MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου

Όλες οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές αλλά και επιλογές από εκπομπές και ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου.

Monopoli Team

ΤΑΙΝΙΕΣ

20:00 “Ζητείται ψεύτης” στον ALPHA

Υπόθεση: Ο πολιτευτής Θεόφιλος Φερέκης προσλαμβάνει για γραμματέα του τον Θεόδωρο Πάρλα, τον επιλεγόμενο και ψευτο-Θόδωρο, που του ικανοποιεί την ανάγκη να κουλαντρίζει τους ψηφοφόρους και να τους υπόσχεται «λαγούς με πετραχήλια». Οι ψευτιές του Θεόδωρου δεν αργούν να γίνουν μπελάς για τον Φερέκη, ιδίως όταν μπλέκεται και η γυναίκα του, η οποία προσπαθεί με δικά της ψέματα να συγκαλύψει το δεσμό της με τον καλύτερο φίλο του άντρα της.

20:00 “Η Σταχτοπούτα” στο OPEN TV 10 πράγματα που δε γνωρίζατε για την "Σταχτοπούτα" (2015) - The Daily Owl

Υπόθεση: Η νεαρή Ella, της οποίας ο έμπορος πατέρας ξαναπαντρεύεται μετά το θάνατο της μητέρας της. Θέλοντας να στηρίξει τον πατέρα της, η Ella καλωσορίζει στο σπίτι τους τη νέα της μητριά και τις δυο κόρες της Anastasia και Drisella. Όταν όμως ο πατέρας της πεθαίνει ξαφνικά, ανακαλύπτει ότι είναι στο έλεος της φθονερής και απάνθρωπης νέας οικογένειάς της. Στο τέλος η Ella καταλήγει να είναι απλά μια υπηρέτρια στο ίδιο της το σπίτι και να τη φωνάζουν κοροϊδευτικά σταχτοπούτα. Έτσι, αρχίζει να χάνει την ελπίδα της, χωρίς όμως να σταματάει να τιμάει τα τελευταία λόγια που της είπε η μητέρα της «να έχει κουράγιο και καλοσύνη».

21:00 “Το Πολικό Εξπρές” STAR ΘΕΑΤΡΟ ΣΑΝ... ΠΑΡΑΜΥΘΙ: ΤΟ ΠΟΛΙΚΟ ΕΞΠΡΕΣ

Υπόθεση: Ένα αγόρι, που δεν είναι σίγουρο για την ύπαρξη ή όχι του Αϊ-Βασίλη, επιβιβάζεται στο μαγικό Πολικό Εξπρές και ταξιδεύει την παραμονή των Χριστουγέννων μέχρι τη χώρα του ήρωα όλων των παιδιών. Πιστή εικονογράφηση ενός παιδικού βιβλίου του Κρις Βαν Όλσμπεργκ με χρησιμοποίηση αληθινών ηθοποιών, όπως ο Τομ Χανκς, που στη συνέχεια υπέστησαν ψηφιακή επεξεργασία.

22:00 “Δεσποινίς Διευθυντής” στον ΑΝΤ1

Υπόθεση: Η Λίλα Βασιλείου, άρτι αποφοιτήσασα πολιτικός μηχανικός, αναλαμβάνει μια εξαιρετικά σοβαρή θέση, αυτή της διεύθυνσης μιας τεχνικής εταιρείας. Στην αρχή βλέπει τους άντρες ως συναδέλφους μόνο, αλλά μετά από κάποια μαθήματα της εξαδέλφης της Αθηνάς καταλαβαίνει ότι είναι και όμορφη γυναίκα. Σ’ ένα πάρτι, λοιπόν, όπου συναντά τον Αλέκο, έναν απλό υπομηχανικό στην εταιρεία, ο οποίος όμως της αρέσει σαν άντρας, πίνει λίγο παραπάνω και κάνει διάφορες τρέλες, προκειμένου να την προσέξει ο νεαρός. Εκείνος εκπλήσσεται, βέβαια, αλλά δεν αργεί να καταλάβει τις επιθυμίες της προϊσταμένης του και να ανταποκριθεί.

22:00 “Χριστούγεννα Στην Πόλη Των Θαυμάτων” στην ΕΡΤ1

Υπόθεση: Είναι παραμονή Χριστουγέννων. Ο Γουέιν έχει μάθει ότι απολύθηκε τη στιγμή που μετακόμιζε στην Καλιφόρνια και στη νέα του δουλειά. Η γυναίκα του τηλεφωνεί και λέει ότι αποκλείστηκε στο αεροδρόμιο. Έτσι, μένει μόνος με τα τρία παιδιά τους, μ’ ελάχιστα χρήματα και χωρίς δώρα Χριστουγέννων. Τι κάνει; Αποφασίζει να τα πάει στο εμπορικό κέντρο. Εκεί, μετά από μια ευχή της κόρης του στον Αγ. Βασίλη, πέφτει στα πόδια τους μια σακούλα χρήματα, που όμως είναι κλεμμένα. Οι λωποδύτες ψάχνουν να βρουν τη λεία τους, όταν ξαφνικά το φάντασμα του εμπορικού κέντρου κάνει την εμφάνιση του.

23:10 “A Bad Moms Christmas” στο STAR

Υπόθεση: Η Έιμι, η Κίκη και η Κάρλα ως μαμάδες έχουν πολλές υποχρεώσεις τα Χριστούγεννα. Τι γίνεται όμως όταν οι δικές τους μαμάδες αποφασίζουν να κάνουν έφοδο στην ζωή τους για μερικές οικογενειακές στιγμές; Οι γιορτές μόλις μετουσιώθηκαν σε άθλο και οι γνωστές μας ηρωίδες θα πρέπει να βάλουν τα δυνατά τους για να αντικρούσουν όλες τις παραξενιές και τα προβλήματα που προκύπτουν ενώ παράλληλα θα πρέπει να κρατήσουν ικανοποιημένες τις μητέρες τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΧριστούγεννα στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά με online συναυλίες, αφηγήσεις, προβολές ταινιών και άλλα12.09.2018

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ photo_name

21:00 “Maria by Callas: Η Μαρία Κάλλας Eξομολογείται” στο COSMOTE TV HISTORY

Μια διεισδυτική ματιά στη ζωή και την καριέρα της θρυλικής σοπράνο Μαρίας Κάλλας, μέσα από σπάνιο αρχειακό υλικό και επιστολές που είχε στείλει η ίδια στην οικογένειά της, τους φίλους της και τον αγαπημένο της Αριστοτέλη Ωνάση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΈτερος Εγώ: Το δεύτερο μέρος της τηλεοπτικής ανθολογίας έρχεται στην COSMOTE TV12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b