MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
10
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Μέριλιν Μάνσον: Η δισκογραφική διακόπτει κάθε συνεργασία μαζί του, μετά τις κατηγορίες κακοποίησης

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Η δισκογραφική εταιρία του Μέριλιν Μάνσον αποφάσισε να διακόψει την συνεργασία της μαζί του, μετά από τις κατηγορίες για σεξουαλική και σωματική κακοποίηση από την Έβαν Ρέιτσελ Γουντ και τέσσερις ακόμα γυναίκες.

Monopoli Team

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google

Η δισκογραφική εταιρία του Μέριλιν Μάνσον αποφάσισε να διακόψει την συνεργασία μαζί του, μετά από τις κατηγορίες για σεξουαλική και σωματική κακοποίηση από την Έβαν Ρέιτσελ Γουντ.

Η ηθοποιός τον κατηγόρησε για χειραγώγηση, η οποία ξεκίνησε από την εφηβεία της, και σεξουαλική και σωματική κακοποίηση, η οποία διήρκησε για χρόνια. Ανάλογες κατηγορίες έκαναν και τέσσερις ακόμα γυναίκες.

Σε μία ανάρτηση στο Instagram, η Έβαν Ρέιτσελ Γουντ μίλησε για την κακοποίηση που υπέστη από τον μουσικό. Συγκεκριμένα, έγραψε: «Το όνομα εκείνου που με κακοποιούσε είναι Μπράιαν Γουάρνερ, γνωστός στον κόσμο ως Μέριλιν Μάνσον. Ξεκίνησε να με χειραγωγεί όταν ήμουν έφηβη και στη συνέχεια με κακοποιούσε φριχτά για χρόνια. Μου είχε κάνει πλύση εγκεφάλου και με είχε χειραγωγήσει στην υποταγή. Δεν θα ζήσω άλλο με τον φόβο της εκδίκησης, της συκοφαντίας ή του εκβιασμού. Στηρίζω τα θύματα που δεν θα παραμείνουν σιωπηλά».

Μετά από αυτές τις κατηγορίες, η δισκογραφική εταιρία του Loma Vista δημοσίευσε μία επίσημη ανακοίνωση, για να ενημερώσει το κοινό ότι η συνεργασία τους με τον καλλιτέχνη δεν θα συνεχίσει άλλο, ξεκινώντας από σήμερα.

“Μετά από τις ανησυχητικές κατηγορίες από την Έβαν Ρέιτσελ Γουντ και άλλες γυναίκες που ονόμασαν τον Μάνσον ως τον κακοποιητή τους, η Loma Vista σταματά την προώθηση του άλμπουμ του, “We Are Chaos” αμέσως” αναφέρει η ανακοίνωση. “Λόγω αυτών των εξελίξεων, αποφασίσαμε να μην δουλέψουμε με τον Μέριλιν Μάνσον σε μελλοντικά πρότζεκτ”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ Έβαν Ρέιτσελ Γουντ κατηγορεί τον Μέριλιν Μάνσον για κακοποίηση12.09.2018

Ο ίδιος ο Μάνσον αρνείται πεισματικά κάθε κατηγορία, αποδίδοντας κάποιες ανησυχητικές δηλώσεις του (μετά τον χωρισμό του με την Γουντ είχε δηλώσει ότι «έχει φαντασιώσεις κάθε μέρα ότι σπάει το κρανίο της με μία βαριοπούλα») στην ροκ περσόνα που ήθελε να δημιουργήσει για το τότε άλμπουμ του. Παράλληλα, επιμένει ότι όλες οι σχέσεις του ήταν συναινετικές.

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Μουσικά Νέα
Σχετικά Θέματα
Εκδηλώσεις
Το Μέγαρο στη Βόρεια Εύβοια: Αυλαία στο Φεστιβάλ Λίμνης με χορό, τζαζ και Μίκη Θεοδωράκη
Μουσικά Νέα
Για μία βραδιά, το Borderline Festival καταλαμβάνει (ξανά) το Onassis Ready
Μουσικά Νέα
Από Σαββόπουλο μέχρι Μάλαμα: Όταν ο Γιώργος Μαζωνάκης ερμήνευε κομμάτια που αγάπησε
Μουσικά Νέα
Γιώργος Μαζωνάκης: Τα τραγούδια που του αφιέρωσαν Κότσιρας, Μάλαμας, Βελεσιώτου επι σκηνής
Μουσικά Νέα
«Ο Γιώργος είχε κάτι που δεν διδάσκεται. Είχε προσωπικότητα»: Ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρετά τον Γιώργο Μαζωνάκη
Μουσικά Νέα
Πέθανε ο Γιώργος Μαζωνάκης σε ηλικία 54 ετών
Μουσικά Νέα
Slimane: Η μεγάλη συναυλία στον Λυκαβηττό πλησιάζει – Μαζί του ο Good Job Nicky
Μουσικά Νέα
Όλοι μαζί μπορούμε στο Καλλιμάρμαρο: Μεγάλο αφιέρωμα στον Μάνο Λοΐζο για καλό σκοπό
Μουσικά Νέα
Οι Kosheen live στο ΠΛΥΦΑ – Special guest ο Δημήτρης Κοργιαλάς
Εκδηλώσεις
Το Μέγαρο στη Βόρεια Εύβοια: Βυζαντινή μουσική και «Νυχτερινές Εξομολογήσεις» στο Φεστιβάλ της Λίμνης
Μουσικά Νέα
Άννα Βίσση: Ποιος θα είναι ο special guest στο μεγάλο show στο ΟΑΚΑ
Μουσικά Νέα
K-Pop Fever: Νέα ημερομηνία για το δημοφιλές K-Pop show