MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
19
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ρομέο Μπέκαμ: Ο γιός του Ντέιβιντ και της Βικτόρια Μπέκαμ ενηλικιώθηκε και κάνει το ντεμπούτο του στην Vogue

Ο Ρομέο Μπέκαμ ενηλικιώθηκε και είναι ίδιος η μητέρα του στο πρώτο του εξώφυλλο για το Generation Issue της L’Uomo Vogue

Monopoli Team

Ο δεύτερος γιός του Ντέιβιντ και της Βικτόρια Μπέκαμ ενηλικιώθηκε και μόλις έκανε το ντεμπούτο του στη Vogue. Ο Ρομέο Μπέκαμ βρέθηκε στο εξώφυλλο του Generation Issue της L’Uomo Vogue, την δίγλωσση αγγλο-ιταλική εκδοχή της Vogue. Την πολύ ενδιαφέρουσα φωτογράφιση επιμελήθηκε το διάσημο δίδυμο φωτογράφων Μερτ Άλας και Μάρκους Πιγκότ.

Mόλις κυκλοφόρησαν οι φωτογραφίες όλοι μιλούσαν για την καταπληκτική ομοιότητα του Ρομέο Μπέκαμ με τη μητέρα του και πρώην Spice Girl, Βικτόρια.  Βέβαια, πολλοί βλέπουν και την επιρροή του πατέρα του, αφού ο 18χρονος Ρομέο έχει τα ίδια πλατινέ μαλλιά, που είχε τολμήσει ο διάσημος ποδοσφαιριστής στις αρχές του 2000, προκαλώντας αντιδράσεις.

Στο πρώτο εξώφυλλο του, λοιπόν, βλέπουμε τον Ρομέο Μπέκαμ με ένα χαλαρό πλεκτό πουλόβερ και γκρι φόρμα, ενώ στο υπόλοιπο αφιέρωμα τολμάει με πιο πρωτοποριακά look, όπως είναι ένα κόκκινο δερμάτινο παντελόνι με μπλε crop top.

"Ο

Το μοντέλο φυσικά μοιράστηκε τις φωτογραφίες με τους followers του στο Instagram, δηλώνοντας ενθουσιασμένο, ενώ οι γονείς του δεν άργησαν να τον συγχαρούν με ξεχωριστές δημοσιεύσεις στο Instagram.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη David Beckham (@davidbeckham)

“Είμαι τόσο περήφανος για σένα, Ρομέο. Τι εκπληκτικό πρώτο εξώφυλλο για την @luomovogue” έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο οποίος έχει επίσης εμφανιστεί στο εξώφυλλο του περιοδικού τον Ιούλιο/Αύγουστο του 2017, όταν ο Ρομέο ήταν μόλις 14 ετών.

Αυτή πάντως δεν είναι η πρώτη επαφή του 18χρονου με το μόντελινγκ, αφού σε ηλικία 10 ετών είχε πρωταγωνιστήσει στην καλοκαιρινή καμπάνια του οίκου Burberry, ο οποίος έχει δείξει πολλές φορές την αγάπη του για την οικογένεια Μπέκαμ, πιο πρόσφατα με μία συνεργασία με τον Μπρούκλιν Μπέκαμ, αδερφό του Ρομέο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΧάρι Μπραντ: Έφυγε από τη ζωή το μοντέλο και γιός της Στέφανι Σέιμουρ12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b