MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
22
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Τζον Τραβόλτα: Αναβιώνει μαζί με την κόρη του τη θρυλική σκηνή του χορού από το «Grease»

Ο Τζον Τραβόλτα μαζί με την κόρη του, Έλλα, συμμετέχουν σε ένα διαφημιστικό σποτ για το Super Bowl, το δημοφιλέστερο αθλητικό γεγονός της Αμερικής και αναβιώνουν σε αυτό την εμβληματική σκηνή του χορού από την ταινία Grease του 1978.

Monopoli Team

43 χρόνια μετά ο ηθοποιός αναδημιουργεί τις δημοφιλείς χορευτικές του φιγούρες για το τραγούδι «Born to Hand Jive», όπως τις είχαμε δει εμείς στη διάσημη ταινία μιούζικαλ του 1978, μαζί με την κόρη του Έλλα, η οποία αντικαθιστά τη συμπρωταγωνίστριά του στην ταινία, Ολίβια Νιούτον – Τζον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΕίναι… σεξιστικό το Grease;12.09.2018

Στο σποτ για το Super Bowl, η σκηνή του χορού δεν γυρίζεται σε μια σχολική αίθουσα όπως τότε, αλλά σε έναν εξωτερικό χώρο με γρασίδι, λόγω των συνθηκών της πανδημίας. Επίσης, το τραγούδι δεν είναι το αγαπημένο σε όλους «Born to Hand Jive» των Sha Na Na αλλά το «Sunday Best» των Surfaces. Παρ’ όλα αυτά και παρά τα 66 του χρόνια, ο Τζον Τραβόλτα φαίνεται πως δεν έχει ξεχάσει τις χορευτικές φιγούρες που προκαλούσαν πανικό πριν από αρκετές δεκαετίες.

Πατέρας και κόρη αναβιώνουν την αγαπημένη, εμβληματική σκηνή, χαροποιώντας τους θαυμαστές της ταινίας και του ηθοποιού, που φαίνεται να είναι καλύτερα ψυχολογικά μετά και τον χαμό της συζύγου του, Κέλι Πρέστον, που έφυγε το προηγούμενο καλοκαίρι, μόλις στα 57 της χρόνια, μετά από διετή μάχη με τον καρκίνο.

Δείτε το βίντεο:

Με πληροφορίες από huffpost.com.

Περισσότερα από ShowBiz
Σχετικά Θέματα
ShowBiz
Αιμιλία Υψηλάντη: «Αφήνουμε τους μεγάλους ανθρώπους στην άκρη – Αυτό είναι πολιτιστικό πρόβλημα» (vid)
ShowBiz
“Σε λένε μάνα, φίλη, δασκάλα”: Ο συγκλονιστικός επικήδειος λόγος της Χαρούλας Αλεξίου για τη Μαρινέλλα
ShowBiz
Eurovision 2026: O Akylas μάγεψε το Όσλο με το «Ferto»
ShowBiz
Η Μέριλ Στριπ έκανε δωρεά εκατομμυρίων σε Μουσείο Γυναικείας Ιστορίας
ShowBiz
Lily Collins: Κυκλοφόρησε η καμπάνια που γύρισε σε Πετράλωνα και Νέα Μάκρη
ShowBiz
«Χάρισε απλόχερα το ταλέντο του»: H Λίνα Μενδώνη αποχαιρετά τον Γιώργο Μαρίνο
ShowBiz
Βικτώρια Φασιανού: Η γενναιόδωρη κίνηση στον άνδρα που έσωσε έργο του πατέρα της από τις φωτιές στο Λος Άντζελες
ShowBiz
Project Hail Mary: Ο Ryan Gosling σε αποστολή ενάντια στον χρόνο με το TAG Heuer Connected Calibre E5
Cine News
Brad Pitt: Στη δημοσιότητα νέες φωτογραφίες από τα γυρίσματα του «The Riders»
ShowBiz
Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: «Η όλη ιστορία της “Φάλαινας” είναι για τον πατέρα μου» (vid)
ShowBiz
Τι σημαίνει για την Eurovision 2026 η φετινή επιλογή της Ελλάδας με το “Ferto”;
Cine News
Νεκρή στην Αθήνα η ισραηλινή παραγωγός της σειράς “Tehran”