MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

“No Time To Die”: Πώς επηρεάζει η νέα αναβολή του Τζέιμς Μποντ τον κινηματογράφο;

Μέσα σε δέκα μήνες, η νέα ταινία Τζέιμς Μποντ, “No Time To Die” αναβάλλεται για τρίτη φορά και πολλές ταινίες ακολουθούν το παράδειγμα της.

Monopoli Team

Η πολυαναμενόμενη νέα περιπέτεια του Τζέιμς Μποντ, με τίτλο “No Time to Die”, αναβάλλεται για ακόμη μια φορά. Αρχικά, η ταινία θα κυκλοφορούσε στους κινηματογράφους στις 2 Απριλίου. Σύμφωνα με μία νέα ανακοίνωση, όμως, τελικά η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 8 Οκτωβρίου 2021.

Δυστυχώς, η νέα αυτή αναβολή δεν αποτελεί μεγάλη έκπληξη, αν σκεφτεί κανείς την επιμονή των MGM Studios να κυκλοφορήσει η ταινία αποκλειστικά στους κινηματογράφους, απορρίπτοντας τις προτάσεις του Netflix και της Apple. Με την πανδημία, όμως, να συνεχίζεται, πολλές κινηματογραφικές αίθουσες στον κόσμο παραμένουν κλειστές.

Έτσι, το “No Time To Die” με budget που αγγίζει τα 200 εκατομμύρια δολάρια, δεν μπορεί να ρισκάρει την χαμηλή προσέλευση του κοινού, που φυσικά θα οδηγήσει σε ένα απογοητευτικό box office. Γι’ αυτό τον λόγο, λοιπόν, φαίνεται πως οι παραγωγοί της ταινίας αποφάσισαν να περιμένουν μέχρι να επιτραπεί στα περισσότερα σινεμά να ανοίξουν -και μάλιστα χωρίς περιορισμούς για το κοινό.

Τι σημαίνει η νέα αναβολή του “No Time To Die” για τον κινηματογράφο;

Πρόκειται, λοιπόν, για την τρίτη αναβολή της ταινίας μέσα σε 10 μήνες. Τον Μάρτιο του 2020, το “No Time to Die” έγινε η πρώτη μεγάλη ταινία που καθυστέρησε την πρεμιέρα της λόγω της πανδημίας, κάτι που οδήγησε σε ένα “ντόμινο”, με τις περισσότερες πολυαναμενόμενες ταινίες της χρονιάς να αναβάλλονται η μία μετά την άλλη.

Έτσι, η τελευταία αναβολή του Τζέιμς Μποντ μπορεί να οδηγήσει τα “αντίπαλα” στούντιο του Χόλιγουντ να τολμήσουν εκ νέου αναβολές ταινιών, που περιμέναμε να δούμε στις αρχές του 2021.

Μέχρι τώρα, λίγο μετά την ανακοίνωση της ταινίας, η Universal γνωστοποίησε ότι το θρίλερ “Nobody” με τον Μπόμπ Όντενκιρκ θα μεταφέρει την πρεμιέρα του από τις 26 Φεβρουαρίου στις 2 Απριλίου (την ημέρα που θα κυκλοφορούσε το “No Time To Die”).

Παράλληλα, η Sony άλλαξε τις ημερομηνίες του “Ghostbusters: Afterlife”, του “Cinderella” με την Camila Cabello, αλλά και το “Peter Rabbit 2”. Όσο για το “Last Night In Soho” με την Άνια Τέιλορ-Τζόι, που θα έκανε πρεμιέρα τον Απρίλιο, τελικά μεταφέρθηκε για τις 22 Οκτωβρίου. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Variety, ούτε το πολυαναμενόμενο σίκουελ του Fast & Furious, με τίτλο “F9”, θα κάνει τελικά πρεμιέρα στις 28 Μαϊου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΆνια Τέιλορ-Τζόι: Ποια είναι η πρωταγωνίστρια του «The Queen’s Gambit» που σαρώνει στο Netflix;12.09.2018

Έτσι, μένουμε να περιμένουμε λιγότερα blockbuster μέχρι το καλοκαίρι, όπως είναι το “A Quiet Place: Part Two” (23 Απριλίου), το “King’s Man” (12 Μαρτίου), το “Chaos Walking” (5 Μαρτίου) και άλλες που ακόμα δεν έχουν αλλάξει την ημερομηνία της πρεμιέρας τους.

Με πληροφορίες από το Variety

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b