MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
08
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Οι εξελίξεις στις σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου

Όλες οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές αλλά και οι επιλογές από εκπομπές και ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου.

Monopoli Team

20:00 «Ήλιος» στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 110: Ο Δήμος, μετά από εντολή του Δικηγόρου, διώχνει με την βία τον Χρήστο από το μαγαζί και τον τραυματίζει. Η Λήδα, μετά από καταγγελία ενός γιατρού, βρίσκεται υπόλογη για τον θάνατο του ασθενούς και χάνει τη δουλειά της στο νοσοκομείο. Η ταυτότητα του χρηματοδότη του Φίλιππου αποκαλύπτεται και το όνομά του είναι Μενέλαος Μακρίδης. Ο Φίλιππος νιώθει άσχημα που συνεργάζεται με την αστυνομία πίσω από την πλάτη της Διώνης, αλλά τα όσα μαθαίνει δεν του αφήνουν περιθώρια. Ο Μενέλαος φτάνει στην Καβάλα και ζητάει να συναντήσει τον Φίλιππο, ενώ ο Δημήτρης βρίσκεται μπροστά σε μία ακόμη αποκάλυψη. Η Αλίκη, με την συμπαράσταση του Δημήτρη, ανοίγει τον φάκελο με τα αποτελέσματα του test dna και μαθαίνει την αλήθεια για την Ιωάννα.

ΕΚΠΟΜΠΕΣ

20:00 «Η Αυλή των Χρωμάτων» στην ΕΡΤ2

«Η Αυλή των Χρωμάτων» με την Αθηνά Καμπάκογλου παρουσιάζει ένα αφιέρωμα – μια “γιορτή στο πλάτώ” – με τον σπουδαίο δημιουργό Σταμάτη Κραουνάκη. Με φωτεινά τραγούδια ήρθε και στην αυλή μας ο Σταμάτης Κραουνάκης και η παρέα του, με τραγούδια ορόσημα που όλοι αγαπήσαμε και με νέα τραγούδια τα οποία καταγράφουν το σφυγμό της εποχής μας και αναδεικνύουν την ποίηση της καθημερινότητας.

23:00 «Προσωπικά» στην ΕΡΤ1

Η Ελένη Ράντου, μία από τις πιο επιτυχημένες και αγαπημένες πρωταγωνίστριες του θεάτρου και της τηλεόρασης, γυρνά τον χρόνο πίσω, στην εποχή των πρώτων ονείρων και της ανεμελιάς. Πολλοί οι ρόλοι που έχει επωμιστεί τα τελευταία χρόνια. Πρωταγωνίστρια, συγγραφέας, θιασάρχης, παραγωγός, σύζυγος, μητέρα, κόρη.

ΤΑΙΝΙΕΣ

21:00 “Τα Ταξίδια Του Γκιούλιβερ” στο OPEN TV

Υπόθεση: Ο Γκιούλιβερ, ένας εκκολαπτόμενος συγγραφέας, δουλεύει στο ταχυδρομείο για να βγάζει τα προς το ζην. Μια μέρα θα του ανατεθεί κατά λάθος να γράψει ένα ταξιδιωτικό άρθρο για το Τρίγωνο των Βερμούδων. Το ταξίδι που κάνει παίρνει μια απροσδόκητη τροπή κι έτσι ο Γκιούλιβερ ανακαλύπτει ένα νησί όπου κατοικούν μικροσκοπικά πλασματάκια, οι Λιλιπούτειοι. Ενώ στην αρχή πιάνεται αιχμάλωτος από τα μικρά εργατικά ανθρωπάκια, τελικά αναγνωρίζεται ως ήρωάς τους.

21:50 “Η Ρένα Είναι Οφσάιντ” στον ALPHA

Υπόθεση: Μια μοδίστρα, η Ρένα, αδυνατώντας να παραδώσει ένα φόρεμα λόγω των αυστηρών μέτρων ασφαλείας του ξενοδοχείου στο οποίο διαμένει ο διάσημος ποδοσφαιριστής Χούλιο Μπάλμας, εξοργίζεται και χειροδικεί εις βάρος του αθλητή. Οι μάρτυρες του περιστατικού πιστεύουν πως πρόκειται για τη μητέρα του. Σύντομα, διάφοροι ποδοσφαιρικοί παράγοντες την εκλιπαρούν να τον πείσει να υπογράψει στις δικές τους ομάδες. Τα πράγματα περιπλέκονται ακόμα περισσότερο, όταν ο αθλητής ερωτεύεται την κόρη της και η Ρένα τσακώνεται με τον άντρα της, αρνούμενη να δώσει την κόρη της σε ποδοσφαιριστή. Σύντομα όλα θα αλλάξουν όμως, αφού και η ίδια η Ρένα θα εγκαταλείψει τη ραπτική, και θα ηγηθεί δικής της ποδοσφαιρικής ομάδας.

22:50 “Παιχνίδια Δολοφόνων” στο MEGA

Υπόθεση: Ο Μπραζίλ είναι ένας επαγγελματίας δολοφόνος, πρόθυμος να δεχτεί οποιαδήποτε «δουλειά» αν η αμοιβή είναι καλή. Ο Φλιντ εγκατέλειψε τα δολοφονικά παιχνίδια, όταν ένας αδίστακτος έμπορος ναρκωτικών επιτέθηκε άγρια στη γυναίκα του αφήνοντάς την σε κώμα. Οι δρόμοι τους συναντιούνται, όταν τους ενώνει ένα κοινό συμβόλαιο θανάτου: ο ένας θέλει νεκρό αυτό τον έμπορο ναρκωτικών για τα λεφτά και ο άλλος για εκδίκηση. Με ομοσπονδιακούς πράκτορες και άγρια μέλη του υποκόσμου να τους κυνηγούν, οι δύο δολοφόνοι ενώνουν απρόθυμα τις δυνάμεις τους για να εξολοθρεύσουν το στόχο, προτού σκοτωθούν οι ίδιοι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑReminiscence: Πότε θα κυκλοφορήσει η νέα του ταινία του Χιου Τζάκμαν;12.09.2018

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

22:00 “Χαίρε Ω Χαίρε Ελευθερία” στο COSMOTE HISTORY HD

Ο ρόλος της ελληνικής διασποράς: Επί 4 αιώνες, οι ελληνικές παροικίες της Ευρώπης είχαν ευρύτατη συμμετοχή στην κοινωνική, οικονομική και πολιτιστική εξέλιξη των υπόδουλων Ελλήνων. Εκεί, δημιουργήθηκαν και οι πρώτοι πνευματικοί πυρήνες της Επανάστασης.

23:00 “Ελληνική Μυθολογία – Η Δημιουργία ” στο COSMOTE HISTORY HD

Από τον Ηρακλή ως τον Οιδίποδα, οι ήρωες των αρχαίων ελληνικών μύθων αποτελούν μέχρι σήμερα ακόρεστη πηγή έμπνευσης. Ο ιστορικός Ρόμπιν Λέιν Φοξ ταξιδεύει στη Μεσόγειο, για να ανακαλύψει τη σχέση μεταξύ μυθολογίας και πραγματικότητας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑθωνική Ψηφιακή Κιβωτός: Οι “θησαυροί” του Αγίου Όρους ψηφιοποιούνται και διατίθενται στο κοινό12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b