MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
OSCARS

Αρμαγεδών (Armageddon)

Η ταινία «Αρμαγεδών» (Armageddon)προβάλλεται την Τετάρτη 14 Απριλίου 2021 στις 19:40 στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD, το νέο pop-up κανάλι της COSMOTE TV.

Monopoli Team

Η ταινία «Αρμαγεδών» (Armageddon) παραγωγής του 1998, σε σκηνοθεσία του Μάικλ Μπέι, είναι η ταινία επιστημονικής φαντασίας που έκανε διεθνή επιτυχία στο box-office, καθώς έγινε η ταινία με τα υψηλότερα κέρδη το 1998 σε παγκόσμιο επίπεδο.

Υπόθεση

Ένας γιγάντιος αστεροειδής βρίσκεται σε τροχιά σύγκρουσης με τη Γη. Μόνη ελπίδα σωτηρίας για την ανθρωπότητα, μια ομάδα ειδικών στις… γεωτρήσεις. Αποστολή τους, να ανατινάξουν τον αστεροειδή.

Η ταινία προτάθηκε για τέσσερα Όσκαρ: Καλύτερου Μοντάζ Ήχου, Καλύτερων Οπτικών Εφέ, Καλύτερου Πρωτότυπου Τραγουδιού (Για το I Don’t Want to Miss a Thing) και Καλύτερης Μίξης Ήχου.

Κατηγορία: Σκηνοθεσία: Μάικλ Μπέι
Ηθοποιοί: Μπρους Γουίλις, Μπεν Άφλεκ, Λιβ Τάιλερ
Διάρκεια: 145′
Παραγωγή: ΗΠΑ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Στο νέο popup κανάλι COSMOTE CINEMA OSCARS HD οι συνδρομητές θα παρακολουθήσουν μεταξύ άλλων καθημερινές προβολές αγαπημένων οσκαρικών τίτλων. Το κανάλι, το οποίο θα παραμείνει στον αέρα μέχρι και τη Δευτέρα 26/4, θα μεταδώσει συνολικά 130 ταινίες, που έχουν προταθεί ή κερδίσει το χρυσό αγαλματίδιο.

Περισσότερα από TV Calendar
VIMA_WEB3b