MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Τσάρλι Μπρούκερ: Ένα παρωδιακό ντοκιμαντέρ για το 2020 ετοιμάζει ο δημιουργός του «Black Mirror»

Ο Χιου Γκραντ θα πρωταγωνιστήσει στο επερχόμενο πρότζεκτ που ετοιμάζει, για την πλατφόρμα του Netflix, ο δημιουργός του «Black Mirror», Τσάρλι Μπρούκερ.

Monopoli Team

Ο Τσάρλι Μπρούκερ δουλεύει αυτή την περίοδο πάνω σε ένα νέο πρότζεκτ για το Netflix. Πρόκειται για ένα mockumentary, δηλαδή ένα ντοκιμαντέρ – παρωδία για το δυστοπικό έτος του 2020.

Το νέο έγινε γνωστό από τον ίδιο τον Χιου Γκραντ, ο οποίος σε συνέντευξή του στο Vulture, έκανε αποκαλύψεις τόσο για το πρότζεκτ, όσο και την συμμετοχή του σε αυτό. «Ο Τσάρλι Μπρούκερ έχει γράψει ένα παρωδιακό ντοκιμαντέρ για το 2020», είπε. «Είναι για το Netflix και εγώ θα είμαι ένας ιστορικός που του παίρνουν συνέντευξη για το έτος. Είμαι κάπως αποκρουστικός, στην πραγματικότητα! Και θα σας αρέσει η περούκα μου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜαρίνα Αμπράμοβιτς: Η θεραπευτική «άσκηση» που προτείνει για να διώξουμε τον αρνητισμό του 202012.09.2018

Όπως ανακοινώθηκε από τον Γκραντ, το πρότζεκτ δημιουργείται για το Netflix, το οποίο φιλοξενεί την πετυχημένη σειρά «Black Mirror» ήδη από το 2019. Μέχρι σήμερα δεν είναι γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το mockumentary του Μπρούκερ.

Στο «Black Mirror» ο δημιουργός ερευνά τη σύγχρονη κοινωνία και τις όποιες αλλαγές και επιπτώσεις που έχει επιφέρει σε αυτή η έλευση των νέων τεχνολογιών. Τα επεισόδια είναι αυτοτελή και οι διαφορετικές ιστορίες παρουσιάζονται με έναν σκοτεινό και σατιρικό τόνο αλλά και διαφορετικό καστ κάθε φορά. Αν και έχει ήδη ανανεώσει για έκτη σεζόν, o δημιουργός ανακοίνωσε πως σκοπεύει να κάνει ένα μικρό διάλειμμα, καθώς σύμφωνα με τον ίδιο ο κόσμος δεν θα ενδιαφέρεται να δει κοινωνίες να καταρρέουν αυτή τη δύσκολη περίοδο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑHaunting Of Bly Manor: Όσα ξέρουμε για το ενδεχόμενο sequel που θα μας κόψει την ανάσα12.09.2018

Επιπλέον τον Απρίλιο, ο Μπρούκερ αναβίωσε την επιτυχημένη εκπομπή του στο BBC, «Screenwipe» για ένα σπέσιαλ επεισόδιο για τον Covid-19, εξετάζοντας την ίδια την κρίση που έχει επιφέρει η πανδημία, καθώς και τι παρακολουθούν ή κάνουν οι άνθρωποι για να περάσουν το χρόνο τους κατά τη διάρκεια του lockdown.

Άγνωστο παραμένει αν το παρωδιακό ντοκιμαντέρ θα κυκλοφορήσει σύντομα και πριν το 2020, το έτος δηλαδή που διακωμωδεί, φτάσει στο τέλος του ή αν θα κυκλοφορήσει μέσα στην επόμενη χρονιά.

Πηγή: Dazed

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b