MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Πάτι Σμιθ: Ετοιμάζει κοινωνικά αποστασιοποιημένη συναυλία για τα 80α γενέθλια του Μπομπ Ντύλαν

Η ποιήτρια, μουσικός και είδωλο της punk Πάτι Σμιθ ετοιμάζει μία συναυλία προς τιμήν του Μπομπ Ντύλαν, που τον Μάιο θα γιορτάσει τα 80α γενέθλιά του.

Μπομπ Ντύλαν και Πάτι Σμιθ, φωτογραφία: Facebook/Patti Smith
Μπομπ Ντύλαν και Πάτι Σμιθ, φωτογραφία: Facebook/Patti Smith
Monopoli Team

Η ποιήτρια, μουσικός και είδωλο της punk Πάτι Σμιθ ετοιμάζει μία συναυλία προς τιμήν του Μπομπ Ντύλαν, που τον Μάιο θα γιορτάσει τα 80α γενέθλιά του. Το event-γιορτή θα λάβει χώρα σε μία υπαίθρια συναυλία στην Νέα Υόρκη και συγκεκριμένα στο Ανοιξιάτικο Φεστιβάλ του Kaatsbaan Cultural Park στις 22 Μαϊου (δύο μέρες πριν τα γενέθλια του Ντύλαν).

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που η ποιήτρια και performer Πάτι Σμιθ θα συμμετάσχει στο επερχόμενο ανοιξιάτικο φεστιβάλ μας” έγραψαν οι διοργανωτές σε δημοσίευση στα social media.

Η Πάτι Σμιθ έχει μιλήσει πολλές φορές για τη δυνατή φιλία που την συνδέει με τον θρύλο της μουσικής, αναφέροντας μάλιστα σε μία πρόσφατη συνέντευξη ότι στην αρχή δεν την είχε συμπαθήσει. Από τότε όμως έχουν σχηματίσει μία μακροχρόνια επαγγελματική και προσωπική σχέση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠάτι Σμιθ: Πρέπει να κάνεις πολλά βήματα για να κατακτήσεις την ελευθερία12.09.2018

Μάλιστα, όταν ο Ντύλαν δεν μπορούσε να παρευρεθεί στην τελετή απονομής των Νόμπελ όταν κέρδισε Νόμπελ Λογοτεχνίας το 2016, η Πάτι Σμιθ βρέθηκε εκεί ερμήνευσε προς τιμήν του.

Στην επερχόμενη συναυλία η Σμιθ θα εμφανιστεί στο πλάι του φίλου της και μέλους του συγκροτήματος της, Τόνι Σάναχαν. Πρόκειται να παίξουν μερικά από τα δικά τους τραγούδια, να απαγγείλουν ποίηση και φυσικά να ερμηνεύσουν τραγούδια του Μπομπ Ντύλαν. Το κοινό θα είναι περιορισμένο και όλοι πρέπει να τηρούν τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης.

Πέρα από την συναυλία προς τιμήν του για τα 80α του γενέθλια, ο Μπομπ Ντύλαν αποτελεί το υποκείμενο μίας επερχόμενης βιογραφικής ταινίας του Τζέιμς Μάνγκολτ, με τίτλο “Going Electric”. Θα τον υποδυθεί ο Τιμοθέ Σαλαμέ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΌταν ο Μπομπ Ντίλαν έμεινε στην Ελλάδα και πέρασε…απαρατήρητος12.09.2018

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b