MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
14
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

COSMOTE TV: Μεγάλος χορηγός του 23ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης

Το 23ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθεί από τις 4 έως τις 14 Μαρτίου online και από τις 24 Ιουνίου έως τις 4 Ιουλίου σε φυσικούς χώρους και online.

Ένα από τα τρία φετινά πόστερ του 23ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, έργο της φωτογράφου Όλγας Δέικου.
Monopoli Team

Η COSMOTE TV στηρίζει για μία ακόμα χρονιά, ως Μεγάλος Χορηγός, το 23ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης (ΦΝΘ), που φέτος θα διεξαχθεί με υβριδικό τρόπο. Προσαρμοσμένο στις ιδιαίτερες συνθήκες που έχει δημιουργήσει η πανδημία του κορονοϊού, το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 4 έως τις 14 Μαρτίου online, μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας του (online.filmfestival.gr), ενώ από τις 24 Ιουνίου έως τις 4 Ιουλίου θα διεξαχθεί συνδυαστικά σε φυσικούς χώρους και online.

Στο πρώτο μέρος του 23ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης (4-14/3) το πρόγραμμα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, την προβολή 50 διεθνώς αναγνωρισμένων ντοκιμαντέρ από όλο τον κόσμο, ανάμεσα στα οποία ξεχωρίζουν τα ντοκιμαντέρ του αφιερώματος «Προορισμός: Ταξίδι» που εξερευνούν τη σύγχρονη εμπειρία του ταξιδιού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ23ο ΦΝΘ: Ανακοινώθηκε το πλήρες πρόγραμμα -Τα 50 κορυφαία ντοκιμαντέρ που θα δούμε online12.09.2018

Το διάστημα 24/6-4/7 θα προβληθούν τα τρία διαγωνιστικά τμήματα του 23ου ΦΝΘ, αλλά και τα ελληνικά ντοκιμαντέρ με τη συμμετοχή κορυφαίων παραγωγών και συμπαραγωγών της COSMOTE TV. Η Αγορά του Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 25/6 έως τις 4/7 και προγραμματίζονται δράσεις της και σε εξωτερικούς χώρους.

Ένα από τα τρία φετινά πόστερ του 23ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, έργο της φωτογράφου Όλγας Δέικου.

Εξερευνώντας νέους τρόπους έκφρασης, το Φεστιβάλ εγκαινιάζει φέτος για πρώτη φορά το Τμήμα Podcast. Μέσα από workshops και online masterclass από επαγγελματίες του είδους, το κοινό θα ανακαλύψει τα εργαλεία, τα είδη και τα μυστικά των podcast. Επιλεγμένα podclass θα μεταδοθούν ζωντανά από το επίσημο YouTube κανάλι του Φεστιβάλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑTop Docs: Tα καλύτερα ντοκιμαντέρ στο 23ο ΦΝΘ12.09.2018

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα του 23ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης και τη διαδικασία της online συμμετοχής σας επισκεφθείτε το www.filmfestival.gr.

Περισσότερα από Cine News
Σχετικά Θέματα
Cine News
«Κάμπινγκ»: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της νέα κωμωδίας του MEGA
Cine News
Paul Mescal: Θα τραγουδά ο ίδιος στην επερχόμενη τριλογία για τους Beatles
Cine News
Το Marty Supreme με τον Timothée Chalamet πήγε το μάρκετινγκ σε άλλο επίπεδο
Cine News
Για το 2026, ας βλέπουμε περισσότερο σινεμά στα σινεμά
Cine News
Why Look at Animals? Δυο προβολές και μια συζήτηση δίνουν την απάντηση στο ΕΜΣΤ
Cine News
Χρυσές Σφαίρες 2026: “Η μια μάχη μετά την άλλη” σάρωσε – Ο Timothée Chalamet έγραψε ιστορία
Cine News
Οσκαρικός αέρας και δυνατές επιστροφές – Όσα θα δούμε αυτή την εβδομάδα στην TV
Cine News
Η Μεγάλη Χίμαιρα: Μετά από 1 εκ. θεάσεις έρχεται το 3ο επεισόδιο – Όσα θα δούμε
Cine News
Χρήστος Πολίτης: Έφυγε από την ζωή ο σπουδαίος ηθοποιός
Cine News
Η Diane Morgan ήρθε στη Στέγη χωρίς τη Philomena Cunk (αλλά όχι ακριβώς)
Cine News
«Και ΕΛ και ΑΛ»: Τo βραβευμένο ντοκιμαντέρ του Ιλίρ Τσούκο στη Μικρή Σκηνή της Στέγης
Cine News
«Οι Αθώοι»: Η μουσική της μεγάλης παραγωγής του MEGA