MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
OSCARS

Πλαγίως (Sideways)

Η δραματική κομεντί σε σκηνοθεσία Αλεξάντερ Πέιν προβάλλεται την Τρίτη 23 Μαρτίου 2021 στις 20:20, στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD, το νέο pop-up κανάλι της COSMOTE TV.

Monopoli Team

Η αμερικανική δραματική κομεντί «Πλαγίως» (Sideways) σε σκηνοθεσία του Αλεξάντερ Πέιν και σενάριο του ίδιου μαζί με τον Τζιμ Τέιλορ, είναι βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Ρεξ Πίκετ και πρωταγωνιστές τους Πολ Τζιαμάτι, Τόμας Τσερτς Χέιντεν, Βιρτζίνια Μάντσεν και Σάντρα Ο.

Υπόθεση

Λίγο πριν ο ένας εξ αυτών ντυθεί γαμπρός, δύο φίλοι ξεκινούν ένα ταξίδι στους αμπελώνες της Καλιφόρνια, στη διάρκεια του οποίου θα έρθουν στην επιφάνεια τα πιο κρυφά πάθη και οι αδυναμίες τους…

Η ταινία κυκλοφόρησε στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 22 Οκτωβρίου 2004, αποσπώντας πολύ θετικά σχόλια από κοινό και κριτικούς, ενώ προτάθηκε και για αρκετά βραβεία, συμπεριλαμβανομένων πέντε βραβείων Όσκαρ (κέρδισε Όσκαρ Καλύτερου Πρωτότυπου Σεναρίου), επτά Χρυσών Σφαιρών κι ενός βραβείου BAFTA.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ βασιλιάς των λιονταριών12.09.2018

Κατηγορία: Σκηνοθεσία: Αλεξάντερ Πέιν
Ηθοποιοί: Πολ Τζιαμάτι, Τόμας Τσερτς Χέιντεν,Βιρτζίνια Μάντσεν
Διάρκεια: 123′
Παραγωγή: ΗΠΑ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Στο νέο popup κανάλι COSMOTE CINEMA OSCARS HD οι συνδρομητές θα παρακολουθήσουν μεταξύ άλλων καθημερινές προβολές αγαπημένων οσκαρικών τίτλων. Το κανάλι, το οποίο θα παραμείνει στον αέρα μέχρι και τη Δευτέρα 26/4, θα μεταδώσει συνολικά 130 ταινίες, που έχουν προταθεί ή κερδίσει το χρυσό αγαλματίδιο.

Περισσότερα από TV Calendar
VIMA_WEB3b