MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
19
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
TV NEWS

COSMOTE TV: 24ωρο αφιέρωμα σε σπουδαίες αθλήτριες για την Ημέρα της Γυναίκας

Το COSMOTE SPORT 7HD παρουσιάζει για την Ημέρα της Γυναίκας, 8 Μαρτίου, 24ωρό αφιέρωμα,σε γυναίκες που σημάδεψαν τον παγκόσμιο αθλητισμό, με τίτλο «Women in Sports» και συμμετοχή κορυφαίων Ελληνίδων αθλητριών.

COSMOTE TV
Monopoli Team

Η COSMOTE TV τιμάει την Ημέρα της Γυναίκας, προβάλλοντας ένα 24ωρο αφιέρωμα με γυναίκες που έχουν «σφραγίσει» με την παρουσία τους τον παγκόσμιο αθλητισμό. Το αφιέρωμα «Women in Sports» θα μεταδοθεί την Δευτέρα 8 Μαρτίου, στο COSMOTE SPORT 7HD (00.00).

Στο πλαίσιο του αφιερώματος σπουδαίες αθλήτριες που αποτέλεσαν «πρέσβειρες» του ελληνικού αθλητισμού στο εξωτερικό, όπως η τενίστρια Μαρία Σάκκαρη (20.15), η διεθνής πετοσφαιρίστρια Στέλλα Χριστοδούλου (17.00) και η καλαθοσφαιρίστρια του WΝΒΑ Εβίνα Μάλτση (12.50), μιλούν στην κάμερα της COSMOTE TV για την καριέρα τους και για τη θέση της γυναίκας στον κόσμο των σπορ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑCOSMOTE TV: Μεγάλος χορηγός του 23ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης12.09.2018

Μέσα από το «Women in Sports» θα θυμηθούμε στιγμές-ορόσημα του γυναικείου αθλητισμού, όπως ο τελικός της κατάκτησης του CEV Challenge Cup από τον Ολυμπιακό και ο πρώτος τίτλος της Μαρίας Σάκκαρη στο Ραμπάτ το 2019. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει, επίσης, επιλεγμένους τελικούς από UEFA Women Champions League, WNBA, Πανελλήνιο πρωτάθλημα τένις γυναικών, αλλά και «μάχες» από UFC, CEV Cup και EuroCup.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b