MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
OSCARS

The Post: Απαγορευμένα Μυστικά (The Post)

Η ταινία “The Post: Απαγορευμένα Μυστικά (The Post)” προβάλλεται την Πέμπτη 15 Απριλίου 2021 στις 18:45 στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD, το νέο pop-up κανάλι της COSMOTE TV.

Monopoli Team

Η ταινία “The Post: Απαγορευμένα Μυστικά (The Post)” προβάλλεται την Πέμπτη 15 Απριλίου 2021 στις 18:45 στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD, το νέο pop-up κανάλι της COSMOTE TV.

Πρόκειται για μία αμερικανική ταινία του 2017 σε σκηνοθεσία του Στίβεν Σπίλμπεργκ και σενάριο των Λιζ Χάνα και Τζος Σίνγκερ, που αναφέρεται στην πραγματική ιστορία δύο δημοσιογράφων σχετικά με τη δημοσίευση απόρρητων εγγράφων για τον πόλεμο του Βιετνάμ το 1971. Πρωταγωνιστούν οι Μέριλ Στριπ, Τομ Χανκς και Σάρα Πόλσον.

“Eνα καλοκουρδισμένο πολιτικό θρίλερ, με σασπένς που προκύπτει από τα ηθικά διλήμματα και τις κρίσιμες αποφάσεις που καλούνται να πάρουν οι ήρωες”, το “The Post” απέσπασε θετικές κριτικές από το κοινό και τους κριτικούς. Στα 90α βραβεία Όσκαρ ήταν υποψήφια στις κατηγορίες Καλύτερης Ταινίας και Α’ Γυναικείου Ρόλου για την εξαιρετική ερμηνεία της Μέριλ Στριπ.

Υπόθεση

Το 1971, εποχή της κορύφωσης του πολέμου στο Βιετνάμ, η εκδότρια και ο διευθυντής σύνταξης της εφημερίδας Ουάσιγκτον Ποστ καλούνται να πάρουν την πιο δύσκολη απόφαση στην μέχρι τότε κοινή τους πορεία και να αποφασίσουν αν θα δημοσιεύσουν απόρρητα έγγραφα του Πενταγώνου που αφορούν στις καταστροφικές συνέπειες του εν λόγω πολέμου.

Info

Κατηγορία: Πολιτικό θρίλερ
Σκηνοθεσία: Στίβεν Σπίλμπεργκ
Ηθοποιοί: Μέριλ Στριπ, Τομ Χανκς, Σάρα Πόλσον
Διάρκεια: 120′
Παραγωγή: ΗΠΑ, Βρετανία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑCOSMOTE CINEMA OSCARS: 130 ταινίες σε 42 ημέρες στο νέο pop-up κανάλι της COSMOTE TV12.09.2018

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

το νέο popup κανάλι COSMOTE CINEMA OSCARS HD οι συνδρομητές θα παρακολουθήσουν μεταξύ άλλων καθημερινές προβολές αγαπημένων οσκαρικών τίτλων. Το κανάλι, το οποίο θα παραμείνει στον αέρα μέχρι και τη Δευτέρα 26/4, θα μεταδώσει συνολικά 130 ταινίες, που έχουν προταθεί ή κερδίσει το χρυσό αγαλματίδιο.

Περισσότερα από TV Calendar
VIMA_WEB3b