MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
OSCARS

Πιάσε με αν Μπορείς (Catch Me If You Can)

Η βιογραφική ταινία σε σκηνοθεσία Στίβεν Σπίλμπεργκ, προβάλλεται τη Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021 στις 20:05, στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD, το νέο pop-up κανάλι της COSMOTE TV.

Monopoli Team

Υπόθεση

Η αληθινή ιστορία ενός καταζητούμενου από το FBI νεαρού, ο οποίος υιοθέτησε με επιτυχία διάφορες ταυτότητες, ενώ πλαστογράφησε επιταγές συνολικής αξίας μερικών εκατομμυρίων δολαρίων…

Το Πιάσε με αν Μπορείς είναι μια βιογραφική ταινία του 2002, σε σκηνοθεσία και παραγωγή του Στίβεν Σπίλμπεργκ και σενάριο του Τζεφ Νέιθανσον.

Η ταινία γνώρισε μεγάλη κριτική και εμπορική επιτυχία, ενώ για την 75η τελετή των βραβείων Όσκαρ, οι Κρίστοφερ Γουόκεν και ο Τζον Γουίλιαμς ήταν υποψήφιοι για Όσκαρ Β’ ανδρικού ρόλου και Όσκαρ Καλύτερης Πρωτότυπης Μουσικής, αντίστοιχα.

Κατηγορία: Σκηνοθεσία: Στίβεν Σπίλμπεργκ
Ηθοποιοί: Λεονάρντο ΝτιΚάπριο, Τομ Χανκς, Κρίστοφερ Γουόκεν
Διάρκεια: 135′
Παραγωγή: ΗΠΑ, Καναδάς

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Στο νέο popup κανάλι COSMOTE CINEMA OSCARS HD οι συνδρομητές θα παρακολουθήσουν μεταξύ άλλων καθημερινές προβολές αγαπημένων οσκαρικών τίτλων. Το κανάλι, το οποίο θα παραμείνει στον αέρα μέχρι και τη Δευτέρα 26/4, θα μεταδώσει συνολικά 130 ταινίες, που έχουν προταθεί ή κερδίσει το χρυσό αγαλματίδιο.

Περισσότερα από TV Calendar
VIMA_WEB3b