MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Κλείνουν όλα: Ολικό lockdown ξανά από 3/1 μέχρι 11/1

Από 3/1 μέχρι 11/1 μένουμε σπίτι”, τόνισε το πρωί του Σαββάτου (2/1) ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας και ανακοίνωσε πως από τις 3 Ιανουαρίου μέχρι τις 11 Ιανουαρίου αναστέλλονται όλες οι δραστηριότητες που είχαν επιτραπεί την περίοδο των γιορτών.

Monopoli Team

Δεν επιτρέπεται δηλαδή ούτε το click away, ενώ κλείνουν κομμωτήρια και τα βιβλιοπωλεία. Επίσης, η απαγόρευση κυκλοφορίας επανέρχεται από τις 21.00 το βράδυ.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, τόνισε πως η κυβέρνηση λαμβάνει αυτή την απόφαση για να δημιουργήσει καλύτερες συνθήκες για το μέλλον.

Ο κ. Πέτσας υπογράμμισε ιδιαίτερα ότι βασικός στόχος είναι να έχουν δημιουργηθεί στις 11 Ιανουαρίου οι συνθήκες για να ανοίξουν ξανά τα σχολεία.

Εφόσον, το σκληρό lockdown φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα στις 11 Ιανουαρίου θα ανοίξουν τα σχολεία, ενώ θα επιστρέψουν και οι δραστηριότητες που είχαν επιτραπεί τις γιορτές, όπως το click away, ενώ θα ανοίξουν ξανά βιβλιοπωλεία και κομμωτήρια. Στη συνέχεια, ανάλογα με την επιδημιολογική κατάσταση, θα ληφθούν αποφάσεις και για άλλους τομείς της οικονομίας.

Πηγή: Reporter.gr

Περισσότερα από Τι Νέα;
VIMA_WEB3b