MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
04
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Καλλιτέχνης χρησιμοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη και αναδημιουργεί ιστορικές φιγούρες

Aν έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μπορούσε να αναδημιουργήσει διάφορες ιστορικές φιγούρες, όπως είναι η Μόνα Λίζα, ο Βαν Γκογκ ή ο Σαίξπηρ, σε μία πιο ρεαλιστική μορφή, τότε μπορείτε να δείτε παρακάτω μερικές φωτογραφίες. 

Monopoli Team

Ο Bas Uterwijk χρησιμοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη για να αναδημιουργήσει πίνακες ζωγραφικής και αγάλματα ιστορικών φιγούρων κάνοντάς τις να μοιάζουν πιο ρεαλιστικές.

Ο Bas έχει εργαστεί σε CG animation και βιντεοπαιχνίδια, αλλά για περίπου 14 χρόνια, έχει αφιερωθεί στο ντοκιμαντέρ και στη φωτογραφία. Έχει μεγάλη εμπειρία με αυτόν τον τύπο τεχνολογίας. Έτσι, όταν άρχισε να πειραματίζεται με την ψυχαγωγία και την τεχνητή νοημοσύνη, βρήκε ένα νέο χόμπι και έναν τρόπο να χρησιμοποιήσει τις δεξιότητες που απέκτησε όλα αυτά τα χρόνια.

«…Οι τεχνικές που βασίζονται στην τεχνητή νοημοσύνη θα αρχίσουν να επηρεάζουν και να εμπνέουν την τέχνη και τη μετά – φωτογραφία. Οι εφαρμογές της αναπτύσσονται με απίστευτη ταχύτητα και θα επηρεάσουν σχεδόν όλα τα τμήματα της κοινωνίας μας. Δεν θα εκπλαγώ αν, σε πέντε ή δέκα χρόνια, θα είναι δυνατό να δημιουργήσουμε κινούμενους, διαδραστικούς τρισδιάστατους χαρακτήρες με αυτές τις τεχνικές ή σούπερ – ρεαλιστικά είδωλα που οι άνθρωποι μπορούν να επικοινωνούν μέσα σε ένα εικονικό περιβάλλον.», ανάφερε ο ίδιος.

Πράγματι, η τεχνολογία έχει προχωρήσει πολύ, οπότε εάν έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μπορούσε να αναδημιουργήσει διάφορες ιστορικές φιγούρες όπως είναι η Μόνα Λίζα, ο Βαν Γκογκ ή ο Σαίξπηρ, σε μία πιο ρεαλιστική εκδοχή τους, τότε μπορείτε να δείτε παρακάτω μερικές φωτογραφίες.

#1 Ιησούς

#2 Βίνσεντ Βαν Γκογκ

#3 Το άγαλμα της Ελευθερίας

#4 Ουίλιαμ Σαίξπηρ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤέχνη και τεχνητή νοημοσύνη ενώνονται και μεταμορφώνουν διάσημους πίνακες και όχι μόνο12.09.2018

#5 “Η Γέννηση της Αφροδίτης”, Σάντρο Μποτιτσέλι

#6 Πορτρέτα Φαγιούμ

#7 “Άνθρωπος του Βιτρούβιου”, Λεονάρντο Ντα Βίντσι

#8 Ναπολέων

#9 Ζακλίν Ροκ, η μούσα του Πικάσο

#10 Ο Μέγας Αλέξανδρος

#11 Η Αφροδίτη της Μήλου

#12 Ιούλιος Καίσαρας

#13 “Πορτρέτο γυναίκας”, Ρόχιερ φαν ντερ Βάιντεν

#14 “Μόνα Λίζα”, Λεονάρντο Ντα Βίντσι

#15 Ισαμπέλλα Μπραντ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΚαλλιτέχνης «δίνει ζωή» σε υλικά που βρίσκει στον δρόμο και δημιουργεί τέχνη12.09.2018

Πηγή: BoredPanda 

Περισσότερα από Photo Stories
VIMA_WEB3b