MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
OSCARS

Λίλο & Στιτς (Lilo & Stitch)

Η ταινία “Λίλο & Στιτς (Lilo & Stitch)” προβάλλεται την Παρασκευή 16 Απριλίου 2021 στις 19:00 στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD, το νέο pop-up κανάλι της COSMOTE TV.

Monopoli Team

Η ταινία “Λίλο & Στιτς (Lilo & Stitch)” προβάλλεται την Παρασκευή 16 Απριλίου 2021 στις 19:00 στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD, το νέο pop-up κανάλι της COSMOTE TV.

Πρόκειται για μία κωμωδία κινουμένων σχεδίων του 2002 σε παραγωγή της Walt Disney. Σε σενάριο και σκηνοθεσία Chris Sanders και Dean DeBlois, η ταινία αποτελεί την 42η ταινία κινουμένων σχεδίων της Ντίσνεϊ. Τους Λίλο και Στιτς ερμηνεύουν οι Daveign Chase και ο Sanders, ενώ ακούμε επίσης τις φωνές των Tia Carrere, David Ogden Stiers, Kevin McDonald, Ving Rhames, Jason Scott Lee και Kevin Michael Richardson.

Μέχρι σήμερα το “Λίλο & Στιτς” αποτελεί αγαπημένη ταινία μικρών και μεγάλων. Μάλιστα, είχε λάβει πολύ θετικές κριτικές καθώς και μία υποψηφιότητα Όσκαρ για Καλύτερη Ταινία Κινουμένων Σχεδίων.

Υπόθεση

Η Λίλο είναι μια γλυκιά, μικρή Χαβανέζα που ψάχνει για ένα φίλο που δεν θα την εγκαταλείψει ποτέ. Ο Στιτς είναι ένα εξωγήινο πλάσμα, αποτέλεσμα ενός γενετικού πειράματος, που κατέληξε στη Γη για να κρυφτεί καθώς στον πλανήτη του καταζητείται. Η Λίλο τον περνάει για σκύλο και αποφασίζει να τον υιοθετήσει.

Ο Στιτς αποφασίζει να τον εκμεταλλευτεί και να παίξει το ρόλο του όσο το δυνατόν καλύτερα. Μια ιδιαίτερη σχέση όμως αναπτύσσεται μεταξύ τους, που η Λίλο το ονομάζει οχάνα. Πρόκειται για μια Χαβανέζικη λέξη που σημαίνει οικογένεια και που καταφέρνει να αγγίξει την καρδιά του Στιτς και να τον κάνει να αποκτήσει ανθρώπινα συναισθήματα

Info

Κατηγορία: Κινούμενα Σχέδια
Σκηνοθεσία: Chris Sanders και Dean DeBlois
Ηθοποιοί: Daveign Chase, Chris Sanders
Διάρκεια: 82′
Παραγωγή: ΗΠΑ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Στο νέο pop–up κανάλι COSMOTE CINEMA OSCARS HD οι συνδρομητές θα παρακολουθήσουν μεταξύ άλλων καθημερινές προβολές αγαπημένων οσκαρικών τίτλων. Το κανάλι, το οποίο θα παραμείνει στον αέρα μέχρι και τη Δευτέρα 26/4, θα μεταδώσει συνολικά 130 ταινίες, που έχουν προταθεί ή κερδίσει το χρυσό αγαλματίδιο.

Περισσότερα από TV Calendar
VIMA_WEB3b