MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
09
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
OSCARS

Οι Δρόμοι της Φωτιάς (Chariots of Fire)

Η ταινία «Οι Δρόμοι της Φωτιάς» (Chariots of Fire) προβάλλεται το Σάββατο 10 Απριλίου 2021 στις 20:20 στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD, το νέο pop-up κανάλι της COSMOTE TV.

Monopoli Team

«Οι Δρόμοι της Φωτιάς» (Chariots of Fire) είναι μία δραματική ταινία παραγωγής του 1981, σε σκηνοθεσία του Χιου Χάντσον, η οποία προβάλλεται στο πλαίσιο του αφιερώματος Οι Έλληνες των Oscar.

Υπόθεση

Η ταινία είναι βασισμένη στην αληθινή ιστορία δύο Βρετανών δρομέων, του εβραϊκής καταγωγής Χάρολντ Έιμπραχαμς και του ευσεβούς χριστιανού Έρικ Λίντελ, οι οποίοι συμμετείχαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού το 1924.

Η ταινία βραβεύτηκε με τέσσερα Όσκαρ: Καλύτερης Ταινίας, Σεναρίου, Κοστουμιών και Μουσικής για το πασίγνωστο soundtrack του Βαγγέλη Παπαθανασίου (Vangelis).

Κατηγορία: Σκηνοθεσία: Χιου Χάντσον
Ηθοποιοί: Μπεν Κρος, Ίαν Τσάρλσον, Νίκολας Φάρελ
Διάρκεια: 119′
Παραγωγή: Βρετανία

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Στο νέο popup κανάλι COSMOTE CINEMA OSCARS HD οι συνδρομητές θα παρακολουθήσουν μεταξύ άλλων καθημερινές προβολές αγαπημένων οσκαρικών τίτλων. Το κανάλι, το οποίο θα παραμείνει στον αέρα μέχρι και τη Δευτέρα 26/4, θα μεταδώσει συνολικά 130 ταινίες, που έχουν προταθεί ή κερδίσει το χρυσό αγαλματίδιο.

Περισσότερα από TV Calendar
VIMA_WEB3b