MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΈΑ

Billboard Music Awards: Οι μεγάλοι νικητές και τα highlights της εντυπωσιακής μουσικής βραδιάς

Τα Billboard Music Awards 2021 ολοκληρώθηκαν με μία εντυπωσιακή τελετή με 500 θεατές και μεγάλους νικητές.

The Weeknd ο μεγάλος νικητής, φωτογραφία: Twitter/@Billboard Music Awards 2021
The Weeknd ο μεγάλος νικητής, φωτογραφία: Twitter/@Billboard Music Awards 2021
Monopoli Team

Τα Billboard Music Awards 2021 ολοκληρώθηκαν με μία εντυπωσιακή τελετή, την Κυριακή 23 Μαϊου στο Microsoft Theatre στο Λος Άντζελες. Η τελετή απονομής, στην οποία παρευρέθηκαν περίπου 500 θεατές, αποτέλεσε ένα από τα μεγαλύτερα show στο Χόλιγουντ, από την αρχή της πανδημίας.

Το show ξεκίνησε με μία -γεμάτη ενέργεια- εμφάνιση του οικοδεσπότη Νικ Τζόνας (ο οποίος είχε πρόσφατα υποστεί σοβαρό τραυματισμό), με τους αδερφούς του Τζο και Κέβιν Τζόνας, μαζί με τον DJ Marshmellow, ενώ στη συνέχεια τη σκηνή πήραν διάσημοι και αγαπημένοι τραγουδιστές, από την P!nk και τους BTS μέχρι τους Duran Duran.

Μεγάλος νικητής της βραδιάς ο The Weeknd

Όπως ήταν αναμενόμενο, με 16 υποψηφιότητες συνολικά, ο The Weeknd ήταν ο μεγάλος νικητής της βραδιάς. Ο σταρ της R&B κέρδισε τελικά 10 βραβεία, περισσότερα δηλαδή από όσα έχει λάβει συνολικά μέχρι τώρα στην καριέρα του. Τα τελευταία πέντε χρόνια είχε λάβει άλλα 9 βραβεία.

Έτσι, με 19 βραβεία πλέον στο ενεργητικό του, ο The Weeknd είναι 5ος στη λίστα με τους μεγαλύτερους νικητές των βραβείων, πίσω από τον Drake (29 βραβεία), την Τέιλορ Σουίφτ (25), τον Τζάστιν Μπίμπερ (21) και τον Γκαρθ Μπρουκς (20).


Μετά την “άδικη” παράλειψη του από τα βραβεία Grammy, λοιπόν, ο The Weeknd έχει σαρώσει όλα τα μεγάλα μουσικά βραβεία της χρονιάς, από τα BRITs μέχρι τα AMAs.

Οι BTS γράφουν ιστορία

Εκτός από τον The Weeknd, όμως, οι BTS ξεπέρασαν επίσης τον εαυτό τους, γράφοντας μάλιστα ιστορία. Το κορεάτικο συγκρότημα-φαινόμενο, κέρδισαν και τα 4 βραβεία, για τα οποία ήταν υποψήφιοι, όπως το βραβείο Κορυφαίου Συγκροτήματος για δεύτερη φορά, αλλά και το βραβείο Top Social Artist, για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά. Παράλληλα, η τεράστια επιτυχία τους “Dynamite” κέρδισε το βραβείο για το τραγούδι με τις περισσότερες πωλήσεις, κάτι που τους κάνει την πρώτη κορεάτικη μπάντα με αυτό το βραβείο.

Μετά τη μεγάλη τους νίκη, το συγκρότημα ανέβηκε στη σκηνή και ερμήνευσε για πρώτη φορά το τελευταίο τραγούδι τους, Butter.

Ένας συγκινητικός φόρος τιμής στον Pop Smoke

Ο Pop Smoke κέρδισε πέντε βραβεία, στην ίσως πιο συγκινητική στιγμή της βραδιάς. Ο ράπερ, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 20 ετών πέρσι τον Φεβρουάριο μετά από μία ένοπλη ληστεία στο σπίτι του, προτάθηκε για πρώτη φορά φέτος στα βραβεία Billboard, και μάλιστα συγκέντρωσε 10 υποψηφιότητες, τις οποίες όμως δεν πρόλαβε να χαρεί.


Τα βραβεία του παρέλαβε η μητέρα του, η οποία ευχαρίστησε τους θαυμαστές του ράπερ, που κρατούν ακόμα τη μνήμη του ζωντανή.

Ο Drake στη σκηνή με τον γιό του για το τιμητικό βραβείο της βραδιάς

Άλλη μία συγκινητική στιγμή ήταν εκείνη της βράβευσης του Drake για το έργο του όλα αυτά τα χρόνια. Συγκεκριμένα, ο ράπερ ανέβηκε στη σκηνή για το βραβείο του Καλλιτέχνη της Δεκαετίας, που αποτελεί ένα από τα δύο τιμητικά βραβεία της βραδιάς.


Ο Drake, λοιπόν, παρέλαβε το τιμητικό αυτό βραβείο με τον γιό του, Adonis Graham, ο οποίος είναι μόλις 3 ετών. Μάλιστα, ο μικρός Adonis ξέσπασε σε κλάματα, λίγο πριν ο Drake τελειώσει την ομιλία του. Τότε ήταν που ο ράπερ τον πήρε αγκαλιά και του αφιέρωσε το βραβείο του.

Η P!NK κέρδισε τις εντυπώσεις με εντυπωσιακά ακροβατικά με την κόρη της

Το Icon Award, το δεύτερο τιμητικό βραβείο των Billboard Music Awards, κέρδισε η P!nk. Το βραβείο ανακοίνωσε ο καλός της φίλος Jon Bon Jovi, που μίλησε για την κληρονομιά της στη μουσική “ως πρωτοπόρος, που άλλαξε πραγματικά τα πράγματα”.


Για να γιορτάσει το βραβείο της, λοιπόν, η P!nk ανέβηκε στη σκηνή με την 9χρονη κόρη της, Willow Sage Hart. Η τραγουδίστρια ερμήνευσε το τραγούδι της, “Cover Me in Sunshine”, ενώ έκανε εντυπωσιακά ακροβατικά στον αέρα με την μικρή της κόρη.

Το εντυπωσιακό κόκκινο χαλί
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @saweetie

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Doja Cat (@dojacat)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Billboard (@billboard)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Billboard (@billboard)

Με πληροφορίες από το Billboard Magazine

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΧρόνια Πολλά Bob Dylan!… και 80 πράγματα γύρω από αυτόν12.09.2018

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b