MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Οι εξελίξεις στις σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Τρίτη 1 Δεκεμβρίου

Όλες οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές αλλά και επιλογές από εκπομπές και ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Τρίτη 1 Δεκεμβρίου.

Monopoli Team

20:00 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 37: Ο παπάς προσπαθεί να συνεφέρει τη Μάρμω, που φαίνεται ότι τα ’χει χάσει. Η Κατερίνα έχει την ιδέα να βάλουν με το ζόρι τον Παρασκευά και τη Φιλιώ στο Δασαρχείο για να τα βρουν και ο Παναγής συμφωνεί μαζί της και ξεκινούν να καταστρώνουν το σχέδιο. Ο Τζώρτζης αποφασίζει ν’ απογαλακτιστεί από τη Μυρτώ, η οποία προσπαθεί να τον μεταπείσει με διάφορα κόλπα. Η Χρύσα, όμως, είναι αποφασισμένη να πάρει με το μέρος της τον Τζώρτζη. Ο Ηλίας μαθαίνει από τον Χαραλάμπη ότι η Βαρβάρα έχει συγκαλέσει συμβούλιο χωρίς να τον καλέσει και εκπλήσσεται. Η Βαρβάρα τού ετοιμάζει ένα πολύ δυσάρεστο χουνέρι, που, όταν το μάθει, θα χάσει τη γη κάτω απ’ τα πόδια του… Θα τα βρουν ο Παρασκευάς με τη Φιλιώ ή θα γίνουν τα πράγματα χειρότερα; Η Μάρμω χτύπησε για τα καλά ή τους κοροϊδεύει όλους ψιλό γαζί;

20:00 «Ήλιος» στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 54:  Ο Δημήτρης εξακολουθεί να έχει αμφιβολίες τόσο για τα συναισθήματα της Λήδας απέναντί του, αλλά κυρίως για τα συναισθήματα του Φίλιππου απέναντι στην Λήδα. Έτσι αποφασίζει να βρει τον Φίλιππο και να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Η Λήδα βασανίζεται και κάνει σπασμωδικές κινήσεις. Η Αλίκη, από την άλλη, είναι η πρώτη φορά που συνειδητοποιεί πόσο την έχει κουράσει η σχέση της με τον Φίλιππο. Ο Δήμος προσπαθεί πάση θυσία να βοηθήσει την Νίκη, όμως ο Αντρέας θα βρει τον τρόπο να τον απειλήσει να μείνει μακριά της… Η Νίκη είναι αποφασισμένη να τα καταφέρει μόνη της. Ένα ξέσπασμά της, όμως, στο σχολείο, θα θέσει σε κίνδυνο την δουλειά της. Ο Φίλιππος θα πάρει ένα σημαντικό ρίσκο για να καταφέρει να πάρει δάνειο από την τράπεζα, ενώ μια απόφαση της Αλίκης θα τον αιφνιδιάσει.

21:00 «Αγγελική» στον ALPHA

Eπεισόδιο 49-50: Η Αγγελική έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τον 4ο από το βράδυ του βιaσμού, την ίδια στιγμή που ο Παύλος πέφτει πάνω στην Ελένη κι εκείνη αρπάζει την ευκαιρία να του συστηθεί. Παράλληλα, ο Δημήτρης προσπαθεί να εξαφανίσει τα ίχνη του Παναγιώτη, όσο ο Μιχάλης συνεχίζει να τον αναζητά. O Νικόλας βρίσκεται στριμωγμένος όταν ο Γιάννης διεκδικεί το ποσό που του χρωστάει. Μέσα σε όλο αυτό, η Αθηνά βιώνει όλο και πιο έντονα τις παρενέργειες της θεραπείας της, που αρχίζουν να την καταβάλλουν. Η Σοφία αναπολεί την κοινή ζωή με τον Παύλο, αλλά εκείνος δείχνει να μην έχει πλέον καμία διάθεση για επανασύνδεση. Ο Μιχάλης μαθαίνει για τον Δημήτρη και την Κατερίνα. Οι Αργυροί ετοιμάζονται για την επικύρωση της συμφωνίας με τους Βρετανούς, αλλά όλα ανατρέπονται την τελευταία στιγμή. Η Αγγελική βάζει μπροστά το σχέδιο για να εκδικηθεί τον Τολέγα, τον τέταρτο από τους βιaστές της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠάνος Βλάχος: Το Instagram θέλει να δείξεις τη ζωή σου, όχι την άποψη σου12.09.2018

21:00 «Παρουσιάστε» στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 20: Το νέο καθεστώς του “γοητευτικού” Διοικητή Γλάρου είναι γεγονός. Ο Σκορδάς και ο Γούλας κονταροχτυπιούνται στο “γλείψιμο” για το ποιος θα γίνει το δεξί του χέρι. Τα “Μαγειρευτά της Μανούλας Σου…” ελευθερώνονται επιτέλους απ’ τον κλοιό της Ναταλίας και τα πράγματα επιστρέφουν στην παλιά καλή “χύμα” κανονικότητα. Όταν όμως ο Γλάρος απαγορέψει το ντελίβερι στο στρατόπεδο ο Φίλης με τη Φραντζέσκα αναλαμβάνουν μια δουλειά που είναι παντελώς έξω απ’ τα νερά τους: το catering του φαντεζί γάμου της κόρης του Δημάρχου. Την ίδια ώρα, οι φαντάροι βιώνουν ανεπανάληπτο χώσιμο από τον Γλάρο και αποφασίζουν να επαναστατήσουν! Ψάχνοντας το παρελθόν του, σύντομα μαθαίνουν ότι τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται με τον νέο μυστήριο διοικητή τους. Αλλά οι “ερωτοχτυπημένοι” πρώην διοικητές εθελοτυφλούν και δεν ακούνε τίποτα. Θα καταφέρουν οι φαντάροι να τους ξυπνήσουν και να ξεσκεπάσουν τον διοικητή Γλάρο;

22:00 «Άγριες Μέλισσες» στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 54: Ο Δούκας δίνει στην Ελένη διορία για να φύγει από το Διαφάνι. Η Ελένη όμως είναι αποφασισμένη να μείνει στη γη της. Η Ασημίνα συμφωνεί να βοηθήσει τη Δρόσω και ζητάει απ’ την Ελένη να μη την ψάξει. Ο Κωνσταντής επηρεασμένος από τη συνάντησή του με τη Δρόσω, έχει ν’ αντιμετωπίσει τη Δόμνα που δεν σκοπεύει να τον χάσει. Ο Νικηφόρος συγκρούεται με την Ασημίνα για το θέμα της Ελένης. Η επιστροφή της δημιουργεί αναστάτωση όχι μόνο στην οικογένεια του αλλά και σε όλο το χωριό. Πώς θ’ αντιμετωπίσει όμως την άρνηση και το φόβο του μικρού Σέργιου απέναντί της; Θα δεχτεί ο Νικηφόρος να έχει επαφές ο γιος του με τη θεία του; Ο Δούκας θα κάνει μια επαγγελματική πρόταση στους γιους του, αλλά αυτήν τη φορά θα βρει απέναντί του τον Κωνσταντή. Ο Θέμελης υποψιάζεται το μυστικό της Ανέτ ενώ ο Αλέξης κάνει πρόταση γάμου στην Πηνελόπη και την ξαφνιάζει.

ΤΑΙΝΙΕΣ

22:00 «Υιέ μου Υιέ μου» στην ΕΡΤ1

Ελληνική Ταινία, Αισθηματική Κωμωδία

Υπόθεση: Ένας βιομήχανος θέλει να παντρευτεί μια ζωντοχήρα με την οποία είναι ερωτευμένος και ο γιος του. Πατέρας και υιός διεκδικούν τη νύφη, αλλά εκείνη επιστρέφει στο σύζυγό της. Τα ειδύλλια περιπλέκονται όταν ο βιομήχανος, απογοητευμένος, φλερτάρει μια άλλη γυναίκα, της οποίας ο άνδρας επιστρέφει έπειτα από απουσία είκοσι χρόνων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑStatus Update: Γιώργος Κουτλής, σκηνοθέτης12.09.2018

22:00 «Κριντ: Η Γέννηση του Θρύλου» στο OPEN

Ξένη Ταινία, Αμερικανικής Παραγωγής, Δράση

Υπόθεση: Ο γιος του αδικοχαμένου μπόξερ Απόλο Κριντ Αντόνις, γεννημένος για μια καριέρα πυγμάχου, εγκαταλείπει την καλοπληρωμένη δουλειά του και κατευθύνεται στην Φιλαδέλφεια για να προπονηθεί μαζί με τον θρυλικό Ρόκι Μπαλμπόα. Πρωταγωνιστούν: Μάικλ Μπ.Τζόρνταν, Σιλβέστερ Σταλόνε, Τέσα Τόμσον

NTOKIMANTEP

21:οο «Βυζάντιο: Η Ιστορία Τριών Πόλεων» στο Cosmote TV History

Πηγή: ratpack.gr

Από το αρχαίο ελληνικό Βυζάντιο ως την σύγχρονη Κωνσταντινούπολη, η σειρά μας ξεναγεί σε μια ιστορική μητρόπολη, πρωτεύουσα τριών αυτοκρατοριών, κάθε μία από τις οποίες επηρέασε ανεξίτηλα την αρχιτεκτονική και τις παραδόσεις του τόπου.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b