MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
01
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
OSCARS

The Muppets

Η ταινία “The Muppets” προβάλλεται την Πέμπτη 15 Απριλίου 2021 στις 20:45 στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD, το νέο pop-up κανάλι της COSMOTE TV.

Monopoli Team

Η ταινία “The Muppets” προβάλλεται την Πέμπτη 15 Απριλίου 2021 στις 20:45 στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD, το νέο pop-up κανάλι της COSMOTE TV.

Πρόκειται για μία αμερικανική κωμωδία-μιούζικαλ σε σκηνοθεσία Τζέιμς Ρόμπιν και σενάριο Τζέισον Σέγκελ και Νίκολας Στρόλερ, που μάλιστα αποτελεί την 7η ταινία των Μάπετς. Πρωταγωνιστούν οι Τζέισον Σέγκελ, Έιμι Άνταμς, Κρις Κούπερ και Ρασίντα Τζόουνς, καθώς και τα αυθεντικά Muppets.

Η ταινία διέγραψε τεράστια επιτυχία στο box office, συγκεντρώνοντας 165 εκατομμύρια δολάρια σε όλο τον κόσμο, ενώ κέρδισε κοινό και κριτικούς για το χιούμορ, το σενάριο και τη μουσική του. Μάλιστα, κέρδισε βραβείο Όσκαρ για Καλύτερο Πρωτότυπο Τραγούδι για το “Man or Muppet” του Μπρετ Μακένζι.

Υπόθεση

Ο πετρελαιάς Τεξ Ρίτσμαν θέλει να κατεδαφίσει το Muppet Theater και οι μόνοι που μπορούν να τον εμποδίσουν είναι τα ίδια τα Muppets, που όμως έχουν διαλυθεί. Ο Γκάρι, η Μαίρη και ο Γουόλτερ αναλαμβάνουν να ενώσουν ξανά την παλιοπαρέα για μία τελευταία παράσταση που θα μαζέψει χρήματα και θα σώσει το σπιτικό τους.

Info

Κατηγορία: Οικογενειακή
Σκηνοθεσία: Τζέιμς Μπόμπιν
Ηθοποιοί: Έιμι Άνταμς, Τζέισον Σέγκελ, Κρις Κούπερ
Διάρκεια: 105′
Παραγωγή: ΗΠΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑCOSMOTE CINEMA OSCARS: 130 ταινίες σε 42 ημέρες στο νέο pop-up κανάλι της COSMOTE TV12.09.2018

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Στο νέο popup κανάλι COSMOTE CINEMA OSCARS HD οι συνδρομητές θα παρακολουθήσουν μεταξύ άλλων καθημερινές προβολές αγαπημένων οσκαρικών τίτλων. Το κανάλι, το οποίο θα παραμείνει στον αέρα μέχρι και τη Δευτέρα 26/4, θα μεταδώσει συνολικά 130 ταινίες, που έχουν προταθεί ή κερδίσει το χρυσό αγαλματίδιο.

Περισσότερα από TV Calendar
VIMA_WEB3b