MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Οι εξελίξεις στις σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου

Όλες οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές αλλά και επιλογές από εκπομπές και ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου.

Monopoli Team

20:00 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 51: Ένα ερωτικό γράμμα φθάνει στα χέρια της Κατερίνας και θα γίνει η αφορμή να περάσει την πιο όμορφη και παθιασμένη ερωτική βραδιά με τον Παναγή! Ποιος, όμως, είναι ο αποστολέας του γράμματος; Ο Τζώρτζης, για να κερδίσει τη Χρύσα, το ρίχνει στην ποίηση! Με τη βοήθεια του Θοδωρή, σκαρώνει τρυφερά στιχάκια, με την ελπίδα να κλέψει την καρδιά της… γκόρτζιους. Ο Ασημάκης επιστρέφει απροειδοποίητα στο χωριό και πιάνει την Καλλιόπη να σκάβει για τον θησαυρό του, παρέα με τον Σίμο και την Τούλα. Ο Ηλίας τρέχει και δεν φτάνει, αφού ένας αμείλικτος εφοριακός, έχει μπουκάρει στο μαγαζί του και προσπαθεί να βρει οικονομικές ατασθαλίες. Τι τέχνασμα θα σκεφτεί ο Ηλίας, για να γλιτώσει το υπέρογκο πρόστιμο;

20:00 «Ήλιος» στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 68: Η Μαρία είναι σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, ενώ ο Αντώνης υποφέρει από τύψεις. Η Λήδα φοβάται μήπως χάσει τη μητέρα της και ο Φίλιππος είναι δίπλα της και τη στηρίζει. Μία νέα σύγκρουσή του, όμως, με την Αλεξάνδρα είναι αναπόφευκτη. Ο Δημήτρης κατηγορείται άδικα για τον ξυλοδαρμό ενός κρατουμένου, ενώ η Αθηνά, ο Χρήστος και η Δάφνη αρχίζουν να είναι επιφυλακτικοί μαζί του. Η Αλίκη περνάει δύσκολα και προσπαθεί να διαχειριστεί τα συναισθήματά της, όσο ο Αχιλλέας κάνει όλο και περισσότερο αισθητή την παρουσία του. Η Λήδα και ο Αντώνης έρχονται αντιμέτωποι με την πιο δύσκολη κατάσταση που θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν.

21:00 «Αγγελική» στον ALPΗA

Επεισόδιο 59-60: Αφού ο Στέφανος λέει την αλήθεια στον Παύλο για την Ελένη, ο Παύλος ξεσπάει και αρνείται να την δεχτεί ως αδερφή τους. Η Αθηνά ξεκαθαρίζει στην Τζένη ότι δεν ξεχνάει όσα τους έχει κάνει αλλά θα της δώσει άλλη μία ευκαιρία για χάρη του Στέφανου. Η Κατερίνα πείθει τον Δημήτρη να μιλήσει στην Αθηνά για την σχέση. Τέλος, μία συζήτηση που ακούει κατά λάθος ο Νικόλας ανάμεσα στην Αθηνά και στον Παύλο τον ωθεί να αποκαλύψει στην Αθηνά όλη την αλήθεια για την αναβολή της συμφωνίας με τον Σταυριανό.

Ο Μιχάλης ρωτάει την Αγγελική αν είναι ερωτευμένη με τον Στέφανο κι εκείνος τους ακούει. Η Αθηνά αντιμετωπίζει τον Παύλο για το γεγονός ότι ήξερε για την απάτη κι ο Παύλος ξεσπάει στον Νικόλα ο οποίος παραιτείται από την επιχείρηση. Η Αγγελική βρίσκει τη Δανάη η οποία της λέει ότι μια φίλη της έμεινε έγκυος από έναν καθηγητή της. Ο Τολέγας λαμβάνει ένα δεύτερο ανώνυμο μήνυμα και τηλεφωνεί στον Παύλο. Η Αγγελική πηγαίνει στο δωμάτιό της Αθηνάς να την τσεκάρει αλλά εκείνη δεν ανταποκρίνεται.

21:00 «8 Λέξεις» στο ΣΚΑΙ

Επεισόδιο 127-128: Η Κατερίνα ζητάει απαντήσεις από τη Βίκυ για το ποιος σκότωσε τον Φοίβο, η πρώην συνεργάτιδα του γιου της όμως δεν της αποκαλύπτει τίποτα. Παράλληλα, ο Μάρκος ανακοινώνει στην Αντριάνα ότι τα λεφτά που έχουν στην άκρη δεν φτάνουν για την αρχική τους επενδυτική ιδέα και αμέσως προχωρούν στο εναλλακτικό σχέδιο. Στο μεταξύ, ο Οδυσσέας αγοράζει χρώματα, πινέλα και καμβά για τον μικρό Άγγελο και μαζί ξεκινάνε να ζωγραφίζουν. Η Ελεονώρα κάνει την πρώτη της παρουσίαση στο κεντρικό δελτίο και όλοι περιμένουν να δούνε πώς θα τα πάει. Ο Αιμίλιος λέει στην Ελισάβετ ότι είναι διατεθειμένος να χωρίσει τη Μάγδα για να είναι μαζί της. Ο Έκτορας αποδεικνύεται πιο γρήγορος από τον κακοποιό που τον κυνηγάει και καταφέρνει με μια κίνηση να τον ρίξει από τη μηχανή του.

Ο Έκτορας κρύβει την αλήθεια από την Αλίκη για το μπλέξιμο με τον διακινητή και στην προσπάθειά του να την προστατέψει, την στέλνει να μείνει στον Νικηφόρο με μια ψεύτικη δικαιολογία. Ένας νέος σεκιουριτάς, ο Μανούσος από την Κρήτη, κάνει την εμφάνισή του στο σπίτι του Άκη Αρώνη και σιγά – σιγά θα τους βάλει όλους σε μπελάδες. Ο μικρός Άγγελος τρελαίνει τον Οδυσσέα και την Έρση με τις σκανταλιές του. Ο Έκτορας προτείνει στην Ελεονώρα να συνεργαστούν, αλλά αυτή αρνείται. Η Ιφιγένεια εξομολογείται όλη την αλήθεια στον Σπύρο κι αποφασίζουν να ψάξουν όλοι μαζί για τα κοσμήματα. Ο Έκτορας συνειδητοποιεί πως ο διακινητής παραβίασε την κλειδαριά και μπήκε σπίτι του.

22:00 «Άγριες Μέλισσες» στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 65: Η Ελένη καταλαβαίνει πως ο Βόσκαρης είναι αποφασισμένος να της κάνει πόλεμο νεύρων. Ο Λάμπρος προσπαθεί να τη βοηθήσει αλλά ο Γραμματικός του ξεκαθαρίζει πως δεν είναι τόσο απλό. Το  χωριό αναστατώνεται, αλλά ο Νέστορας γνωρίζει ποιος είναι ο πραγματικός λόγος και δεν το δέχεται. Η Μυρσίνη μαθαίνει την αλήθεια για τον φόνο του Γιώργη Σταμίρη από τον Δούκα και γκρεμίζεται ο κόσμος της. Θα τον συγχωρέσει για όσα έκανε στα παιδιά τους; Ο Κωνσταντής με τον Μελέτη είναι καχύποπτοι απέναντι στον Λια που επιμένει να κάνουν τη δουλειά μαζί. Ο Νικηφόρος βάζει τον Σωτήρη να παρακολουθεί κρυφά την Ασημίνα ενώ ο Γραμματικός ζητά από την Πηνελόπη να παντρευτούν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

ΤΑΙΝΙΕΣ

21:00 “Μαθητευόμενος Μπάτσος 2” στο STAR

Υπόθεση: Οι κουνιάδοι επέστρεψαν! Ο Ben, ένας μαθητευόμενος αστυνομικός που μόλις αποφοίτησε από τη σχολή, θέλει να γίνει ντετέκτιβ στο πλευρό του μελλοντικού κουνιάδου του, όμως ο James δεν πιστεύει ότι o Ben είναι ακόμη έτοιμος για επικίνδυνες αποστολές. Με επιφυλάξεις τον παίρνει μαζί του σε μια υπόθεση που τους οδηγεί στο Μαϊάμι. Γρήγορα τα πράγματα όμως ξεφεύγουν από τον έλεγχο απειλώντας να καταστρέψουν την υπόθεση, αλλά και τον επικείμενο γάμο του.

22:00 “Χριστούγεννα στα Tέσσερα” στο OPEN TV

Υπόθεση: Σε κάθε χριστουγεννιάτικες διακοπές, οι ανύπαντροι Μπραντ και Κέιτ κατάφερναν να ξεφύγουν από την υποχρέωση να περάσουν τις γιορτές με τους χωρισμένους γονείς τους, φεύγοντας αεροπορικώς για διάφορους προορισμούς. Όμως αυτή τη χρονιά, μια ομίχλη αναγκάζει το αεροδρόμιο να ακυρώσει όλες τις πτήσεις και τα ζευγάρι είναι αναγκασμένο να περάσει μια απίστευτη και ξεκαρδιστική μέρα Χριστουγέννων με τους γονείς και τις τέσσερις διαφορετικές οικογένειες τους.

23:15 “Πολύ Σκληρός Για Να Πεθάνει” στο STAR

Υπόθεση: Λος Άντζελες, κέντρο της πόλης. Μια ομάδα από τρομοκράτες έχουν καταλάβει ένα πολυώροφο κτίριο, έχουν συλλάβει ομήρους και έχουν κηρύξει πόλεμο κατά των πάντων. Ένας μόνο άνθρωπος έχει καταφέρει να ξεφύγει: ένας αστυνομικός εκτός υπηρεσίας. Ο Τζον Μακλέην έρχεται στο Λος Άντζελες από την Νέα Υόρκη για να περάσει τα Χριστούγεννα με τη γυναίκα του που εργάζεται εκεί. Κι ενώ την περιμένει στο γραφείο της, γίνεται η επίθεση των τρομοκρατών και η κατάληψη του κτιρίου. Ο Μακλέην οπλισμένος μόνο με το υπηρεσιακό του περίστροφο, και με απίστευτο θάρρος και θράσος, θα ξεκινήσει τον προσωπικό του πόλεμο ενάντια στους τρομοκράτες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑCOSMOTE TV: Τρεις σειρές, τρεις ταινίες κι ένα μιούζικαλ για το…Christmas countdown12.09.2018

ΕΚΠΟΜΠΕΣ

20:00 “Μονόγραμμα” στην ΕΡΤ2

Τριάντα εννέα χρόνια συνεχούς παρουσίας το «Μονόγραμμα» στη δημόσια τηλεόραση. Έχει καταγράψει με μοναδικό τρόπο τα πρόσωπα που σηματοδότησαν με την παρουσία και το έργο τους την πνευματική, πολιτιστική και καλλιτεχνική πορεία του τόπου μας.

Το κορίτσι με τα μεγάλα μάτια, τα κοντοκουρεμένα μαλλιά και την τρυφερή φωνή που ταυτίστηκε, κι εμείς συνδέσαμε άμεσα, με το «Νέο Κύμα» μιας αλησμόνητης εποχής, η Πόπη Αστεριάδη, μας συστήνεται στο «Μονόγραμμα».

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

22:00 “Λυρική Σκηνή: Η Ιστορία της Όπερας στην Ελλάδα” στο COSMOTE TV HISTORY

Τα πρώτα χρόνια και το διεθνές ρεπερτόριο. Πώς άνοιξε ο δρόμος για την ίδρυση της Εθνικής Λυρικής Σκηνής; Απ’ το νομοθετικό πλαίσιο και την αναζήτηση της κατάλληλης στέγης έως τις επιλογές των πρώτων καλλιτεχνικών διευθυντών της, γνωρίστε τις απαρχές του οργανισμού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑMUSEUM TV: Ένα 24ωρο κανάλι αφιερωμένο στην Τέχνη, διαθέσιμο στην COSMOTE TV12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b