MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Οι εξελίξεις στις σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Παρασκευή 2 Απριλίου

Όλες οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές αλλά και οι επιλογές από εκπομπές και ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Παρασκευή 2 Απριλίου.

Anna Karenina
Monopoli Team

20:00 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 112: Η Μυρτώ με τον Μπαλαούρα έχουν φτάσει, ο αμφορέας είναι σπασμένος και ο Μένιος κάνει τα πάντα για να τους αποπροσανατολίσει, μέχρι να δουν τι θα κάνουν με τη Φιλιώ. Η Κατερίνα με τον Παναγή έχουν χάσει στιγμές από την παρακολούθηση της κάμερας, αλλά τα ίδια και χειρότερα γίνονται με τον Κανέλλο και τον Τζώρτζη, που τσακώνονται κι έχουν χάσει κι εκείνοι τα σούρτα-φέρτα του Βαγγέλα στο σπίτι της Μάρμως. Ο Ηλίας έχει κάνει χρυσή τη Βαρβάρα να του δώσει το βίντεο, αλλά παραμονεύουν και η Τούλα με τον Σίμο για να το πάρουν. Όσο για τα παιδιά, είναι πολύ κοντά στο να μάθουν ότι ο Βαγγέλας είναι ολοζώντανος.

20:00 «Ήλιος» στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 134: Ενώ ο Δήμος καταστρώνει σχέδιο με τον Δημήτρη για να βρεθούν στοιχεία για τον δολοφόνο της Ιωάννας, η Αλίκη συνειδητοποιεί με τρόμο, ότι η ίδια ήταν ο αληθινός στόχος του δράστη. Η Δάφνη, θυμωμένη με τον Χρήστο που θέλει να παντρευτεί την Σοφία, έρχεται σε σύγκρουση μαζί του. Ο Χρήστος, όμως, υπερασπίζεται τη σχέση του με την Σοφία, ενώ η Δάφνη καταφεύγει σε δικηγόρο. Ο Δημήτρης έχει πια στα χέρια του το σκίτσο του δολοφόνου της Ιωάννας και κάνει τα πάντα για να τον βρει. Ο Δήμος, με παρότρυνση του Δημήτρη, δραπετεύει με τον Νικήτα, προκειμένου να προχωρήσει το σχέδιό τους. Για άλλη μια φορά, ο Δημήτρης είναι πολύ κοντά στα ίχνη του δολοφόνου.

22:00 “Τα Καλύτερά μας Χρόνια” στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 41: Ο «Άγνωστος Πόλεμος» η δημοφιλής σειρά, εξάπτει τη φαντασία του μικρού Άγγελου και γίνεται αφορμή να μαζευτεί όλη η γειτονιά στο σπίτι των Αντωνόπουλων για να την παρακολουθήσει. Την ίδια ώρα, η εμπόλεμη κατάσταση καλά κρατεί ανάμεσα στην Παναγιώτα και τη Μαίρη. Η Ελπίδα μαθαίνει τη γιαγιά της μοντέρνους χορούς και ο Άγγελος παθαίνει εμμονή με τον συνονόματό του, που παίζει τον ρόλο του Διαγόρα Βαρτάνη και θέλει να ασχοληθεί με την αντικατασκοπεία. Ο Αντώνης αποφασίζει να αντιδράσει στον καθηγητή που τον κόβει συνέχεια στη Δικονομία, η Νανά έχει τις μαύρες της και ο παπα-Θόδωρας αρρωσταίνει αιφνιδίως.

ΕΚΠΟΜΠΕΣ

21:00 “Η Αυλή των Χρωμάτων” στην ΕΡΤ2

“Η Αυλή των Χρωμάτων” με την Αθηνά Καμπάκογλου παρουσιάζει ένα αφιέρωμα στους Μικρασιάτες συνθέτες Τούντα, Παπάζογλου και Σκαρβέλη, με την αγαπημένη μας λαϊκή τραγουδίστρια Γλυκερία. Ένα μουσικό οδοιπορικό με άρωμα Ανατολής, με επιλεγμένα τραγούδια, τα οποία χαράχτηκαν ανεξίτηλα μέσα στο χρόνο και συνεχίζουν να εκφράζουν τις πίκρες και τις χαρές του λαού μας. Με τη βοήθεια του μουσικού παραγωγού και συγγραφέα Στέλιου Ελληνιάδη και του δημοσιογράφου Γιώργου Τσάμπρα, ακολουθούμε τα μουσικά χνάρια των τριών σημαντικών συνθετών και εξετάζουμε τον βίο και το έργο τους, αλλά και τις κοινωνικές συνθήκες που επικρατούσαν, αναδεικνύοντας επί της ουσίας τη σύγχρονη ιστορία του ελληνικού τραγουδιού.

ΤΑΙΝΙΕΣ

21:00 “Aloha” στο OPEN BEYOND

Υπόθεση: Ένας αναγνωρισμένος εργολάβος του στρατού επιστρέφει στη Χαβάη για να υπηρετήσει ξανά στον παλιό του γνώριμο τόπο, στο χώρο των μεγαλύτερων θριάμβων της σταδιοδρομίας του. Εκεί όμως, η μοίρα τον φέρνει πάλι κοντά με μια παλιά αγάπη.

21:00 “Τα Στρουμφάκια: Το Χαμένο Χωριό” στο MEGA

Υπόθεση: Τα «Στρουμφάκια: Το χαμένο χωριό» είναι ένα απολαυστικό ταξίδι που θα κρατήσει την καλύτερη συντροφιά σε μικρούς και μεγάλους.  Η Στρουμφίτα με τους καλύτερούς της φίλους πρωταγωνιστούν σε μία περιπέτεια μέσα στο απαγορευμένο δάσος με σκοπό να βρουν ένα μυστηριώδες χαμένο χωριό, χωρίς να τους προλάβει ο μάγος Δρακουμέλ. Θα καταφέρουν να μη βρεθούν στα ίδια μονοπάτια με το μοχθηρό μάγο;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ ζωή του Βίνσεντ βαν Γκογκ μέσα από πολύχρωμα κόμικς12.09.2018

22:50 “Απειλή Από Το Παρελθόν” στο MEGA THEHARDCOPS

Υπόθεση: Μια ταινία καταιγιστικής δράσης με πρωταγωνιστή τον μετρ του είδους, Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ. Ο Φίλιπ Σοβάζ, πρώην στρατιώτης ειδικών δυνάμεων στον Περσικό πόλεμο, έχει αναλάβει την προστασία του παγκόσμιου πρωταθλητή βαρέων βαρών, Γουέιν Μπάρκλει. Για να τον προστατέψει από έναν επικίνδυνο εχθρό, οργανώνει ένα ειδικό τμήμα σωματοφυλάκων, επιλέγοντας τους καλύτερους πολεμιστές και πρώην στρατιώτες.

23:30 “John Wick: Κεφάλαιο 2” στο STAR Πρώτο trailer για το επόμενο κεφάλαιο του John Wick

Υπόθεση: Ο θρυλικός John Wick έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση, αναγκάζεται όμως να επιστρέψει. Ένας παλιός του εχθρός δίνει ένα τεράστιο ποσό προκειμένου ο John Wick να πεθάνει. Το «συμβόλαιο θανάτου» είναι διεθνές και πληρωμένοι εκτελεστές από όλο τον κόσμο τον αναζητούν. Ο John όμως δεν είναι ένας εύκολος στόχος.

ΤΑΙΝΙΕΣ ΣΤΟ COSMOTE CINEMA OSCARS HD

18:20 “Το Κυνήγι του Κλέφτη” στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD

Υπόθεση: Ένας ασύλληπτος κλέφτης κοσμημάτων, που έχει πλέον αποσυρθεί, θεωρείται ο βασικός ύποπτος για ένα νέο κύμα ληστειών. Έτσι, αποφασίζει να αποδείξει την αθωότητά του, ανακαλύπτοντας τον αληθινό ένοχο. Η ταινία βραβεύτηκε με Όσκαρ. 

20:15 “Άννα Καρένινα” στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD

Υπόθεση: Στη συντηρητική Ρωσία του 1874, μια παντρεμένη γυναίκα, μητέρα ενός αγοριού, παραδίνεται άνευ όρων σε έναν απαγορευμένο έρωτα με έναν γοητευτικό κόμη. Η ταινία τιμήθηκε με Όσκαρ και προτάθηκε για τρία ακόμη χρυσά αγαλματίδια. 

22:30 “Steve Jobs” στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD

Υπόθεση: Η ζωή μιας από τις πιο ευρηματικές προσωπικότητες του 20ού αιώνα, του ιδιόρρυθμου γκουρού της τεχνολογίας και ιδρυτή του κολοσσού που ακούει στο όνομα Apple, Στιβ Τζομπς, σε μια ταινία που κέρδισε υποψηφιότητα για δύο Όσκαρ.

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

22:00 “Portolago: Φαντάσματα στο Αιγαίο” στο COSMOTE HISTORY HD

Στη μικροσκοπική Λέρο του Μεσοπολέμου, οι Ιταλοί κατακτητές έχτισαν μια πόλη ικανή να στεγάσει 30.000 κατοίκους. Την ονόμασαν Portolago. Σήμερα, εκεί είναι το Λακκί, το λιμάνι του νησιού. Αυτή είναι η ιστορία του.

23:10 “Χαμένοι Κόσμοι: Ατλαντίδα” στο COSMOTE HISTORY HD

Ξαναζωντανεύοντας το εντυπωσιακό παλάτι της Ατλαντίδας, όπως αυτό περιγράφεται από τον Πλάτωνα και αποκαλύπτεται από τους αρχαιολόγους του 21ου αιώνα, το ντοκιμαντέρ φέρνει στο φως τη μεγαλοπρέπεια και το μυστήριο ενός χαμένου κόσμου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑCOSMOTE TV: Απρίλιος με πρεμιέρες και νέους κύκλους σειρών12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b