MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Βαϊόλα Ντέιβις, Τζίλιαν Άντερσον και Μισέλ Φάιφερ θα είναι οι Πρώτες Κυρίες των ΗΠΑ σε νέα σειρά

Στην επερχόμενη σειρά με τίτλο «The First Lady» οι ηθοποιοί Βαϊόλα Ντέιβις, Τζίλιαν Άντερσον και Μισέλ Φάιφερ θα πρωταγωνιστήσουν στην πρώτη σεζόν, υποδυόμενες τρεις Πρώτες Κυρίες των ΗΠΑ.

Monopoli Team

Η σειρά «The First Lady» θα επικεντρώνεται στην προσωπική και πολιτική ζωή των εμβληματικών Πρώτων Κυριών των ΗΠΑ, με την πρώτη σεζόν να εστιάζει στις Έλινορ Ρούζβελτ, Μπέτι Φορντ και Μισέλ Ομπάμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σειρά θα φέρει στο φως τον ρόλο που διαδραμάτισαν οι χαρισματικές και δυναμικές Πρώτες Κυρίες της Αμερικής στη διαμόρφωση σημαντικών αποφάσεων για την παγκόσμια ιστορία και γεγονότα που αποδεικνύουν τον τρόπο με τον οποίο άλλαξαν τον κόσμο κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στον Λευκό Οίκο.

Μέχρι στιγμής γνωρίζαμε πως η Μισέλ Φάιφερ θα υποδυόταν τη Μπέτι Φορντ και η Βαϊόλα Ντέιβις τη Μισέλ Ομπάμα, ενώ ήρθε και το όνομα της Τζίλιαν Άντερσον να προστεθεί στο σπουδαίο καστ, η οποία θα υποδυθεί την Έλινορ Ρούζβελτ.

Η Τζίλιαν Άντερσον, μετά τον ρόλο της Μάργκαρετ Θάτσερ στο The Crown, αυτή τη φορά θα υποδυθεί την Έλινορ Ρούζβελτ, την πολιτική ακτιβίστρια και σύζυγο του Φράνκλιν Ντ. Ρούσβελτ, που υπηρέτησε ως Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ από το 1933 έως το 1945, γεγονός που την κατέστησε την μακροβιότερη Πρώτη Κυρία στην ιστορία.

Την Μπέτι Φορντ, που ως σύζυγος του Τζέραλντ Φορντ, υπήρξε Πρώτη Κυρία από το 1974 έως το 1977, θα υποδυθεί η Μισέλ Φάιφερ. Η Φορντ κατά τη διάρκεια της θητείας της  υπήρξε πολύ δραστήρια: Αγωνίστηκε για την ευαισθητοποίηση του καρκίνου του μαστού και της τροποποίησης για τα Ίσα Δικαιώματα, πρωτοστάτησε σε καμπάνια ευαισθητοποίησης για τον εθισμό και την κατάχρηση ουσιών, γνωστοποιώντας και τη δική της προσωπική μάχη με τον αλκοολισμό, ενώ έχει ιδρύσει και κέντρο αποτοξίνωσης με το όνομά της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΆλεν Vs Φάροου: Οι πρώτες αποκαλύψεις του σοκαριστικού ντοκιμαντέρ του HBO12.09.2018

Δημιουργός της σειράς είναι ο Άαρον Κούλεϊ και σεναριογράφος αρκετών επεισοδίων της, ενώ η βραβευμένη με Emmy, Σούζαν Μπίερ θα υπογράφει την σκηνοθεσία και θα είναι και εκτελεστική παραγωγός. Η σειρά θα αποτελεί μία συμπαραγωγή του Showtime και της Lionsgate Television.

Με πληροφορίες από Deadline.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b