MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

No Time To Die: Θα δούμε τη νέα ταινία του Τζέιμς Μποντ στο Netflix;

Το Netflix και η Apple είναι μόνο δύο από τις πλατφόρμες που βρίσκονται σε συζητήσεις για την προβολή της νέας ταινίας του Τζέιμς Μποντ.

No Time To Die
No Time To Die
Monopoli Team

Πρόσφατα κυκλοφόρησαν φήμες ότι η πολυαναμενόμενη νέα ταινία Τζέιμς Μποντ, με τίτλο No Time to Die θα κυκλοφορήσει για πρώτη φορά στην ιστορία του και online, μέσα από τις streaming πλατφόρμες.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες η Apple και το Netflix ήταν από τις πλατφόρμες που είχαν ήδη ξεκινήσει συζητήσεις για να αποκτήσουν το “No Time to Die”.

Παρ’ όλ’ αυτά, τo MGM Studios, το κινηματογραφικό στούντιο που έχει αναλάβει την διανομή της ταινίας, απέρριψε κάθε σχετική φήμη.

Συγκεκριμένα, ένας εκπρόσωπος της εταιρίας, δήλωσε στο Variety: “Δεν σχολιάζουμε ποτέ φήμες. Παρ’ όλ’ αυτά, η ταινία δεν είναι προς πώληση. Η διανομή του No Time to Die έχει αναβληθεί μέχρι τον Απρίλιο του 2021, έτσι ώστε να διασφαλίσουμε την κινηματογραφική εμπειρία στους θεατές των σινεμά”.

Φαίνεται, λοιπόν, ότι η απόφαση να αναβληθεί η κυκλοφορία του “No Time To Die” -μία απόφαση που απογοήτευσε πολλούς φαν της ταινίας, σχετίζεται άμεσα με την επιθυμία των συντελεστών να προβάλλουν την ταινία αποκλειστικά σε σινεμά.

Παρ’ όλα αυτά, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Variety, ανταγωνιστικά στούντιο αποκάλυψαν ότι πρόσφατα υπήρχαν συζητήσεις, που μάλιστα αφορούσαν την τιμή στην οποία θα μπορούσε να πουληθεί η ταινία σε πλατφόρμες streaming.

Μάλιστα, φαίνεται ότι το MGM αναζητούσε μία συμφωνία που άγγιζε τα 600 εκατομμύρια δολάρια.

Αυτή η απόφαση των συντελεστών του “No Time To Die” έρχεται σε μία περίοδο που οι κινηματογραφικές αίθουσες βρίσκονται σε επιβαρυμένη οικονομική θέση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣινεμά σε κρίση: Θρίλερ για γερά νεύρα – το μέλλον των αιθουσών12.09.2018

Τρόμο προκάλεσε πρόσφατα το γεγονός ότι ο κινηματογραφικός κολοσσός Cineworld θα έκλεινε 128 κινηματογραφικές αίθουσες σε Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία και ΗΠΑ, με αποτέλεσμα να χάσουν την δουλειά τους 45.000 εργαζόμενοι. Σύμφωνα με φήμες το “τελικό χτύπημα” για τα σινεμά αυτά ήταν η αναβολή του No Time To Die.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b