MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
19
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Brit Awards 2021: Τα μουσικά βραβεία της Βρετανίας ως “πειραματόζωο” για ασφαλείς εκδηλώσεις

Η φετινή διοργάνωση των Brit Awards αναμένεται να αποτελέσει μέρος του πειράματος της Βρετανικής Κυβέρνησης, για ασφαλείς εκδηλώσεις σε κλειστούς χώρους, με τη συμμετοχή 4,000 θεατών, χωρίς μάσκες ή μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης.

Brit Awards
Brit Awards από τη Zaha Hadid | Φώτο: Zaha Hadid.com
Monopoli Team

Τα σημαντικότερα μουσικά βραβεία της Μεγάλης Βρετανίας, Brit Awards, θα πραγματοποιηθούν, σύμφωνα με δημοσιεύματα, στις 11 Μαΐου στην Ο2 Arena του Λονδίνου, ως live εκδήλωση με την παρουσία 4,000 επισκεπτών.

Πρόκειται για ένα live show σε κλειστό χώρο, το πρώτο στην Ο2 Arena ύστερα από έναν χρόνο, το οποίο θα αποτελέσει μέρος του επιστημονικού «Ερευνητικού Προγράμματος Εκδηλώσεων» της Βρετανικής Κυβέρνησης, όπου μέσα από τη χρήση βελτιωμένων δοκιμαστικών προσεγγίσεων, εξετάζει πως μπορούν να ξανανοίξουν οι χώροι εκδηλώσεων με ασφάλεια.

2,500 εισιτήρια δωρεάν σε εργαζόμενους στην πρώτη γραμμή της πανδημίας

Αναγνωρίζοντας τις γιγαντιαίες προσπάθειες που κατέλαβαν οι εργαζόμενοι στην πρώτη γραμμή κατά τη διάρκεια της πανδημίας, οι δισκογραφικές εταιρείες και άλλες επιχειρήσεις θα δωρίσουν 2,500 χιλιάδες εισιτήρια σε κάθε έναν από αυτούς με τη δυνατότητα να φέρουν μαζί τους έναν καλεσμένο της επιλογής τους.

Τα υπόλοιπα 1,500 εισιτήρια θα διατεθούν για αγορά στους υποψηφίους, τους καλλιτέχνες που θα πραγματοποιήσουν ζωντανές εμφανίσεις και στις ομάδες τους, σε εκπροσώπους δισκογραφικών, στους χορηγούς και άλλους εκπροσώπους της μουσικής βιομηχανίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ Andra Day ως Billie Holiday… «χτυπάει» Όσκαρ12.09.2018

Τα πειραματικά μέτρα

Το κοινό δεν θα χρειαστεί να εφαρμόσει κοινωνική αποστασιοποίηση ή να φορέσει μάσκα μέσα στην Arena. Ωστόσο, είναι υποχρεωμένο να ακολουθήσει τις ήδη υπάρχουσες κυβερνητικές οδηγίες μέχρι να φτάσει στον χώρο και να συμμορφωθεί με τους κανόνες των διοργανωτών της εκδήλωσης. Οι παρευρισκόμενοι θα πρέπει να φέρουν απόδειξη πρόσφατου αρνητικού τεστ για να μπορέσουν να μπουν στην Ο2 Arena.

Ως μέρος της ευρύτερης επιστημονικής έρευνας πάνω σε δοκιμαστικές εκδηλώσεις, θα ζητηθεί από τους καλεσμένους, επίσης, να κάνουν ένα τεστ μετά το πέρας της τελετής, ώστε να συλλεχθούν περαιτέρω στοιχεία για την ασφάλεια των εκδηλώσεων σε εσωτερικούς χώρους, τον περιορισμό της κοινωνικής αποστασιοποίησης και την μείωση της χρήσης μασκών και άλλων μη- φαρμακευτικών προϊόντων.

Θα πρέπει, επίσης, να δώσουν τα στοιχεία επικοινωνίας τους στο Πρόγραμμα Τεστ και Ιχνηλάτησης του NHS, ώστε να εξασφαλισθεί ότι ο καθένας μπορεί να εντοπισθεί σε περίπτωση θετικού τεστ ενός μέλους του κοινού μετά το πέρας του event.

Μέσα στην Arena η εκδήλωση θα διεξαχθεί όσο πιο ομαλά γίνεται, ενώ θα σερβιριστεί ακόμη και φαγητό και αλκοόλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Τζον Γουότερς γιορτάζει τα 75α γενέθλιά του με ένα audiobook αφιερωμένο στον Παζολίνι12.09.2018

Η υποψήφια για βραβείο Brit, Ντούα Λίπα, η οποία θα πραγματοποιήσει ζωντανή εμφάνιση την βραδιά εκείνη, σχολίασε:

«Ήταν μια δύσκολη χρονιά για όλους και χαίρομαι που η βραδιά θα τιμήσει τους εργαζόμενους-κλειδιά, τους ήρωες που μας φρόντισαν και συνεχίζουν να μας φροντίζουν τόσο καλά όλη αυτή την περίοδο. Αποτελούν έμπνευση. Τα Brit Awards αποτελούν πάντα μια μοναδική διοργάνωση και την φετινή θα την θυμόμαστε για καιρό».

Πηγή: Variety

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b