MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ONLINE ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ

Inspirited: Ένα διαδικτυακό 2ημερο με 26 εργαστήρια προσωπικής ανάπτυξης

Το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Μαΐου συνδεθείτε σε ένα δυνατό διαδικτυακό διήμερο και ζήστε μια ολοκληρωμένη εμπειρία προσωπικής ανάπτυξης, δημιουργικής έκφρασης και ενεργοποίησης του δυναμικού.

Monopoli Team

26 εργαστήρια, 33 εισηγητές σε ένα Σαββατοκύριακο

Καθοδηγούμενος διαλογισμός, κουνταλίνι γιόγκα, medifestation, ενεργός οραματισμός, θεατρικό παιχνίδι, breathwork, αλχημιστικός χορός, θεραπευτικό τραγούδι, νοερή απεικόνιση, πρωτόγονη έκφραση και πολλά ακόμα βιωματικά δρώμενα, σε μια αξέχαστη διήμερη διαδικτυακή εμπειρία έμπνευσης.

Το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Μαΐου ετοιμαστείτε να συμμετάσχετε σε ένα δυνατό διαδικτυακό διήμερο και να ζήσετε μία ολοκληρωμένη εμπειρία προσωπικής ανάπτυξης, δημιουργικής έκφρασης και ενεργοποίησης του δυναμικού. Λίγο πριν τον ερχομό του καλοκαιριού, συντονιζόμαστε με το σώμα και το πνεύμα μας, δίνουμε χώρο στα συναισθήματά μας και μαθαίνουμε να χρησιμοποιούμε την αναπνοή ως εργαλείο για την ανέλιξή μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΊρυμα Ωνάση-Project Alex: Φωτίζοντας την πολιτιστική κληρονομία της Αλεξάνδρειας12.09.2018

Live διαδικτυακά εργαστήρια 1 ή 1,5 ώρας μέσω της πλατφόρμας zoom θα πραγματοποιηθούν καθ’ όλη τη διάρκεια του διημέρου και θα βιντεοσκοπηθούν, ώστε να είναι διαθέσιμα στους συμμετέχοντες για έξι μήνες μετά την ολοκλήρωση της διοργάνωσης.

Ειδικοί θεραπευτές, καθοδηγητές διαλογισμού, δάσκαλοι από την Ελλάδα και από το εξωτερικό θα σας καθοδηγήσουν σε αυτό το ταξίδι εσωτερικής αναζήτησης και εξερεύνησης.

«Αν αλλάξεις τον τρόπο που κοιτάς τα πράγματα, αυτά που κοιτάς θα αλλάξουν». – Wayne Dyer

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σάββατο 8 και Κυριακή 9 Μαΐου 2021

Κόστος συμμετοχής μόνο 30€ για ζωντανή παρακολούθηση ή 50€ για να λάβετε όλα τα εργαστήρια μαγνητοσκοπημένα. Δείτε το πρόγραμμα εδώ https://inspirited.gr/inspirited-may-program/
Περισσότερες πληροφορίες στο https://inspirited.gr/

* Το 10% των κερδών θα δοθεί στην Εστία Άγιος Νικόλαος, τη μοναδική κοινότητα στην Ελλάδα όπου τα άτομα με ειδικές ανάγκες ζουν, εργάζονται και περνούν τον ελεύθερο χρόνο τους μαζί με τους ανθρώπους που τους φροντίζουν, σε μια σχέση αμοιβαίου εμπλουτισμού.

Περισσότερα από Σεμινάρια / Διαλέξεις
VIMA_WEB3b