MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Rihanna: Ετοιμάζει βιβλίο μαγειρικής με συνταγές από την Καραϊβική

Ανάμεσα στα σχέδια της δημοφιλούς τραγουδίστριας με καταγωγή από τα Μπαρμπάντος, για τη νέα χρονιά, είναι η κυκλοφορία ενός βιβλίου μαγειρικής, με σκοπό να συστήσει, στο ευρύ κοινό, αγαπημένες συνταγές από τον τόπο της.

Monopoli Team

Η Rihanna σε πρόσφατη συνέντευξη της στο βρετανικό ταμπλόιντ Closer, μίλησε για το πώς βιώνει την καραντίνα, για τα σχέδιά της για το 2021 και τη νέα μουσική που ετοιμάζει.

Μετά το τελευταίο της άλμπουμ «Anti» που κυκλοφόρησε το 2016, οι φανς της τραγουδίστριας αναμένουν με ανυπομονησία την κυκλοφορία του ένατου άλμπουμ της, με την ίδια να παραδέχεται πως η καραντίνα «βοήθησε τη δημιουργικότητά της να ανθίσει».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ Beyoncé δωρίζει 500.000$ σε άτομα που αντιμετωπίζουν έξωση λόγω του Covid-1912.09.2018

Επιπλέον, μίλησε για τις ασχολίες της κατά τη διάρκεια της καραντίνας και αποκάλυψε ότι εκτός από το ότι συνεχίζει να δουλεύει καινούρια κομμάτια, χρησιμοποίησε τον ελεύθερο χρόνο για να χαλαρώσει. «Είμαι πάντα απασχολημένη και η καραντίνα μου έδωσε τον χρόνο να κάνω πράγματα που δεν μπορούσα πάντα να κάνω – να παρακολουθώ σειρές, να μαγειρεύω, να πηγαίνω για περπάτημα. Είναι σημαντικό να κάνουμε μικρά πράγματα που απολαμβάνουμε και να είμαστε καλοί με τον εαυτό μας».

Τέλος, έκανε μία πολύ ενδιαφέρουσα αποκάλυψη σχετικά με την ενασχόλησή της με τη μαγειρική κατά την καραντίνα, η οποία την ενέπνευσε να γράψει ένα βιβλίο μαγειρικής με τις αγαπημένες της συνταγές από την Καραϊβική. Μάλιστα, η ίδια τόνισε ότι «λατρεύει το φαγητό από την πατρίδα της στα Μπαρμπάντος και της αρέσει να τρώει πολλά φρέσκα ψάρια».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Iggy Pop κυκλοφόρησε νέο τραγούδι εμπνευσμένο από τον Covid-1912.09.2018

Παράλληλα με το νέο βιβλίο μαγειρικής, η τραγουδίστρια σκοπεύει να λανσάρει και μια νέα σειρά προϊόντων περιποίησης προσώπου στην ήδη ακμάζουσα επιχείρηση καλλυντικών Fenty που διευθύνει. Αν και δεν έχει κυκλοφορήσει άλμπουμ εδώ και τέσσερα χρόνια, η τραγουδίστρια καθησυχάζει τους θαυμαστές της λέγοντας ότι δεν έχει σταματήσει να ασχολείται με τη μουσική της.

Αναμένοντας τη νέα χρονιά, η σταρ αναφέρει: «Το 2021 δεν ξέρει κανείς τι μας περιμένει και κανείς δεν είναι σίγουρος ποιοι περιορισμοί πρόκειται να υπάρξουν», προσθέτει, κοιτάζοντας μόνο μπροστά. «Ωστόσο, η δημιουργικότητά μου είναι υπό τον έλεγχό μου και θέλω να πάω τη μουσική και τα προϊόντα μου οσο πιο ψηλά μπορώ».

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b