MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
OSCARS

Pearl Harbor

Η ταινία “Pearl Harbor” προβάλλεται το Σάββατο 17 Απριλίου 2021 στις 19:05 στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD, το νέο pop-up κανάλι της COSMOTE TV.

Monopoli Team

Η ταινία “Pearl Harbor” προβάλλεται το Σάββατο 17 Απριλίου 2021 στις 19:05 στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD, το νέο pop-up κανάλι της COSMOTE TV.

Πρόκειται για μία ένα αμερικανικό πολεμικό δράμα σε σκηνοθεσία Μάικλ Μπέι και σενάριο Ράνταλ Γουάλας. Πρωταγωνιστούν οι Μπεν Άφλεκ, Κέιτ Μπέκινσεϊλ, Τζός Χάρτνετ, Κούμπα Γκούντινγκ Τζούνιορ και Τζον Βόιτ. Η ταινία είναι βασισμένη στην ιαπωνική επίθεση κατά του Περλ Χάρμπορ τον Δεκέμβριο του 1941.

Αποτέλεσε τεράστια επιτυχία στο box office, με εισπράξεις που άγγιξαν τα 450 εκατομμύρια δολάρια σε όλο τον κόσμο. Παράλληλα, ήταν υποψήφιο για τέσσερα βραβεία Όσκαρ, κερδίζοντας στην κατηγορία Καλύτερου Μοντάζ.

Υπόθεση

Η αληθινή, συγκλονιστική ιστορία της ιαπωνικής επίθεσης στο Περλ Χάρμπορ, μέσα από τα μάτια δυο παιδικών φίλων που υπηρετούν στην Πολεμική Αεροπορία κι ερωτεύονται την ίδια γυναίκα.

Info

Κατηγορία: Πολεμική
Σκηνοθεσία: Μάικλ Μπέι
Ηθοποιοί: Μπεν Άφλεκ,Κέιτ Μπέκινσεϊλ,Τζος Χάρτνετ
Διάρκεια: 180′
Παραγωγή: ΗΠΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑCOSMOTE CINEMA OSCARS: 130 ταινίες σε 42 ημέρες στο νέο pop-up κανάλι της COSMOTE TV12.09.2018

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Στο νέο pop–up κανάλι COSMOTE CINEMA OSCARS HD οι συνδρομητές θα παρακολουθήσουν μεταξύ άλλων καθημερινές προβολές αγαπημένων οσκαρικών τίτλων. Το κανάλι, το οποίο θα παραμείνει στον αέρα μέχρι και τη Δευτέρα 26/4, θα μεταδώσει συνολικά 130 ταινίες, που έχουν προταθεί ή κερδίσει το χρυσό αγαλματίδιο.

Περισσότερα από TV Calendar
VIMA_WEB3b