MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
OSCARS

Australia

Η περιπέτεια σε σκηνοθεσία Μπαζ Λούρμαν, προβάλλεται τη Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021 στις 17:20 , στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD, το νέο pop-up κανάλι της COSMOTE TV.

Monopoli Team

Υπόθεση

Λίγο πριν το ξέσπασμα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, μια Αγγλίδα αριστοκράτισσα κληρονομεί ένα αχανές ράντζο στην Αυστραλία και προσπαθεί να το προστατέψει με τη βοήθεια ενός σκληροτράχηλου κτηνοτρόφου…

Η Australia είναι μία ταινία περιπέτειας σε σκηνοθεσία του Αυστραλού Μπαζ Λούρμαν, με πρωταγωνιστές τους Νικόλ Κίντμαν και Χιου Τζάκμαν. Έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στις 26 Νοεμβρίου του 2008, ενώ ήταν υποψήφια για βραβείο Οσκαρ στην κατηγορία των κουστουμιών.

Εξ ολοκλήρου η ταινία είναι γυρισμένη σε φυσικό περιβάλλον (κυρίως στη Βόρεια Αυστραλία, στην Κουίνσλαντ, στις πόλεις Μπόουεν, Κουνουνούρα αλλά και στο Σύδνεϋ) και όχι σε στούντιο, πράγμα πολύ σπάνιο για μια σύγχρονη παραγωγή, ενώ για τις ανάγκες της ταινίας χρησιμοποιήθηκαν πάνω από 2.000 κοστούμια, τα οποία σχεδιάστηκαν από τη βραβευμένη δύο φορές με Όσκαρ και σύζυγο του Λούρμαν, Κάθριν Μάρτιν.

Κατηγορία: Σκηνοθεσία: Μπαζ Λούρμαν
Ηθοποιοί: Νικόλ Κίντμαν, Χιου Τζάκμαν, Μπράιαν Μπράουν
Διάρκεια: 159′
Παραγωγή: ΗΠΑ, Αυστραλία, Βρετανία

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Στο νέο popup κανάλι COSMOTE CINEMA OSCARS HD οι συνδρομητές θα παρακολουθήσουν μεταξύ άλλων καθημερινές προβολές αγαπημένων οσκαρικών τίτλων. Το κανάλι, το οποίο θα παραμείνει στον αέρα μέχρι και τη Δευτέρα 26/4, θα μεταδώσει συνολικά 130 ταινίες, που έχουν προταθεί ή κερδίσει το χρυσό αγαλματίδιο.

Περισσότερα από TV Calendar
VIMA_WEB3b