MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΔΩΡΑ

Τι τύπος είναι η μαμά σας; Βρείτε το δώρο που της ταιριάζει για τη Γιορτή της Μητέρας

Φέτος, ίσως οι μαμάδες μας να έχουν ανάγκη περισσότερο από κάθε άλλη φορά να τους δείξουμε πόσο σημαντικές είναι για εμάς, χαρίζοντάς τους ξεχωριστά δωράκια για να τους υπενθυμίσουμε την αγάπη μας.

Monopoli Team

Λίγες μέρες απομένουν για τη Γιορτή της Μητέρας, η οποία τιμάται τη δεύτερη Κυριακή του Μαΐου, και πολλοί από εμάς βρισκόμαστε στη διαδικασία αναζήτησης ενός ξεχωριστού δώρου. Φυσικά, την αγάπη μας στη μαμά μας δεν πρέπει να ξεχνάμε να τη δείχνουμε καθημερινά, αλλά σίγουρα η ημέρα αυτή είναι μια καλή ευκαιρία να της το υπενθυμίσουμε. 

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε για εσάς 10 ξεχωριστά δωράκια – ανάλογα τα γούστα της μαμάς σας – έτσι ώστε να της φτιάξετε την ημέρα!

Κάρτα για τη μαμά που της αρέσουν τα μικρά και απλά

Η ιδέα μιας κάρτας δεν είναι ποτέ ξεπερασμένη. Είναι μια μικρή κίνηση που όμως μπορεί να δείξει την αγάπη σας και τον θαυμασμό σας στον πιο σημαντικό άνθρωπο της ζωής σας – τη μαμά σας – με ανταμοιβή ένα δικό της χαμόγελο! Βρείτε κι άλλες επιλογές για πρωτότυπα δωράκια για τη μαμά σας στο concept store banellaconceptstore.com.

Κούπα για τη μαμά coffee lover

Η μαμά έχει πάντα δίκιο και δικαιούται τη δική της κούπα στο σπίτι για να απολαμβάνει τον καφέ της, το τσάι της ή ό,τι άλλο θέλει εκείνη. Χαλάμε χατίρι στη μαμά; Στο jazzhands.gr εκτός από κούπες, μπορείτε να βρείτε πολλές επιλογές από προσωποποιημένα δώρα για τη δική σας μαμά, για να νιώσει τόσο ξεχωριστή όσο της αξίζει!

Μαξιλαράκι για τη μαμά που αγαπάει το χειροποίητο

Ένα ξεχωριστό μαξιλαράκι με τη λέξη «μαμά» κεντημένη πάνω του είναι το τέλειο δώρο για μία μαμά που αγαπάει το χειροποίητο. Στο funny-granny.com θα βρείτε υπέροχα, μοναδικά κομμάτια εάν θέλετε να χαρίσετε στη μαμά σας κάτι ξεχωριστό και διαφορετικό από ό,τι κυκλοφορεί στο εμπόριο.

Καδράκι για τη μαμά που αγαπάει τη διακόσμηση

Στο Handmade from scratch θα βρείτε αυτό το ιδιαίτερο και πρωτότυπο καδράκι για να δείξετε στην μητέρα σας τι πραγματικά σημαίνει για εσάς. Τοποθετώντας το επάνω σε κάποιο έπιπλο, είτε κρεμώντας το στον τοίχο σε οποιονδήποτε χώρο του σπιτιού, η διάθεση της μαμάς σας θα φτιάχνει κάθε φορά που το κοιτάζει.

Καμβάς για τη μαμά που αγαπάει την τέχνη

Στο n.c.creations δημιουργούν υπέροχους καμβάδες κατά παραγγελία στο σχέδιο και στη διάσταση της επιλογής σας. Οι καμβάδες είναι το τελευταίο trend στη διακόσμηση και σίγουρα ως ένα προσωποποιημένο και χειροποίητο δώρο θα κάνει ιδιαίτερα χαρούμενη τη μαμά σας!

Mother’s Day Box για τη μαμά που λατρεύει τα αρωματικά κεριά

Χαρίστε στη μαμά σας ένα υπέροχο κουτί – Classic ή Premium – γεμάτο χειροποίητα, φυτικά κεριά με μοναδικές μυρωδιές. Θα το βρείτε στο scentstoriesbyjo.com μέχρι το Σάββατο 8/5.

Κόσμημα για την κλασική μαμά

Το κόσμημα είναι μία κλασική – αλλά αγαπημένη – επιλογή για κάθε ξεχωριστή μανούλα εκεί έξω. Στο Little Cactus θα βρείτε υπέροχες αλυσίδες για τον λαιμό σε διαφορετικά σχέδια για να το φοράει καθημερινά και να σας θυμάται πάντα και παντού.

Gift box με φυσικά προϊόντα για τη μαμά που αγαπά την περιποίηση

Στο The Soaphouse θα βρείτε υπέροχες επιλογές από φυσικά προϊόντα με φυτικά συστατικά χωρίς την προσθήκη τεχνητών χρωστικών, parabens, SLS, συντηρητικών και όλων των τοξικών χημικών που βρίσκουμε σε προϊόντα του εμπορίου και να δημιουργήσετε ένα ξεχωριστό δέμα γεμάτο…μυρωδιές για τη μαμά σας.

Νεσεσέρ για τη μαμά που αγαπάει την οργάνωση

Εάν η δική σας μαμά αγαπάει την οργάνωση, της αρέσει να τακτοποιεί τις κρέμες και τα καλλυντικά της σε νεσεσέρ τότε αυτά τα υπέροχα, χειροποίητα και με φουλ ανοιξιάτικα prints νεσεσέρ από millie.thebrand είναι το τέλειο δώρο για εκείνη.

Φυτό σε ξεχωριστό κασπώ για τη μαμά που αγαπάει το «πράσινο»

Για τη μαμά που φροντίζει με αγάπη τα γλαστράκια της σαν να είναι παιδιά της, δεν υπάρχει καλύτερη ιδέα από ένα νέο…μέλος σε ξεχωριστό κασπώ για να δώσει και μια νέα πνοή στη διακόσμηση του κήπου, του μπαλκονιού ή και του εσωτερικού χώρου. Στο Fiorello Plants θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε φυτά, παχύφυτα, κάκτους και λουλούδια για να επιλέξετε το ιδανικότερο γι’ αυτή την Κυριακή.

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b