MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
09
ΙΟΥΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΈΑ

Eurovision 2021: Ποιες είναι οι live εμφανίσεις που δεν θα πραγματοποιηθούν λόγω θετικών κρουσμάτων

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Δύο είναι προς το παρόν οι live εμφανίσεις, που περιμέναμε με ανυπομονησία να δούμε στον μεγάλο τελικό της Eurovision 2021 το Σάββατο, και δεν θα πραγματοποιηθούν λόγω θετικών κρουσμάτων κορονοϊού. 

Duncan Laurence, Eurovision 2019, photo credits: Thomas Hanses/EBU
Duncan Laurence, Eurovision 2019, photo credits: Thomas Hanses/EBU
Monopoli Team

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google

Δύο live εμφανίσεις, που περιμέναμε με ανυπομονησία να δούμε στον μεγάλο τελικό της Eurovision 2021 το Σάββατο 22 Μαϊου, δεν θα πραγματοποιηθούν τελικά λόγω θετικών κρουσμάτων κορονοϊού.

Στις 19 Μαϊου, ένα μέλος του ισλανδικού συγκροτήματος Daði og Gagnamagnið, που αποτελεί και φαβορί, βρέθηκε θετικό σε κορονοϊό. Τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής βρέθηκαν αρνητικά, παρ’ όλ’ αυτά το συγκρότημα αποφάσισε να μην ερμηνεύσει live το τραγούδι του, καθώς ήθελαν να είναι όλοι μαζί στη σκηνή.

Έτσι, η ισλανδική αποστολή δεν βρέθηκε live χτες στον δεύτερο Ημιτελικό της Eurovision. Αντιθέτως είδαμε την βιντεοσκοπημένη πρόβα τους από τις 13 Μαϊου και αυτή θα είναι και η εμφάνιση που θα μεταδοθεί στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου. Η ισλανδική αποστολή θα παραμείνει σε καραντίνα.

Παράλληλα, ο Duncan Lawrence, ο Ολλανδός νικητής του διαγωνισμού το 2019, που θα ερμήνευε live το νικητήριο τραγούδι στον τελικό, βρέθηκε επίσης θετικός στον κορονοϊό. Έχει ήπια συμπτώματα, και λόγω της 7ημερης αναγκαστικής καραντίνας που θα πρέπει να υποβληθεί δεν θα μπορέσει να παρευρεθεί στο στάδιο Ahoy στο Ρότερνταμ. Παρ’ όλ’ αυτά “θα συμπεριληφθεί με κάποιον τρόπο στο σόου” δήλωσαν οι διοργανωτές.

“Είμαστε φυσικά απογοητευμένοι, πρώτα απ’ όλα για τον Duncan, που αξίζει να τραγουδήσει live στη σκηνή μας μετά την νίκη του και την επιτυχία του Arcade” πρόσθεσαν.

Ο ίδιος ο Duncan δήλωσε επίσης απογοητευμένος, μέσα από τον μάνατζερ του. “Ο Duncan ανυπομονούσε εδώ και δύο χρόνια για αυτό. Είμαστε όμως πολύ χαρούμενοι που θα βρεθεί τρόπος να τον δείτε στον τελικό το Σάββατο” ανέφερε.


Από τις 6 Απριλίου που ξεκίνησαν οι ετοιμασίες για την Eurovision, έχουν διεξαχθεί πάνω από 24 χιλιάδες τεστ, από τα οποία μόνο τα 16 βρέθηκαν θετικά, δηλαδή το 0,00%. Υπενθυμίζουμε ότι η φετινή Eurovision αποτελεί “πείραμα” της ολλανδικής κυβέρνησης για τον κορονοϊό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑEurovision: Οι 10 πιο αστείες και εκκεντρικές εμφανίσεις της τελευταίας δεκαετίας12.09.2018

Με πληροφορίες από το Variety

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Μουσικά Νέα
Σχετικά Θέματα
ΘΕΑΤΡΟ
Τι σχέση έχουν οι Χασάπηδες με τον χασάπικο χορό; To “Butchers” της Gloria Dorliguzzo απαντά στην Πειραιώς 260
Μουσικά Νέα
Bonnie Tyler: Έφυγε από τη ζωή η θρυλική φωνή των 80s
Art & Culture
Από το YouTube στο Spotify: Πώς δύο γενιές συναντήθηκαν στoυς Florence and the Machine
Μουσικά Νέα
Για τον Γιάννη Κότσιρα «Υπάρχει Ελπίδα» – Ένα νέο τραγούδι που μιλά στην καρδιά
Εκδηλώσεις
11ο Φεστιβάλ Κλασικής Μουσικής Κουφονησίων: Πλούσιο πρόγραμμα, κορυφαίοι σολίστ και νέα θερινή ακαδημία
Μουσικά Νέα
Heavy metal ιστορία (ξανά) στο Release Athens: Η πρώτη εμφάνιση των Pantera στην Ελλάδα θα είναι ιστορική
Μουσικά Νέα
Lauren Bennett: Έφυγε από τη ζωή η φωνή του “Party Rock Anthem”
Μουσικά Νέα
Κοσμάς Αναγνωστόπουλος: Το Aegina Jazz Festival έχει όλα τα φόντα να καθιερωθεί στη Μεσόγειο – και όχι μόνο
Εικαστικά
Στέγη: H νέα σεζόν ξεκινά με παγκόσμιες πρεμιέρες, μουσική, θέατρο και νέους χώρους
Μουσικά Νέα
Off The Hook Festival: Εθισμός και Gxhan με τον Skepta στο ΟΑΚΑ
Εκδηλώσεις
Η Φιλαρμόνια Ορχήστρα Αθηνών για μία συναυλία στο Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας
Μουσικά Νέα
Τα Ημισκούμπρια θα γιορτάσουν “30 χρόνια επιτυχίες” και στη Θεσσαλονίκη