MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
KEEP WATCHING

COSMOTE TV: Ένας μήνας με ατελείωτο binge-watching

Με τρεις ολοκαίνουριες ξένες σειρές που έχουν γίνει talk of the town στο εξωτερικό, μία πολυαναμενόμενη ελληνική παραγωγή και δύο all-time classics, η COSMOTE TV ανεβάζει ακόμα πιο ψηλά τον πήχη στον τηλεοπτικό στίβο!

Τατιάνα Γεωργακοπούλου | 14.05.2021

Αγαπημένα all-time classics

Πέρα από τις παραπάνω τέσσερις ολοκαίνουριες σειρές, στον εκτενή δωρεάν κατάλογο COSMOTE TV PLUS της COSMOTE TV θα βρείτε ολοκληρωμένες, με όλες τις σεζόν τους διαθέσιμες, all-time classic σειρές, των οποίων τα επεισόδια μπορείτε να απολαύσετε back-to-back για ατελείωτο binge-watching.

Από όλες αυτές τις σειρές, για τον μήνα Μάιο επιλέγουμε τα πολυβραβευμένα “Schitt’s Creek” και “Nashville”.

Schitt’s Creek

Μέσα σε λίγους μήνες (κατά τη διάρκεια της λεγόμενης “award season”) το “Schitt’s Creek” έχει σαρώσει κάθε μεγάλη τελετή τηλεοπτικών βραβείων.

Ενδεικτικά η τελευταία μόνο σεζόν έσπασε το ρεκόρ της “Υπέροχης Κυρίας Μέιζελ” για τις περισσότερες υποψηφιότητες στα βραβεία Emmy, ενώ πήρε το βραβείο της καλύτερης κωμικής σειράς στις φετινές Χρυσές Σφαίρες με την Catherine O’Hara να ανακυρύσσεται καλύτερη ηθοποιός για την ερμηνεία της Moira Rose. Η σειρά έχει αποσπάσει επίσης δύο βραβεία SAG, δύο ACTRAA, 18 Canadian Screen Awards, όλα τα σημαντικά βραβεία Emmy της 72ης τελετής απονομής, αλλά και υποψηφιότητες στα GLAAD Awards για την εξαιρετική απεικόνιση των ΛΟΑΤΚΙ+ χαρακτήρων της.

Όλα αυτά από μία σειρά που αποτέλεσε πραγματική “αποκάλυψη”, αφού ξεκίνησε ως ένα εγχείρημα των Eugene και Dan Levy (πατέρας και γιός), που προέκυψε όταν ο Dan Levy αναρωτήθηκε πώς θα ήταν όλες αυτές οι πλούσιες, διάσημες οικογένειες που βλέπουμε στα αμερικανικά ριάλιτι, αν ξαφνικά… έχαναν όλη την περιουσία τους. Έτσι, δημιούργησε μια απολαυστική κωμωδία για τη ζωή μίας -κάποτε πλούσιας- οικογένειας που αναγκάζεται να μετακομίσει στο Schitt’s Creek, μία μικρή πόλη που κάποτε είχαν αγοράσει για πλάκα.

Η σειρά ολοκληρώθηκε φέτος με την έκτη και τελευταία σεζόν, έχοντας φυσικά πρώτα συγκεντρώσει ένα τεράστιο καλτ φανατικό κοινό. Στην Ελλάδα έρχεται για πρώτη φορά στις οθόνες μας, αποκλειστικά από την COSMOTE TV!

Nashville

Στην COSMOTE TV θ’ απολαύσουμε και τα 124 επεισόδια των 6 κύκλων του “Nashville”, back-to-back αποκλειστικά στην on demand υπηρεσία COSMOTE TV PLUS.

Όσο για το Nashville”, τα λόγια είναι περιττά. Πρόκειται για μία αμερικανική σειρά της -βραβευμένης με Όσκαρ- Κάλι Κούρι για την πρωτεύουσα της country μουσικής, που αγαπήθηκε από εκατομμύρια θαυμαστές. Μάλιστα, ο αντίκτυπος της σειράς ήταν τόσο μεγάλος, που για πολλούς συνέβαλλε καθοριστικά στην άνθηση της οικονομίας της πόλης, που γνώρισε άνευ προηγουμένου αύξηση του τουρισμού της.

Η σειρά-φαινόμενο, που έκανε πρεμιέρα το 2012 και συνεχίστηκε για έξι σεζόν μέχρι το 2018, ακολουθεί τις ζωές διάφορων τραγουδιστών της country που βρίσκονται στο Νάσβιλ του Τενεσί.

Στη σειρά πρωταγωνιστούν η Κόνι Μπρίτον (που πρόσφατα απολαύσαμε στο υποψήφιο για Όσκαρ Promising Young Woman) και η Χάιντεν Πανετιέρ. Την Μπρίτον βλέπουμε ως Ρέινα Τζέιμς, μία άλλοτε “Βασίλισσα της κάντρι”, μητέρα και σύζυγος, της οποίας η λαμπρή καριέρα φαίνεται να φτάνει στο τέλος της, ενώ η Πανετιέρ υποδύεται τη Τζούλιετ Μπαρνς, μια νεαρή τραγουδίστρια που γίνεται ανερχόμενη σταρ της κάντρι.

Το πιο εντυπωσιακό ίσως είναι ότι όλοι ανεξαιρέτως οι ηθοποιοί στη σειρά τραγουδούν στην πραγματικότητα, ενώ τα τραγούδια της σειράς έγιναν τεράστιες επιτυχίες, με τους δίσκους της κάθε σεζόν να γίνονται ανάρπαστοι. Μάλιστα, το καστ έκανε περιοδείες στις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο, όχι μία αλλά πέντε φορές.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα της τεράστιας επιτυχίας του “Nashville” είναι και το τεράστιο φανατικό κοινό που κέρδισε όλα αυτά τα χρόνια. Η αγάπη του κοινού ήταν τόσο μεγάλη, που όταν το ABC αποφάσισε να διακόψει τη σειρά, το hashtag #BringBackNashville έγινε viral, με αποτέλεσμα οι δύο τελευταίες σεζόν να συνεχιστούν στο κανάλι CMT.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Μάθε περισσότερα για αυτές τις σειρές και ακόμα περισσότερες στην COSMOTE TV εδώ

Περισσότερα από Keep Watching
VIMA_WEB3b