MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Greek Freak: Αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές της νέας ταινίας της Disney για τη ζωή του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Η νέα ταινία της Disney για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο παίρνει σιγά σιγά μορφή, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, που αποκάλυψε τους τρεις πρωταγωνιστές της ταινίας.

Γιάννης Αντετοκούνμπο για καμπάνια της Nike
Γιάννης Αντετοκούνμπο για καμπάνια της Nike
Monopoli Team

Η νέα ταινία της Disney για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο παίρνει σιγά σιγά μορφή, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού Variety, που αποκάλυψε τους τρεις πρωταγωνιστές της ταινίας.

Ο πρωτοεμφανιζόμενος Uche Agada θα πρωταγωνιστήσει ως ο σταρ του NBA στην ταινία που θα έχει τίτλο “Greek Freak”, όπως είναι το ψευδώνυμο του Γιάννη Αντετοκούνμπο στον κόσμο του μπάσκετ. Πρόκειται για το κινηματογραφικό ντεμπούτο του ηθοποιού, ο οποίος είχε περάσει από οντισιόν, όταν είδε το open call του Αντετοκούνμπο στο Twitter, όπου αναζητούσε νέους ηθοποιούς για τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Η ηθοποιός Yetide Badaki, που έχει εμφανιστεί στο “American Gods” (STARZ) και στο δράμα “This is Us” (NBC) θα υποδυθεί τη μητέρα του Αντετοκούνμπο, Βέρα. Ο ηθοποιός Dayo Okeniyi, που είχε πρωταγωνιστήσει στο δράμα “Shades of Blue” (NBC), αλλά και στις ταινίες “Hunger Games” και “Terminator Genisys”, θα παίξει τον πατέρα του μπασκετμπολίστα, Τσαρλς.

Uche Agada, Yetide Badaki, Dayo Okeniyi, φωτογραφία: Variety

Uche Agada, Yetide Badaki, Dayo Okeniyi, φωτογραφία: Variety

Η ταινία αποτελεί μια παραγωγή της Walt Disney για την streaming πλατφόρμα Disney+. Η ταινία βασίζεται στην πραγματική ιστορία του Αντετοκούνμπο και της οικογένειάς του. Το σενάριο υπογράφει ο Arash Amel, ενώ την σκηνοθεσία ο Akin Omotoso, όπως είχαμε αναφέρει όταν είχε ανακοινωθεί επίσημα η ταινία. Η παραγωγή θα ξεκινήσει αργότερα φέτος στην Ελλάδα και τις ΗΠΑ.

Λέγεται ότι η ταινία θα επικεντρώνεται στο πώς η οικογένεια Αντετοκούνμπο βασιζόταν στην πίστη, την αποφασιστικότητα και τον δυνατό δεσμό τους για να επιβιώσουν ως φτωχοί μετανάστες στην Ελλάδα και να καταφέρουν τελικά να κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα. Φυσικά, η ιστορία θα αφηγείται και την ανάδειξη του Γιάννη Αντετοκούνμπο σε έναν από τους κορυφαίους μπασκετμπολίστες στον κόσμο.

Με πληροφορίες από το Variety

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Γιάννης Αντετοκούνμπο μοίρασε τρόφιμα σε εκκλησία στα Σεπόλια12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b