MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
KEEP WATCHING

COSMOTE TV: Ένας μήνας με ατελείωτο binge-watching

Με τρεις ολοκαίνουριες ξένες σειρές που έχουν γίνει talk of the town στο εξωτερικό, μία πολυαναμενόμενη ελληνική παραγωγή και δύο all-time classics, η COSMOTE TV ανεβάζει ακόμα πιο ψηλά τον πήχη στον τηλεοπτικό στίβο!

Τατιάνα Γεωργακοπούλου | 14.05.2021

42°C

Πρεμιέρα στις 14 Μάιου στο COSMOΤΕ SERIES MARATHON HD back-to-back από τις 20:00. Και τα 8 επεισόδια θα είναι ταυτόχρονα διαθέσιμα και στο COSMOTE TV PLUS. Η σειρά θα προβάλλεται και από το COSMOΤΕ SERIES HD από Δευτέρα 24/5 και κάθε Δευτέρα στις 22:00.

Μετά την τεράστια επιτυχία του “Έτερος Εγώ“, η COSMOTE TV ανεβάζει για ακόμη μια φορά τον πήχη και επιστρέφει με άλλη μία φιλόδοξη ελληνική παραγωγή διεθνών προδιαγραφών, που θα συναρπάσει όσους αγαπούν τις ανεξιχνίαστες ιστορίες!

Πρόκειται για το ερωτικό-ψυχολογικό θρίλερ «42°C» το οποίο έχει όλα τα χαρακτηριστικά ενός τηλεοπτικού blockbuster: δυνατό σενάριο, σασπένς, σκοτεινά μυστικά, κινηματογραφική αισθητική, εντυπωσιακή σκηνογραφία, αμφιλεγόμενους, σκοτεινούς ήρωες και ένα εξαιρετικό cast έμπειρων και ανερχόμενων ηθοποιών.

Γυρισμένο εξ ολοκλήρου στην πανέμορφη Κέρκυρα, το “42°C” ακολουθεί τα μυστικά και τα πάθη μιας -πάλαι ποτέ ισχυρής- οικογένειας του νησιού, αποκαλύπτοντας μέσα από flashback το σκοτεινό παρελθόν των ηρώων.

Στο επίκεντρο της ιστορίας, οι τρεις κόρες της οικογένειας, η Καίτη (Κατερίνα Λέχου), η Ελένη (Έμιλυ Κολιανδρή) και η Μαρία (Μπέτυ Αποστόλου), μια οικογενειακή σύνθεση μεγάλων αντιφάσεων και συγκρούσεων.

Η ιστορία

Η υπόθεση της σειράς ξεδιπλώνεται γύρω από ένα έγκλημα που συντελείται κάτω από τον ελληνικό ήλιο: μια έφηβη χάνει τη ζωή της, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες. Η οικογένειά της και ολόκληρη η τοπική κοινωνία του νησιού κλονίζονται από τον απροσδόκητο θάνατό της.

Η ημέρα του θανάτου της είναι η ημέρα επιστροφής της αδελφής της, Λένας (Ναταλία Swift), η οποία βρίσκεται αντιμέτωπη με το τραγικό συμβάν: η αδερφή της νεκρή στην ίδια τοποθεσία που είχε εντοπιστεί η σωρός της μητέρας της, έξι χρόνια πριν. Στην προσπάθειά της να ανακαλύψει τους υπεύθυνους, η Λένα θα βρει ένα σύμμαχο στο πρόσωπο του εφηβικού της έρωτα, του Νίκου (Κώστας Νικούλι), ενώ θα έρθει αντιμέτωπη με την οικογένειά της, με μυστικά και μνήμες να επιστρέφουν για να την στοιχειώσουν.

Οι συντελεστές της σειράς

Πρόκειται για μια σειρά με την υπογραφή της Ναταλύ Δούκα, σκηνοθεσία του βραβευμένου Γιώργου Παπαβασιλείου (“Slave”, “Der Bergdoktor”, “The Storm Tide”) και σενάριο του Σέργιου Κωνσταντινίδη και της Κάλλιας Παπαδάκη.

Το all-star-cast

Το υπέροχο καστ του «42°C» συνθέτει μια σειρά από αναγνωρισμένους ηθοποιούς, όπως είναι ο Χρήστος Λούλης (Βραβείο Χορν, Βραβείο Β’ Ανδρικού ρόλου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης), η Κατερίνα Λέχου, η Έμιλυ Κολιανδρή, ο Αλέξανδρος Λογοθέτης (Κρατικό Βραβείο Ερμηνείας Α’ Ανδρικού Ρόλου – Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης), ο Theo Alexander (“True Blood”, “Digger”) και η Μπέτυ Αποστόλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ42∘C: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τη νέα σειρά της COSMOTE TV (video)12.09.2018

Το καστ πλαισιώνει επίσης μία ομάδα νέων και ανερχόμενων ηθοποιών, όπως η Ναταλία Swift, ο Κώστας Νικούλι (βραβείο Πρωτοεμφανιζόμενου Ηθοποιού για την ταινία “Ξενία” του Πάνου Κούτρα), ο Μιχαήλ Ταμπακάκης (υποψήφιος βραβείου Χορν), ο Νικολάκης Ζεγκίνογλου (“Η απόσταση ανάμεσα στον ουρανό κι εμάς”), η Μαριέλλη Μανουδάκη, η Σεμίραμις Αμπατζόγλου, η Στεφανία Σωτηροπούλου και η Μαρία-Θαλασσινή Μποσταντζόγλου.

Στην επόμενη σελίδα: Δύο κλασικές σειρές που σάρωσαν τα τηλεοπτικά βραβεία

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Μάθε περισσότερα για αυτές τις σειρές και ακόμα περισσότερες στην COSMOTE TV εδώ

Περισσότερα από Keep Watching
VIMA_WEB3b