MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΣΙΝΕΜΑ

Στίβεν Σπίλμπεργκ: Θα σκηνοθετήσει ταινία για τη ζωή του;

Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ αναλαμβάνει το σενάριο και τη σκηνοθεσία ταινίας που θα εξιστορεί την παιδική του ηλικία και το πώς έφτασε να θεωρείται ένας από τους πιο καταξιωμένους σκηνοθέτες του Χόλιγουντ.

Monopoli Team

Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ αναλαμβάνει το σενάριο και τη σκηνοθεσία ταινίας που θα εξιστορεί την ζωή στα παιδικά και εφηβικά του χρόνια και την πορεία του στο Χόλιγουντ, όπου έμελλε να γράψει ιστορία.

Πρόκειται για μια ταινία ενηλικίωσης, που θα διαδραματίζεται τη δεκαετία του ‘50 και ’60 στο Φοίνιξ της Αριζόνα, όπου μεγάλωσε ο Σπίλμπεργκ και θα εξιστορεί τις σχέσεις με τους χωρισμένους γονείς του, αλλά και τις πρώτες απόπειρες ενασχόλησής του με την κινηματογραφική κάμερα.

Οικογένεια Σπίλμπεργκ

Ο 74χρονος σκηνοθέτης της «Λίστας του Σίντλερ» υπογράφει το σενάριο μαζί με τον πιστό συνεργάτη του Τόνι Κούσνερ («Lincoln», «Μόναχο») και τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν τον Ιούλιο.  Είναι η πρώτη φορά που ο Σπίλμπεργκ εμπλέκεται και στην εγγραφή του σεναρίου μετά από τη ταινία «Α.Ι.» το 2001, ενώ θα είναι μόλις η τέταρτη φορά που αναλαμβάνει το σενάριο μιας ταινίας μετά τα «Poltergeist» και «Στενές Επαφές Τρίτου Τύπου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑHouse of Gucci: Lady Gaga και Άνταμ Ντράιβερ στην πρώτη φωτογραφία από την επερχόμενη ταινία12.09.2018

Ο Σπίλμπεργκ προσπαθεί να βρει το κατάλληλο κάστινγκ ηθοποιών που θα ερμηνεύσουν τόσο τον ίδιο όσο και την οικογένειά του. Το μόνο σίγουρο όνομα μέχρι στιγμής είναι αυτό της Μισέλ Γουίλιαμς, που λέγεται ότι θα ενσαρκώσει την μητέρα του.

Μισέλ Γούιλιαμς

Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν αυτό το καλοκαίρι και η ταινία (που δεν έχει ακόμα κάποιο όνομα) θα κυκλοφορήσει το 2022.

Να θυμίσουμε πως τέλος της χρονιάς φέτος, περιμένουμε την κυκλοφορία του μιούζικαλ «West Side Story», που έκανε ριμέικ ο Σπίλμπεργκ, με πρωταγωνιστές τον Άνσελ Έλγκορτ και την Ρέιτσελ Ζέγκλερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ10 ταινίες που ανυπομονούμε να δούμε το 202112.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b