MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
01
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΈΑ

Cinobo: Δωρεάν “Τα Χελιδόνια της Καμπούλ” για την Παγκόσμια Ημέρα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, το Cinobo θα προβάλλει διαδικτυακά την ταινία “Τα Χελιδόνια της Καμπούλ”

Τα Χελιδόνια της Καμπούλ
Τα Χελιδόνια της Καμπούλ
Monopoli Team

Σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Ελβετίας στην Ελλάδα, το Υπουργείο Εξωτερικών της Ελληνικής Δημοκρατίας, το Φεστιβάλ Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Ζυρίχης (Human Rights Film FestivalZurich) και της ελληνικής streaming πλατφόρμας ανεξάρτητου σινεμά Cinobo, το Flux Laboratory Athens παρουσιάζει την ταινία Τα Χελιδόνια Της Καμπούλ.

Η ταινία θα προβληθεί διαδικτυακά από τις 10 Δεκεμβρίου στις 10 π.μ. μέχρι τις 13 Δεκεμβρίου στις 11.59 μ.μ., με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Τα βήματα είναι απλά: Μεταβείτε στο Cinobo και πληκτρολογήστε τον κωδικό προσφοράς  HUMANRIGHTSDAY2020 κατά τη διαδικασία εγγραφής στην υπηρεσία για να έχετε πρόσβαση στην ταινία χωρίς χρέωση και χωρίς την ανάγκη καταχώρησης στοιχείων πληρωμής. Αναλυτικές οι οδηγίες εδώ.

Επιτρέπονται εώς και 1000 Προσβάσεις από την Ελλάδα. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας σύνδεσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ10 βραβευμένες ταινίες για να δείτε στο Cinobo12.09.2018

Λίγα λόγια για “Τα Χελιδόνια της Καμπούλ”

Πρόκειται για μια συγκλονιστική ιστορία νεανικής αγάπης με φόντο την Καμπούλ, αποτυπωμένη με μια εντυπωσιακή τεχνική χειροποίητου κινουμένου σχεδίου βασισμένου σε κινήσεις αληθινών ηθοποιών. Σε αυτή την περίτεχνη animation μεταφορά του ομότιτλου μπεστ σέλερ του Αλγερινού συγγραφέα Yasmina Khadra, η ελπίδα βρίσκει τρόπο να επιβιώσει σε ένα νοσηρό περιβάλλον. Καλοκαίρι του 1998 στην Καμπούλ υπό την κυριαρχία των Ταλιμπάν, η Ζουνάιρα και ο Μόσεν είναι νέοι και ερωτευμένοι. Παρά την καθημερινή βία και τη δυστυχία, ελπίζουν για ένα καλύτερο μέλλον. Μια μέρα, μια ανόητη χειρονομία κάνει τη ζωή τους να πάρει μια αμετάκλητη στροφή και όλα θα αλλάξουν.

Η ταινία είχε επίσημη συμμετοχή στο τμήμα ‘Ένα Κάποιο Βλέμμα’, του Φεστιβάλ Καννών (2019). Ήταν, επίσης, υποψήφια για καλύτερη ταινία κινουμένων σχεδίων στα Βραβεία της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Κινηματογράφου (2019).

«Ο σεβασμός των δικαιωμάτων των ανθρώπων αποτελεί προϋπόθεση για οποιαδήποτε πρόοδο και εξέλιξη» – Olaf Kjelsen, Πρέσβης την Ελβετίας στην Ελλάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠόσο σινεφίλ είσαι; Τσέκαρε τις γνώσεις σου στο σινεμά και κέρδισε δωρεάν συνδρομή στο CINOBO12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b