MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Οι εξελίξεις στις σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Παρασκευή 26 Μαρτίου

Όλες οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές αλλά και οι επιλογές από εκπομπές και ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Παρασκευή 26 Μαρτίου.

Monopoli Team

20:00 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 107: Ο Τζώρτζης έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τον Βαγγέλα και επιχειρεί να τον βγάλει φωτογραφία. Επιστρέφοντας στο σπίτι, ανακοινώνει στα ξαδέρφια του ότι δεν θα κάνει την καταγγελία και, όταν πάει να τους δείξει τη φωτογραφία του Βαγγέλα, συμβαίνει κάτι απρόσμενο. Ο Μένιος παραπλανεί τον Χαραλάμπη μιλώντας του περί αρχαιοκαπηλίας, ενώ η Βαρβάρα, υποψιασμένη για τη σχέση παπά-Κικής, ανοίγει συζήτηση στην Κική για την πρώην γυναίκα του. Ο Μένιος και η Φιλιώ πηγαίνουν τον ψεύτικο αμφορέα στο Δημαρχείο, αλλά πέφτουν πάνω στον Κανέλλο, ενώ ο Ηλίας, μαθαίνοντας πως ο Χαραλάμπης τα βρήκε με τον Μένιο, πιέζει για να μάθει το μυστικό. Ταυτόχρονα, στο Δημαρχείο πηγαίνει και η Μυρτώ, για να δει τα «αρχαία»

20:00 «Ήλιος» στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 129: Η αστυνομία ψάχνει παντού για τον Μενέλαο. Ο Φίλιππος συγκλονισμένος από την αποκάλυψη που του έκανε ο Μενέλαος, είναι αποφασισμένος να μάθει όλη την αλήθεια και τον κρύβει στο σπίτι του, μέχρι να του τα πει όλα. Ο Μενέλαος απαιτεί να βρίσκεται μπροστά και η Αλεξάνδρα. Γίνεται μία σφοδρή αντιπαράθεση των δύο, που φτάνει στα άκρα. Ο Δήμος εξακολουθεί να βρίσκεται στην φυλακή προσπαθώντας να μάθει πληροφορίες για τον Μακρίδη και τον Μάνο. Ο Χρήστος σοκάρεται όταν μαθαίνει πως η Δάφνη έχει δρομολογήσει την διακοπή της κύησης. Η Αλίκη δένεται όλο και περισσότερο με την Ιωάννα και φαίνεται πως μέρα με τη μέρα, η σχέση μάνας – κόρης αποκτά γερές βάσεις. Ο Δημήτρης υποψιάζεται ότι ο Μενέλαος βρίσκεται στο σπίτι του Φίλιππου και πάει να τον βρει. Προσπαθώντας να μπει μέσα στο σπίτι, θα αιφνιδιαστεί από έναν πυροβολισμό.

ΤΑΙΝΙΕΣ

21:00 “Ο Πόλεμος Των Κόσμων” στο OPEN TV

Υπόθεση: Ενώ η Γη δέχεται ξαφνική επίθεση εξωγήινων, ο εργάτης Ρέι προσπαθεί να διασωθεί μαζί με την εξάχρονη κόρη και τον έφηβο γιο του. Ο Τομ Κρουζ πρωταγωνιστεί ως Ρέι Φέριερ, ένας συνηθισμένος άνδρας που βρίσκει αστείρευτο σθένος για να προστατεύσει τα παιδιά του όταν ένας παγκόσμιος στρατός εξωγήινων εισβολέων με καταστροφικές πολεμικές μηχανές βάζει στόχο τη Γη και όλο τον ανθρώπινο πληθυσμό.

22:00 “Ψάχνοντας Την Ντόρι” στον ALPHA

Υπόθεση: Η Ντόρι, το μπλε ψάρι με την αδύναμη μνήμη, ξεκινά μια παθιασμένη εκστρατεία για να βρει τους γονείς της, παρέα με τον Μάρλιν και τον Νέμο. Η διαδρομή τους περιλαμβάνει αξέχαστες συναντήσεις με πλάσματα του βυθού που σφύζουν από χιούμορ και κωμικό ταμπεραμέντο, όπως ένα χταπόδι χαμαιλέοντα, ενώ η ιστορία χαρίζει απλόχερα εικόνες απαράμιλλης ομορφιάς, γέλιο, συγκίνηση και αγωνία.

23:30 “Το Κορίτσι Στον Ιστό Της Αράχνης” στο OPEN TV

Υπόθεση: Όταν ένας επιστήμονας της αναθέτει μία επικίνδυνη αποστολή, η Lisbeth Salander βρίσκεται αγκυλωμένη σε έναν σκοτεινό και βίαιο ιστό, αφού μυστήριες δυνάμεις βάζουν φωτιά στο διαμέρισμα της και την αφήνουν ετοιμοθάνατη. Μαζί με τον παλιό φίλο και μοναδικό σύμμαχο, το δημοσιογράφο Mikael Blomkvist, η Lisbeth ξεκινά ένα επικίνδυνο ταξίδι για να βρει αυτούς που της επιτέθηκαν, να προστατεύσει τον νεαρό γιο του επιστήμονα και να πάρει πίσω ό,τι της πήραν. Όσο ο ιστός σφίγγει γύρω της, εκείνη βυθίζεται στις σκιές του δικού της μυστηριώδους παρελθόντος.

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

22:00 “Μηχανισμός των Αντικυθήρων: Ο Πρώτος Υπολογιστής” στο COSMOTE HISTORY HD

Η συναρπαστική ιστορία του πρώτου αναλογικού υπολογιστή στον κόσμο, που κατασκευάστηκε από τους αρχαίους Έλληνες πριν 2.000 έτη. Μια παρουσίαση των επιστημονικών δεδομένων που ‘έριξαν φως’ στο γρίφο του Μηχανισμού των Αντικυθήρων.

23:00 “1821: Ο Ξεσηκωμός του Γένους” στο COSMOTE HISTORY HD

Η προετοιμασία του Αγώνα, το έργο της Φιλικής Εταιρείας, η έναρξη της Επανάστασης στη Μολδοβλαχία και στην Πελοπόννησο, η Ανεξαρτησία και η ίδρυση του Κράτους. Ένα ντοκιμαντέρ για την Αναγέννηση του Έθνους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑCOSMOTE HISTORY HD: Πλούσιο πρόγραμμα αφιερωμένο στη 200η επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης12.09.2018

ΤΑΙΝΙΕΣ ΑΠΟ COSMOTE CINEMA OSCARS HD

19:10 “Ανήλικοι Ριφιφίδες” στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD

Υπόθεση: Μια προτεινόμενη για Όσκαρ ταινία που αφηγείται γκαγκστερικές ιστορίες από την εποχή της Ποτοαπαγόρευσης και των κρυφών μπαρ, με μουσικοχορευτικά νούμερα, ήρωες παιδιά και πολυβόλα που αντί για σφαίρες εκτοξεύουν… τούρτες!

20:45 “Little Miss Sunshine” στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD

Υπόθεση: Μία δυσλειτουργική οικογένεια ταξιδεύει στην Καλιφόρνια ώστε η μικρή κόρη να λάβει μέρος σε παιδικά καλλιστεία. Μέσα από τα εμπόδια που συναντούν, τα μέλη της βρίσκουν έναν κοινό κώδικα επικοινωνίας. Η ταινία απέσπασε 2 Όσκαρ.

22:30 “American Beauty” στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD

Υπόθεση: Πίσω από τη βιτρίνα ενός ευτυχισμένου σπιτικού κρύβεται η δυστυχία μιας οικογένειας, της οποίας τα μέλη αναζητούν, καθένα με τον δικό του τρόπο, μια διέξοδο από τη ρουτίνα και την απόγνωση. Η ταινία βραβεύτηκε με 5 Όσκαρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ“New Amsterdam”: Iστορίες με φόντο την πανδημία στη συναρπαστική ιατρική σειρά της COSMOTE TV12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b