MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Οι εξελίξεις στις σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου

Όλες οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές αλλά και επιλογές από εκπομπές και ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Πέμπτη 28 Ιανουαρίου.

«Ένας Υπέροχος Άνθρωπος»"
Monopoli Team

20:00 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» στην ΕΡΤ1 ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 69-70-71-72-73

Επεισόδιο 72: Η Κική εκφράζει τα συναισθήματά της στον παπά και οι δυο τους είναι πολύ ερωτευμένοι και έτοιμοι να ξεπεράσουν όλα τα εμπόδια. Ο παπάς, όμως, έχει κάποιους ανοιχτούς λογαριασμούς με την παπαδιά. Η Φιλιώ, που είναι καχύποπτη με την εγκυμοσύνη της Μαργαρίτας, μαθαίνει από τη Μάρμω κάτι που δεν της αρέσει καθόλου. Ο Λουκάς νομίζει ότι η Κατερίνα είναι παντρεμένη με τον Παναγή και του έρχεται ο κόσμος τούμπα, ενώ Παρασκευάς με τον Χαραλάμπη αποφασίζουν να κάνουν δοκιμασίες στον Στάθη, για να μπει στο συμβούλιο. Αν τα καταφέρει.

20:00 «Ήλιος» στον ΑΝΤ1 Ήλιος – Επεισόδιο 89

Επεισόδιο 89: Ο Ντίνος εξομολογείται στη Λένα την αλήθεια για την δήθεν σχέση του με την Εύα. Η Λένα με τη σειρά της το λέει στον Πέτρο που αρχίζει πλέον να ανησυχεί σοβαρά για την αδελφή του. Ο Δημήτρης είναι σοκαρισμένος με την τροπή που πήρε η επίθεση του Στέλιου προς τον Γιάννη. Οι τύψεις του που σκότωσε άνθρωπο – ακόμη και προσπαθώντας να σώσει κάποιον άλλο – δεν τον αφήνουν να ησυχάσει. Ταυτόχρονα, του δημιουργούνται πολλά ερωτηματικά για το τι πραγματικά κρύβεται πίσω απ’ αυτήν την ιστορία, ενώ η Λήδα του αποκαλύπτει κάτι που έπεσε στην αντίληψή της και καταλαβαίνει ότι τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. Ο Χρήστος προσπαθεί να εντοπίσει την Μυρτώ, ενώ ζητάει από τον Δήμο να του πει όλη την αλήθεια για το τι συνέβη.

21:00 «8 Λέξεις» στον ΣΚΑΙ 8 λέξεις : Επόμενα επεισόδια – Β Κύκλος : 139 , 140 , 141 , 142 , 143 , 144 , 145 , 146 , 147 , 148

Επεισόδιο 158: Ο Μιχαήλ κάνει μια συζήτηση στη Βικτώρια και της εξηγεί ότι, παρά την προσωπική τους σχέση, ο ίδιος και το κόμμα του θα σταθούν αμερόληπτοι απέναντι στο γεγονός της οικολογικής καταστροφής που έχει προκαλέσει το πλοίο της. Στο μεταξύ, ο Άκης απαιτεί πλήρη ενημέρωση και με τον συνηθισμένο του τρόπο δείχνει στη Βικτώρια τον τρόπο που ο ίδιος λύνει τα προβλήματά του, προκαλώντας την αμηχανία της. Την ίδια επίθεση κι ακόμα χειρότερη, κάνει στην Έρση και η Νόνα, που την κατηγορεί ότι φέρεται εγωιστικά. Ο Άκης αναλαμβάνει τη χρηματοδότηση της συνεργασίας της Σμαράγδας με τον Αντώνη, ενώ η Εύα, ο Νικηφόρος και ο Σίμος βρίσκονται στο Λονδίνο και κανονίζουν τη μεταφορά της σορού της Ρωξάνης στην Ελλάδα.

21:00 «Σχεδόν Ενήλικες» στο MEGA ΣΧΕΔΟΝ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1 - ΔΕΥΤΕΡΑ 4/1/21

Επεισόδιο 4: Ο Αλέξανδρος καλείται στο αστυνομικό τμήμα. Ο Γιάννος πασχίζει να κερδίσει τη συγχώρεση της Κλαίρης. Η Μαρίνα μοιάζει να βρίσκει ένα σύμμαχο στο πρόσωπο του Κωστή. Αλέξανδρος και Κλαίρη προσπαθούν, μάταια, να καταπολεμήσουν την επιθυμία τους. Που θα τους οδηγήσει το πάθος αυτή τη φορά;

22:00 «Τα καλύτερά μας Χρόνια» στην ΕΡΤ1 6

Επεισόδιο 25: Ένας γοητευτικός πωλητής χρωμοβαφών, ο Αποστόλης, αναστατώνει τις γυναίκες της γειτονιάς. Ο Στέλιος ανησυχεί για το μέλλον της επιχείρησης που έστησε με τους φίλους του, αλλά και για το μέλλον του γενικότερα, καθώς τρέμει μην το μάθει ο Παπαδόπουλος. Ο Δημήτρης έχει μια ιδέα, που ελπίζει να τους βγάλει από το αδιέξοδο. Η Μάρθα νιώθει πως την πιέζει ο Αντώνης και καβγαδίζουν, ενώ η Μαίρη και ο Στέλιος συναντιούνται με τον Μανιά και τη γυναίκα του και σχεδιάζουν τα επόμενα βήματα των παιδιών τους. Ο Άγγελος ανησυχεί πως άφησε έγκυο τη Σοφία.

22:00 «Άγριες Μέλισσες» στον ΑΝΤ1 ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ (25)

Επεισόδιο 83: Η Δρόσω και ο Κωνσταντής είναι αποφασισμένοι να ξεπεράσουν τα εμπόδια στη σχέση τους αλλά ο Τάκης δεν μπορεί να δεχτεί πως η Δρόσω θα τον αφήσει για άλλον άντρα. Η Ασημίνα καταλαβαίνει πως ο Νικηφόρος δεν έχει σκοπό να της δώσει το παιδί αν τον αφήσει. Ο Άγγελος έρχεται αντιμέτωπος με την αλήθεια για τον Κυπραίο και τον πατέρα του. Μαζί με το Νέστορα βρίσκουν τον Ματθαίο για να επιβεβαιώσουν τις υποψίες της αστυνομίας. Ο Βόσκαρης κάνει πρόταση γάμου στη Σοφούλα παρά τις αντιρρήσεις των γονιών της. Η Δρόσω θα βρεθεί με τον Δούκα και τη Μυρσίνη.

22:00 «Αγγελική» στον ALPHA ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 73-74 - Λόγια-Σταράτα

Επεισόδιο 74: Η Αγγελική βοηθάει τη Δανάη να ετοιμαστεί για ένα πάρτι, ενώ η Αθηνά καλεί τον Δημήτρη να της πει την αλήθεια για τη δολοφονία του Μακρή. Ο Νικόλας συνεχίζει την παράνομη δράση του, όταν ο Στέφανος του λέει ότι τον θέλει πίσω στην επιχείρηση. Ο Παύλος μετά το φιάσκο με τον Σταυριανό βρίσκεται με τον Δημήτρη ο οποίος του λέει ότι ο Μιχάλης πρέπει να φύγει από τη μέση, χωρίς όμως να αντιλαμβάνεται την Ιωάννα που τους ακούει. Η Αγγελική δέχεται ένα τηλεφώνημα από τον Μάκη που της ζητάει να συναντηθούν. Η Ιωάννα προειδοποιεί τον Μιχάλη και τον Αποστόλη για όσα άκουσε.

ΕΚΠΟΜΠΕΣ

21:00 «Η Εποχή των Εικόνων» στην ΕΡΤ2

Η Εποχή των Εικόνων φιλοξενεί τον Πάνο Κοκκινιά, έναν από τους πλέον διακεκριμένους φωτογράφους της χώρας, με διεθνή παρουσία και προσωπική σφραγίδα στην απεικόνιση τόσο του φυσικού όσο και του αστικού χώρου. Η Κατερίνα Ζαχαροπούλου θέτει ερωτήματα σχετικά με τις πραγματικότητες που βιώνουμε και τους τρόπους που ο ίδιος τις αποτυπώνει. Ο Πάνος Κοκκινιάς αναφέρεται στις τεχνικές του, στις παρατηρήσεις του και στον τρόπο του να φωτογραφίζει τα θέματα που ουσιαστικά προκύπτουν από σημειώσεις που κρατά καθημερινά.

ΤΑΙΝΙΕΣ

21:00 “Ένας Υπέροχος Άνθρωπος ” στο OPEN TV Κινηματογραφικές βιογραφίες: Μυστικά και ψέματα του «Ένας Υπέροχος Άνθρωπος» ? αφιερωματα › θεματα || cinemagazine.gr

Υπόθεση: Η αληθινή ιστορία του Τζον Φορμπς Νας, ιδιοφυούς μαθηματικού που βραβεύτηκε με Νόμπελ, αλλά προηγουμένως πάλεψε πάνω από 30 χρόνια με τις σχιζοφρενικές τάσεις του, τις οποίες και κατάφερε να θεραπεύσει χάρη στη δύναμη του μυαλού του και τη φροντίδα της γυναίκας του.

23:00 “Σοκ Και Δέος ” στον ALPHA Shock and awe ( Σοκ και δέος ) | Περιοδικό Move It

Υπόθεση: Βασισμένη σε αληθινά γεγονότα, η ταινία ακολουθεί δυο αποφασισμένους δημοσιογράφους, το αφεντικό τους και έναν πολεμικό ανταποκριτή, οι οποίοι προσπάθησαν να αποκαλύψουν την αλήθεια σχετικά με το πώς ξεκίνησε ο πιο μακροχρόνιος και πιο δαπανηρός πόλεμος στην ιστορία της Αμερικής. Κατόπιν της τρομοκρατικής επίθεσης της 11ης Σεπτεμβρίου, ο πρόεδρος Μπους αποφασίζει να εισβάλει στο Ιράκ προκειμένου να απομακρύνει τον Σαντάμ Χουσείν από την εξουσία. Ενώ ο υπόλοιπος Τύπος αποδέχεται την απόφαση αυτή, οι δύο δημοσιογράφοι ερευνούν βαθύτερα ρισκάροντας τα πάντα για να αποκαλύψουν την αλήθεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ«Κάθε Ταινία είναι μια Εξέγερση»: 121 ταινίες συμμετέχουν στα Βραβεία Ιρις 202112.09.2018

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

21:00 “Η Ελλάδα στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο” στο COSMOTE TV HISTORY photo_name

Ελληνοϊταλικός Πόλεμος (Μέρος Β’): Μια αναδρομή σε μια απ’ τις σημαντικότερες περιόδους της ιστορίας μας: τον Ελληνοϊταλικό Πόλεμο και την επακόλουθη Ιταλική Κατοχή. Μαρτυρίες κι αρχειακό υλικό φωτίζουν τα γεγονότα και μας ‘συστήνουν’ τους πρωταγωνιστές τους.

23:00 “Πόλεις Κάτω από τα Πόδια μας: Κωνσταντινούπολη” στο COSMOTE TV HISTORY photo_name

Η Κωνσταντινούπολη υπήρξε η πρωτεύουσα τριών διαφορετικών Αυτοκρατοριών. Ρωμαίοι, Βυζαντινοί και Οθωμανοί άφησαν ορατά τα ίχνη τους παντού τριγύρω. Τι ιστορίες, όμως, κρύβονται κάτω από τα κτίρια και τους δρόμους της πόλης;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑθωνική Ψηφιακή Κιβωτός: Οι “θησαυροί” του Αγίου Όρους ψηφιοποιούνται και διατίθενται στο κοινό12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b