acai Vigo- Acai

Μια ξεχωριστή, βαθιά γεύση που προέρχεται από τον συνδυασμό πολλών και διαφορετικών φρούτων από τα τροπικά δάση της Νότιας Αμερικής ζυμωμένα με την ευεργετική kombucha. Εύγευστο, ξεχωριστό και υγιεινό. Ενισχύει την καλή διάθεση και τη  θετική ενέργεια.

Long brew

BIO VIGO Acerola & τζίντζερ

Με Αcerola από το τροπικό δάσος του Αμαζονίου στη βόρεια Βραζιλία και  τζίντζερ από την επαρχία Guajarhat της  Ινδίας το vigolongbrew είναι ευεργετικό για την υγεία και την καθημερινής μας ευεξία.  Είναι αποτέλεσμα δέκα ημερών ζύμωσης της ευεργετικής kombucha με superfruits, πλούσιο σε  ένζυμα, ηλεκτρολύτες, προβιοτικά και ζωντανά βακτήρια που ενισχύουν το ανοσοποιητικό.

BIO VIGO Αγγούρι & Κόλιανδρο

Το τέλειο μείγμα ιταλικού αγγουριού από την Τοσκάνη με κόλιανδρο από την επαρχία Trentino-AltoAdige της  Ιταλίας. Πλούσιο σε ένζυμα, ηλεκτρολύτες και προβιοτικά. Ζυμώθηκε και  παρασκευάστηκε μόνο σε μικρές παρτίδες.

BIO VIGO Rose

Το Rose είναι μια νέα εξαιρετική γεύση  vigo από το μείγμα hips και ροδοπέταλων από την Ολλανδία, συγκεκριμένα από την επαρχία Duin-enBollenstreek. Εμφιαλώνεται  σε μικρές παρτίδες. Περιέχει  ένζυμα, ηλεκτρολύτες, προβιοτικά και ζωντανά βακτήρια που ενισχύουν την καλή διάθεσή και την υγεία! Ιδανικό για όσους αναζητούν αναψυκτικά με γεύσεις από άνθη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑTanzania Acacia: Τα Coffee Island υποδέχονται τον 24ο Microfarm Project12.09.2018

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

http://www.thesuperdrink.gr/

Θα τα βρείτε σε επιλεγμένα σημεία από την εταιρεία Anaphis.

Περισσότερα από Εταιρικές Δράσεις
VIMA_WEB3b